10tilføjet af

Accepter os dog!

Jeg træt af alle de kedelige indlæg og debatter, som nedgører homoseksuelle... Ikke nok med at I der undertrykker os, nedgører mennesker, der er stærke fordi de står frem og fortæller om noget så personligt, så gør I også de usikre endnu mere usikre. Jeg har læst nogen gange at der er mange usikre der ikke "ville kunne leve med at være homo". Hvis det nu blev opfattet lidt mere positivt, ville den slags nok ikke opstå. Tænk på at det er helt almindelige mennesker, det er hverken folk der går i det grimmeste tøj, folk med de skæveste tænder eller folk der ligner det modsatte køn 2talt.
Bare lige en mening...
tilføjet af

Helt i orden, jeg kender problemet!!

Hej alle sammen...
Jeg er en dreng der hedder Nikolaj, jeg bor i Øksbøl og har altid haft en godt øje til det modsatte køn... i timerne sidder jeg somme tider og kigger på min klasselære, han er kun 23 år, og har bare den dejligste krop... vi har også altid haft ham til gymnastik, hvor han bader sammen med os... og så er der løjer på færde =noget og se på!! thi hi jeg er ikke bange for at stå ved mine meninger, og har det godt med mig selv.... håber virkelig du ringer til mig eller skriver... for vi har sku det samme problem!!!
63-77413302
Knusser og kysser MOI
tilføjet af

Man bliver bare såååå træt

Jeg er snart træt af jeres sygelige trang til at synliggøre jer i det offentlige rum.
For fanden, hvad er der engentlig at fortælle om bøsser som har interesse for heteroer???
I er accepteret, men efterhånden skal man konfronteres med jeres meninger konstant og få at vide at der ikke er nogen accept.
Jeg har intet imod bøsser, faktisk rager emnet mig en skid.....kan I ikke bare lukke rø..døren
tilføjet af

Helt enig

Helt enig! I kan da bare gøre som i vil - stop det klynkeri, og pas jeres liv og dyrk jeres kærlighed som vi andre "hetroer" gør.
Vi elsker da med vores kærrester som vi vil, og gør hvad vi vil - derhjemme!! Vi behøver ikke andres accept.
tilføjet af

Jeg synes sgu det er okey!

Hej.
Jeg er ikke selv homoseksuel, men jeg kan godt forstå at det må være fustrerende for jer der er det, at folk rakker jer sådan ned. Jeg kan ikke selv forstå det. Jeg har ikke noget problem med at fok elsker hinanden, eller dyrker sex på tværs af køn, alder,farver osv. Jeg vil give dig ret i, at mange ting i denne verden var meget nemmere, hvis folk ville lade være med at være så dømmende. Jeg har sel v en bekdnt som sprang ud sidste år, og nu vil hendes mor ikke se hende! Det er latterligt,- hun skal jo ikke være i datterens soveværelse, så hvad betyder det om hun er lesbisk? More power to you!
tilføjet af

du har vist ikke prøvet at være en minoritet!


har du prøvet at blive råbt efter på gaden? diskrimerer den danske lovgivning dig og dit kærlighedsliv? skal du evig og altid stå model til folks holdninger om dig og hvad du laver bag din soveværelsedør når alt du ville var at introducere din kæreste? -eller bare nævner i en bisætning at du har en? det er nemt at sige som du gør når man ikke selv har prøvet det. så tænk lidt længere før du taler.
ps -hvorfor læser du denne debatside hvis du er såååååååå træt af at høre om emnet???tilføjet af

Enig

Ja jeg er heller ike homoseksuel eller biseksuel...
Men har mange venner der r det.. og fuck hvor jeg beundre dem der findes bare ikke sødere mennesker...
Synes at folk skal se at få lukket øjne op (dem der ikke bryder sig om Homoer eller bier) vi lever anderledes..
foresten så skulle denm som ikke bryder sig om de ikke hetru lade være med at kalde det unormalt..! For det er det nemlig ikke dyr, mennesker ja alle har faktisk noget inde i sig som bliver tiltrukket af det modsatte køn...
og i kan ikke løbe fra det :)
Så go bierne og homoerne i har fandme min støtte :D
tilføjet af

Homoseksuelle og adoption

Jeg mener at homoseksuelle på lige fod med heteroseksuelle burde kunne adoptere børn.
Når man tænker på at der lever børn forhold med Far og Mor, der ligger i evig krig. Det desuden er tilladt for misbrugere, der ikke engang kan forsørge sig selv at sætte adskillige børn i verden.
Hvorfor kunne man så ikke forsvare at homoseksuelle adopterer?
tilføjet af

Interview

Ja du har ret. Og netop det med folk der nedgør homoseksuelle har min veninde og jeg projekt om i skolen, så jeg vile spørge om vi evt. kunne aftale et interview eller sådan noget? Vi går i 7. klasse på Kettinge Friskole.
tilføjet af

e-mail

Jeg glemte forresten at skrive min e-mail: c_er@sol.dk
Det ville være rart med et interview i stedet for alle de bøger og hjemmesider....
tilføjet af

ENIG!!

Mig og en veninde er igang med at lave et projekt om præcis dette emne, jeg er helt ENIG!!!🙂
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.