20tilføjet af

2011: 3F er alvorligt på spanden

3Fs formand Poul Erik Skov Christensen er kendt for at klovne ubehjælpsomt rundt i den partipolitiske debat i stedet for at varetage sine medlemmers interesser.
Massiv medlemsflugt har ikke fået ham til at forstå situationens alvor og nu skal forbundet så til at spare hver femte medarbejder væk.
http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-36303157:3f-skal-spare-hver-femte-medarbejder-væk.html
Mon han forstår budskabet nu eller vil han fortsat misbruge sin formandsrolle til at drive egne partipolitiske holdninger frem på bekostning af medlemmernes interesser??
tilføjet af

3F burdte nedlægges

Og så skulle der igen laves nogle fagforeninger der kendte og som tog sig af deres medlemmer, og som ville kæmpe for deres medlemmer, og som ikke var så helvedets dyre at være i.
Så ville fagbevægelsen måske havde en chanse, men 3F har ingen chanser i dag, hvorfor pokker skal en "kassedame" og en betonarbejder i samme forbund, de har vit forskællige problemer, og deres fagforeningsmand har ikke en skid forstand på deres problemer, kun på penge, sine egne penge.
Tag F.eks "Blikkenslagerenes fagforening" god-davs-min-bare-røv, blikkenslagerene har ingen fagforening mere, de er i en forening sammen med folk der "leger" med sand inde på en fabrik, latterligt.
De troede de blev stærke ved at slå sig sammen, de blev bare kun store, tunge og koldset.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

ned med 3 F

samt mange af de andre ubruglige fagforeninger, der var brug for dem for 80 år siden, ikke nu.
tilføjet af

Støtter det lokale arbmarked

Lokale Fag Foreninger skal nok også lettere kunne støtte det lokale arbejdsmarked; og de nedslidte kan gå på nedsat tid osv og lave fagforeningsarbejde.
tilføjet af

De gamle fagforeninger

Var gode nok, der kendte formanden alle medlemmerene i sin afdeling persontligt, og han ville hjælpe dem, i dag raver medlemmerene formanden er skid, de skal bare holde deres kæft også betale.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Ja!.

Men i dag kan det ikke blive stort nok, det er billigere sige de, men jeg har nu aldrig oplevet noget er blevet billigere ved at noget bliver slået sammen.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Hver.

Generation har sine erfaringer, det er da klart, at dem der er under 40 år, ikke rigtig kan vide, hvordan tiden var før DK blev en velfærdsstat, de er opvokset med en guldske i munden, hvis ikke socialdemokratiet var startet for mere end 100 år siden, med at få et retfærdigt land, var vi stadig ludfattige, selv de "rige", vil ikke have den velfærd de kender i dag, partiet var forbudt i mange år, arbejderne satte bogstaveligt talt liv og helbred på spil, i kampen for et retfærdigt samfund, sammen med fagforeningerne, er der bygget et samfund op, som hele verden misunder os, det gælder i øvrigt hele Skandinavien, hvis folk virklig vil have den rigtige borgelige vare, skal de tage en tur over til Storbritannien i disse år, så vil de få at se, hvordan man demonterer et land, og får folket i oprør, over de kommende nedskæringer, og det til optøjer og til sidst opløsning af landet.
tilføjet af

Jeg tror de troede

De ved at slå sig sammen og blive store at de derved kunne få politiks indflydelse, og derved kunne klare alle problemerene ved forhandlingsbordet, de havde bare ingen der kunne klare jobbet.
Jeg vil næsten væde på at 3F lukker afdelinger, så de enkle kontorer bliver endnu stører og afstanden til medlemmerene bliver endnu stører, det er en selvforstærkene virkning der ender med en total ødelægggelse af forbundet, men hvad pokker, nu er det jo også Ca 100år gammelt.
Venlig Hilsen Poul jørgensen
tilføjet af

3F AB

Jeg står i 3F AB (anlæg & Byg) i Århus og har været medlem i mange år.
Jeg syntes dog ikke at det er blevet ringere af at der er slået en del fagforeninger sammen.
Det er stadig de samme mennesker der har med Anlæg og byg at gøre og vi har stadig vores akkord opmåler, formand osv.
A-kassen ligger samme sted som fagforeningen hvilket jeg syntes er godt.
Vi får jævnligt et blad sendt ud fra vores lokalafdeling omkring de ting der sker i vores område og den dækker alle de faggrupper der er repræsenteret hos 3F rymarken, på den måde kan man se hvad der rører sig hos de andre faggrupper.
3F i Århus har bevaret de lokale kontorer på Djursland, Odder osv så de medlemmer der føler sig tilknyttet der stadig kan bruge dem.
tilføjet af

Fagbevægelsen er yt

Jeg har nu aldrig været glødende tilhænger eller rød, men de har været langt bedre i det politiske spil, som f.eks. da Thomas Nielsen var formand, han var respekteret af alle idet han sparkede troværdigt til både høj og lav.
tilføjet af

Problemet er bare

At mange af de gamle pampere i toppen skamridder deres position til at lave propaganda for det politiske parti som de persnligt i stedet for at arbejde for os medlemmer.
3F er det værste eksempel med hans evige krig mod DF til trods for at en stor del af hans medlemmer stemmer på det parti OG at partiet åbent har erklæret at de kæmper for vores efterløn.
Hvis han/3F mente sit politiske engagement seriøst i forhold til efterløn ville han bruge medlemspengene påat bekæmpe Det Radikale Venstre og Liberal alliance der er de partier der arbejder mest målrettet imod vores interesser.
3F tordner mod endnu et medlemsdyk med denne utroværdige politiske selvmordsmission
tilføjet af

Poul Erik Skov Christensen er en skovl

Han arbejder kun for sine egne politiske interesser . Og det gør han altså formedlemmernes penge.
Sjovt at han ikke bruger pengene på at angribe Radikale Venstre og Liberal A. der er de ægte politiske modstandere.
tilføjet af

Fagforeningerene

Specielt specialarbejderforbundet var jo socialdemokratisk, vel også godt-nok, der skulle så bare ikke havde været fag foreningstvang, man skulle kunne vælge hvilket parti man ville støtte, fag foreningerene bør havde ret til at støtte det politiske parti de mener der "arbejder" på deres side, det gør arbejde giverene.
Hvis fag foreningerene kæmpede mere for deres medlemmer, så ville der ikke ske nogen medlemsflugt, men prøv at gå op til dem med et problem, de glor på dig som om du var tosset, også tjekker de dig i hovedet og røv for at se om du nu også har betalt de sidste 25år, og om de virkeligt er nød til at hjælpe dig, det er ikke den måde man får "venner"/medlemmer på, tværtimod.
I gamle dage brugte mange fagbevægelsen som et springbræt til en politisk karriere, dem der blev tilbage var dem der ikke duede, og det siger vel ikke så lidt.
Venlig Hilsen poul Jørgensen
tilføjet af

Ja!, jo?, men

Nu er/var "anlæg og byg" heller ikke så stort et forbund, men som det er nu, så tror jeg 3F sparrer nok de små kontorer væk, for dem som skal finde steder at sparre sidder jo på de STORE kontorer, og der SKAL der ikke sparres, det vil jo være at indrømme at de har handlet forkert, og det får du dem aldrig til, så du får nok langt når du næste gang skal på fagforeningen.
Venlig Hilsen Poul jørgensen
tilføjet af

Helt enig

Desværre. Hvis endelig fagforeningerne vil støtte politiske partier bør de konsekvent støtte ALLE politiske partier, der arbejder for vores interesser på samme måde somDet Radikal Venstre (og deres arberjder-fjendske økonomiske politik) burde være må for kampagner fra blandt andet 3F.
Men det radikale går sjovt nok fri?? 😮 Hvorfor laver 3F ikke mlrettede kampagner imod Vestagers asociale økonomiske politik? 😕
tilføjet af

ind med en ko

den er da smukkere og klogere
tilføjet af

Meget begavet skrevet

Jeg har fri på grund af vejret, men burde du ikke være på jobformidlingen lige nu i stedet for at udbrede Enhedslistens propaganda på skatteydernes regning?
tilføjet af

Fagforeningernes løgne

Men hvordan kan det så være at blandt andet 3F og LO igen og igen angriber et arbejderparti som DF (som mange medlemmer i øvrigt stemmer på!!) i stedet for at gå efter de ægte politiske modstandere som er Det Radikale Venstre og Liberal A.???
Og det tjener desværre heller ikke vores fagforbund til ære at de igen og igen bliver taget i at lyve og overdrive vildt i deres kampagner mod VK og DF!
http://www.information.dk/telegram/234922
tilføjet af

3F vil opleve medlemsflugt pga den klovn.

Poul Erik Skov Christensen er en forældet type fagfornings-boss.
Manden er totalt uden for pædagogisk rækkevidde når han bruger 3F til at køre smædekampagne imod DF.
tilføjet af

Du over ser flot

at England har været styret i alt for mange år af arbejderpartiet!
Derfor er England på røven!
M.v.h.
Charlee
tilføjet af

På en måde gør de det jo også?.

Hvis fagforeningerene F.eks støtter et parti og det parti vinder valget, så er det tvivltsomt at det bliver så stort at det kan få magten alene, altså vælger det nogle at sammenarbejde med, og det vil jo blive nogle som de er lidt enige med politisk.
At så det eneste de gør i dag er, det tager stemmer fra hinanden fra samme side i salen, også er man ikke kommet en dyt længere.
Det kunne være "sjovt" hvis èt parti fik magten 100% i Danmark, så kunne man 100% se hvad netop det parti ville og stod for, selvfølgeligt ville det nok blive et helvedet uanset hvilket parti der vandt på den måde.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.