11tilføjet af

154.000 i RKI.

http://epn.dk/privat/article2372004.ece
Økonomiske problemer , incasso sager ( det kan være advokat incasso ) , fogedretten ( har du noget vi kan pante ) og så en RKI.
RKI. problemer med lån , købe på kredit , det kan give problemer med en lejekontrakt.
Et rest bank lån skal betales inden 10 dage , det kan jo ikke lade sig gøre.
RKI. , du er nu en dårlig betaler , det kan være umuligt , at betale det der skal betales. Det kan der være flere grunde til.
154.000 RKI. registrerede , der er dårlige betalere. Det kan være umuligt , at få økonomisk hjælp , og ikke være registreret som en dårlig betaler. Er der penge nok , kan det være , at det der skal betales bliver betalt.
Der er en gæld , den gæld kan blive til en meget stor gæld. Incasso kan gøre hvad der passer dem , og true . De skriver bare på regningen hvad de vil have , gebyrer og renter.
Der er ikke 154.000 dårlige betalere. Der er arbejdsløse der har økonomiske problemer , der er syge og arbejdsløse der ingen indtægter har. Hvor man kører barske insasso sager. Der er nogen med en rimelig god indtægt , der kan få sociale begivenheder.
Incasso straffer og truer dem der har problemer , det er sommetider meget groft det de laver.De burde hjælpe dem der har problemer , og ikke true og straffe.
Barske og altødelæggende konkurser , barske og gælds opbyggende www.tvangsauktioner.dk sager.Højest bydende , gælden har banken + renter og gebyrer.Sagen er ved incasso.
RKI. bliver sommetider brugt på en forkert måde , RKI. bruges til at true med , og er altødelæggende for at få en god livsværdi igen - i mange år.
www.tvangsauktioner.dk , ca. 500 sager. Hele tiden rigtig mange tvangsauktioner og konkurser , rigtig mange fogedrets sager.
Det går ikke ufatteligt godt i Danmark.😉
tilføjet af

Det går heller ikke godt for Dig

Det er nr. 2 indlæg med samme tekst Du har lagt i dag 🙁
tilføjet af

Viser jo at mange lever over evne

samt at de ikke selv kan finde ud af at administrere egen økonomi.
tilføjet af

anonym

Ja, hvis der kun er en med det navn anonym så er du meget vidende mand/ kvinde.
du har en komentar til alt. fantast.
bø[:|]
tilføjet af

En god ting

ved at stå i RKI, er at man vel kan lære at man ikke kan blive ved at låne, for at betale gammel lån. Derved skal man til at betale alt ting kontant, og er man lidt klog, kan man også se at tingene bliver billigere på den måde.
tilføjet af

Jubiiii

Rohwa har fattet noget! 😃😃
tilføjet af

nej, men desværre kan det

også blokere for en omlægning/sammenlægning af lån, så man bedre kunne klare afdragene. Det kan være komplet umuligt at afdrage bare eks. 35 000.- hvis det skyldes flere forskellige steder, men får man en samlet ordning, kan det se helt fornuftigt ud !
-
Det vigtigste er at tage en dialog med kreditorerne, man kan næsten altid finde løsninger, de vil trods alt også gerne have deres penge.
Jeg kender en gut, som har været gennem skilsmisse for nylig, desværre mistede han også sit job, men fik heldigvis ret hurtigt et nyt. Han er alene med et mindreårigt barn og moderen skred fra gæld og "glemte" at betale de sidste afdrag på bilen, som hun overtog. Han havnede i Ribers, det har overhovedet ikke hjulpet hverken ham, eller kreditorerne. Heldigvis kunne han gennem en advokat rejse penge, da han havde ret stor friværdi i huset. Advokaten fik til gengæld et pantebrev på lånet. Nu er tingen heldigvis løst, men Ribers forværrede kun situationen, både for kreditorer og for den registrerede. Var huset gået på tvangsauktion, er det ikke sikkert at sitruationen havde være så god, for auktionspriserne ligger langt under husenes reelle værdi, især i øjeblikket og så var det ikke sikkert, at kreditorerne havde fået alle deres penge.
tilføjet af

Du har fat i noget af det rigtige

- der er jo ikke nogen grund til at holde folk fast i gældsfælder, men god grund til at give dem luft og arbejdsro, så de kan afdrage deres gæld.
- Det var egentlig også - i sin tid - kongstanken bag gældssaneringer. Alt andet er spild af gode ressourcer.
tilføjet af

Dersom man skyller

så mange steder, er det fordi man har haft for stort et overforbrug. Man har haft et for stort overforbrug når man kommer i RKI, og så må man lære at leve efter evne. Alle lån i bank og kreditforeninger skal kunne betales indenfor indkomst og forbrug. At låne andre steder er dumt og for dyrt.
tilføjet af

Hvad for noget kaudervælsk vrøvl

det KAN være årsagen, men med gæld som med alt andet gælder det også at sygdom er enhver mands herre. Det er ikke altid helt selvforskyldt, man havneri RKI at fremlægge din påstand er at være en ignorant. Er du nu også det?
tilføjet af

Jeg skyller

hver dag, ud i toilettet, jeg skyller også gryder af mm.
Kommer jeg så i RKI, Rodvad?
tilføjet af

Jo, det er selvforskyldt

at komme i RKI, får man en sygdom, kan man ikke blive siddende med en stor gæld, og håbe på at det går over af sig selv. Banker og kreditforeninger, kan man lave aftaler med. Men de andre dumme lån, er virkeligt idiotisk.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.