4tilføjet af

Windows Media Center - spoling?

Hej !
Hver gang jeg ser film i Windows Media Center, kan jeg simpelthen ikke finde ud af at spole fremad eller tilbage for den sags skyld. Det eneste jeg kan finde ud af, er at springe 7 sek. fremad ad gangen?😖- Det er ret træls at skulle klikke de der 300 gange, for at nå til det punkt, hvor man slap filmen sidst.
Jeg kan godt få sådan en blå linie frem, som viser den samlede "periode tid" for filmen. Men hvordan hoppper jeg fremad??
Nogen der ved hvordan man spoler? :-)
Mvh. Simon
tilføjet af

Såre simpelt..

Du skriver, at du kan se den blå linie..?? Ok, så placerer du bare din pointer (Musen) præcis der på den blå linie som du gerne vil tilbage eller frem til. Med et enkelt tryk på mussetasten er den blå linie der hvor du vil have den og VUPTI, så begynder "filmen at spille derfra.. Enkelt, ikke..??
tilføjet af

Kender ikke media center

Men regner med det er nogenlunde som den sædvanlige media player.
Metoden med at føre linien frem, som anonym skriver, virker ikke ved alle typer af mediefiler i mediaplayeren, og det kan være et sådan tilfælde trådstarteren er løbet ind i. Jeg har endnu ikke selv fundet en løsning, og det hjælper ikke at flytte filerne fra PCen over på en CD og tilbage igen.
tilføjet af

Så har jeg ikke udtryk mig godt nok

Jeg mente at det ikke hjælper at flytte filerne over på en CD eller en DVD, og afspille dem derfra istedet for at afspille filen fra PCen.
Men som jeg skriver, så er det kun ved visse filtyper, som udemærket kan hedde .mpg eller .mpeg eller hvad den slags filtyper nu hedder.
Jeg har aldrig oplevet det ved en original DVD afspillet i mediaplayer, så hvis du heller ikke kan spole med en original DVD, ved jeg ikke hvad der kan være i vejen.
Det kan være at du skal opdatere Mediacenter og se om det hjælper.
tilføjet af

Meget sandsynligt!

Javel - hvordan opdaterer man så lige Windows Media Center?
Mvh. Simon
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.