7tilføjet af

What to do in London ???

Jeg er i den heldige position at jeg skal til London sammen med min hustru i 2 dage i fra d. 5 til 7 okt.
Vi har lånt "turen går til London" og læst en masse på nettet om London. MEN hold da kæft mand, hvor er det meget at se og gøre i den by.
Er der derfor nogen som kan komme med nogle super forslag til hvad man bare skal se når man er 34 år og uden børn i 2 dage i London ???
Vi skal bo på Regent Palace ved Picadelly Circus.
Hjælp ønskes !!!!
tilføjet af

lyn-London

Har været i London ca 1 gang om året siden 1997 og kan stadig finde nye ting! Hvis I er til musik så få billetter til musicalen "Mamma Mia" eller et show om Freddy Mercury (kan ikke huske hvad det hedder)Gå en tur i Hyde Park og se på folk, de rider, jogger, holder picnick.Turbådene ned til Greenwich er en god måde at hvile fødderne, se ting og blive guidet på. Spis aftensmad i Soho - et område helt anderledes end City. 5 o'clock tea i restaranten hos Fortnum & Masons nær Piccadilly er en sjov oplevelse - lækre sandwiches akkompagneret af dæmpet klavermusik - meget Agatha Christie-engelsk!
Rigtig god tur - er lidt misundelig
Bente.k
tilføjet af

SHOP AMOK...

Der er så mange fede forretninger i London, bare en tur på Oxford street skal nok smadre tidsplanen....
tilføjet af

London

Tag tuben til Buckingham Palace. Efter I har set det, og set London Eye i baggrunden, gå da ned igennem St. James Park (husk nødder til at fodre de meget tamme egern) ned til Trafalgar Square. Der kan I se Lord Nelson og de store løver. Gå derefter ned igennem den gade han kigger ned ad, hvor I vil komme forbi Downing St. nr. 10, og videre ned til Big Ben og Westminster Abbey.
En god tur på 2-3 timer hvor man får set nogle af de største seværdigheder.
Go' fornøjelse.
tilføjet af

der er så meget...

hvis det er første gang I skal til London og det hele ikke skal gå op i forretnings-kiggeri på Oxford Street, kan jeg anbefale jer at bruge en dag med sightseeing-bus, så kan I stå af og på hvor I har lyst, se Buck.palace, Hyde Park, Tower of London osv. Der er bare så meget, og med bussen kommer I omkring og I får et overblik. Er I til musicals så skal I bare se We will rock You - den er formidabel!!!!
tilføjet af

der er så meget at gøre hvis???

-der er så meget at se-hvis man bibeholder hovede-fenmenet i go´stand."og drejer den gode vej til oplevelser-og ikke til balade pottepladserringer-
tilføjet af

Gå på pub

mens konen kigger på tasker, tøj og smykker (hvis du tør)
tilføjet af

Svar?

Jeg er ung, men har hørt om BIG BEN!?
Et kæmpe stort og flot ur i London 😉
Ps. Hyg jer[l]
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.