8tilføjet af

YDMYGELSE....

Jeg var igår ude og besøge min gamle mor-egentlig irrelevant i denne sammenhæng, men det var der jeg tilfældigt så tv.
Det sker ikke så tit. Jeg er måske lidt fordømmende, men jeg mener, der som regel er: Nogen, der er ved at flytte for/designe for eller renovere for nogen andre; en anden afart af et boligprogram, hammerslag eller et intrigeprogram... F eks fem par, der deles op i hold på to øer, en masse fyre, der skal kæmpe om en piges gunst osv osv...
MEN jeg tog rueligt fejl... Der er nemlig også et program, der hedder Idols. Her kan man, ifølge reklamen for det, godt lide, at folk får ren besked.
En pige fik at vide, hun ikke sang særlig godt-ja, faktisk kunne hun slet ikke synge, og det lød meget værre, end hun nok selv var klar over....
Jeg er godt klar over, hun selv har valgt at deltage etc. etc. Blot finder jeg det unødigt og forkasteligt, hun på den måde skal hånes og ydmyges offentligt på tv...
Hvad mener I?
Medfølende,skuffet hilsen,Jimmy....
tilføjet af

hehe

jeg må indrømme at jeg finde det ganske underholdende. Det er ikke så svært at finde ud af hvordan man synger, INDEN man melder sig til den slags. Synes det er rart der endelig er nogen der giver de talentløse drømmere klar besked, og fortælle dem, at det absolut ikke er inden for musikken de skal tjene deres penge.
tilføjet af

Jäpper..

Jeg synes da også, det er fint, de får læst lektien...
Jeg finder det bare en smule plat, det skal foregå offentligt for at trække seere til... Jeg går ud fra, det er formålet??
Jimmy..
tilføjet af

Hvorfor ikke

Hun stiller selv op, gør det enda måske også for penge..skal hun så ikke også ha´ sandheden ?
Ingen er tjent med at blive bildt ind, at de har et talent, hvis de ikke har det..ærlighed er kærlighed.
Hun kunne lade være med at deltage.
Ingen medynk her, hvis hun ikke kunne tåle sandheden, så kan hun ikke tåle noget.
tilføjet af

Talentløse

vokalister er der desværre alt for mange af. Kan nogen ikke fortælle dem, som vi hører så ofte, at de burde finde en anden levevej, eller i det mindste få noget sangundervisning.
Hilsen gyffe
tilføjet af

Hmmmm.

Tja, jeg må jo lytte til folkets røst :o)
Selvom jeg stadig synes, det er en fattig og plat form for underholdning.
Tak for jeres meningstilkendegivelser.
Venlig hilsen Jimmy..
tilføjet af

Hvorfor ??

Hejsa med jer!
Egentlig et meget godt emne! Jeg er en af dem der mener, at mennesker der udstiller sig selv på den måde, for jo så osse tit en etikette klistret på sig! Der med mener jeg alle realyti programmer (Big Brother.. Robinson etc.) Jeg forstår ofte ikke at folk gerne vil vise sig sådan, det er jo sket det har ødelagt alt for nogle af dem, hvad er det der trække sådan ved det ?? berømmelse.. eller håb på samme ??
tilføjet af

Socialkonstruktivisme...

Den adfærd er nok svær at give en enkelt uddybende og fyldestgørende forklaring på.
En af de væsentlige årsager mener jeg er, at man idag selv skaber sin identitet i langt større grad end tidligere. Mange glemmer så den sidste del af det og nøjes bare med at skabe sig, men det er en anden historie.
Tidligere havde man jo oftere en "færdig identitet", f eks smedens søn, slagteren og hvad folk ellers relaterede hinanden til. Man skulle måle sig med/leve op til venner/bekendte og lokalsamfundet... Idag er det hele verden, man spejler sig i og skal leve op til.
Hvis man ikke kan sige fra og/eller sortere i de krav, der stilles, kan man jo godt komme ud i nogen kritiske situationer, man ikke kan håndtere..
inden nogen får tastaturet galt i halsen og beskriver mit ordvalg som sofistikeret eller tilsvarende perfide ytringer, vil jeg tilføje dette: Socialkonstruktivisme er det begreb, man anvender til at beskrive den tendens.
Det var bare det, jeg ville sige, hej
:o) Jimmy
tilføjet af

Ja!!!!

***-Jeg ville ihvertfald selv synes det var udmygende at stå og synge overfor de sure dommere i Idols...Jeg ville nok både miste lysten og få sangen i den gale hals....!!!
og så ellers leve upårvirket videre bagefter..........jeg tar kun imod kritik fra folk jeg selv ser op til!!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.