7tilføjet af

2 Vær. i København?

Hej Folkens!
Jeg sidder her og prøver at hjælpe min svigerinde med at finde en lejlighed i københavn, men som i sikkert ved at det lettet sagt end gjort, landet ligger sådan at hun skal have en lejlighed fra den 1 Oktober, da hun bliver smidt ud af sit kollegie værelse, og derfor skal finde et sted at bo med sin kæreste.
Det vi har prøvet er den gode gamle www.google.dk , og er kommet frem til en del bolig sider, hvor vi har skrevet hende op, men der sker ikke rigtig noget, og hun har haft skrevet en del indlæg i løbet af de sidste 3 måneder, og hun begynder at opgive, så nu har jeg besluttet at prøve at hjælpe hende lidt, og er så her i kommer ind i billede. :)
Nogen her som kommer fra KBH, og måske kan forklare hvordan i fik netop jeres lejlighed, og måske har nogen Nummere, Hjemmesider, eller andre kontakter til finde et sted at bo til dem?
Alle ideér og gode råd tages i mod med glæde, jo mere hjælp jo større er chancen for at finde noget.
Krav:
1½-2 Værelser.
Husleje ca. 4600 kr pr. Mdl.
Egen bad og køkken.
I københavn området, dog har jeg ikke sagt det skal være Nørrebro, da tæt på byen også er i orden.
Belønning til dem som kan hjælpe til at finde et sted finder vi ud af, men lidt der luner i tegnebogen skal der nok komme.
Håber på hjælp, bare skriv og så får vi os en snak! :)
Mvh Morten
tilføjet af

Email

Email: morten@enghausen.dk
tilføjet af

Prøv at kontakte Essex

http://www.essex.dk/
På deres hjemmeside er det altid nye udlejningsejendomme, men jeg ved det også har lejligheder i den gamle boligmasse og en udlejningskonsulent i området. Har hørt der skulle blive noget på Frederiksberg. Selvfølglig kan det være væk, men tag en snak med dem.
tilføjet af

boligselskaber.

Hejsa...
Har i/du prøvet at gå ind på de forskellige boligselskabers hjemmeside???.
Prøv at kigge på lejerbos hjemmeside.Der skulle være en ledig 2v på amager.
tilføjet af

jeg flyttede

til kbh fra fyn - jeg fik min lejlighed gennem min pensionskasse meget hurtigt, måske hun er i sådan en
tilføjet af

Udgangspunktet er at du godt kan glemme det...

MEN der findes én mulighed. Hvis man har job eller studerer så kan man få lejlighed i 'ghettoområderne' som mjølnerparken m.m. De er vist til at komme i nærheden af, da ingen vil bo der. glem alle de der boligsider som vil have penge for at sende lejlighedstilbud til en, det er fup. Ellers ville jeg overveje Malmø.
tilføjet af

Glem

det, med mindre i har 2,5 millioner kroner til at købe en for, eller i vil bo midt i "Araber-land" på Nørrebro eller i en af de andre ghettoer i byen, hvor du nærmest føler dig fremmed i dit eget land.
tilføjet af

Held og Lykke

Der er under normale omstændigheder mellem 10 - 20 års vendte tid på en 2 værelse lejet lejlighed i København. Så hvis du vil hjælpe din svigerinde med en lejlighed til en fast dato hedder det at købe ejerlejlighed, ellers mener jeg at det kan bedst lade sig fortage med at leje 1 - 2 værelse med adgang til køkken og bad.
Skulle det have Din intr. kan du kontakte mig på E-mail. info2004@mail-online.dk
pris pr. værelse Vesterbro 2500.- Det er kun en bekendt til mig. Som jeg evt. kan kontakte for Din svigerinde, der boer et par stykker på denne adr. i forvejen.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.