11tilføjet af

Weight watchers

Hejsa 🙂
Er der nogen som kender til priserne hos WW?
Hvad koster det at melde sig ind og hvad koster det pr. måned?
/Klokken
tilføjet af

Dig? Weight watchers?

Ud fra dit billede, ser du da utrolig pæn og sund ud?
Det må være til nogle andre?🙂
tilføjet af

Billedet er et par år gammelt

og ja.. Der er løbet meget vand igennem åen siden.. 😉
Jo, der er skam til mig 🙂
Men ellers tak for de pæne ord..
tilføjet af

Det er mange år siden..

Men jeg kan 995 kr for det.. Ved ikke hvad det koster idag.. Men det materiale jeg fik var sådan et brevkursus agtigt, hvor man selv skulle bruge 12 uger med det tilsendte materiale.. :-) Jeg synes ikke "kuren" passede til mig.. men kender mange som har tabt sig med den.. :-) Men kan du ikke se alle de ting på deres hjemmeside?? :-)
tilføjet af

Slankedoktor.dk er bedre

Forsøgte mig selv med Vægtvogterne i '99, men løb tør i det.
Startede så med Slankedoktor for 9mdr siden er min BMI gået fra 29,7 til 24,3 :-)
Betaler for bronzemedlemskab, hvor jeg får kostvejlening hver 14. dag. Man kan også få fuldt guldmedlemskab, hvor man får personlig ernærings- OG idrætsekspert.
Men ellers var startskudet nok bare, at jeg blev vedholdende med motionen, bor lige klods op ad Fitnessworld, så var bare et spørgsmål om at få et besøg ind i det daglige program + at jeg nu tager træningsture udendørs på cyklen 2x50km på hverdage og nu en enkelt 100km tur idag (har fridag idag).
Genelt har jeg lyst til at spise sundere og langt flere grøntsager, når jeg motionerer hver dag. Synes også, at man bedre kan lytte til kroppen.
Men det er jo helt op til dig, jeg ved ikke om Vægtvogterne har fået noget med motion ind i dagligdagen, men det er alfa og omega, for at man kan tabe sig. Ellers bliver det blot til en "kur" og ikke en omlagt og sundere livsstil.
tilføjet af

Jo, men ikke prisen - så skal man møde op!

Og jeg ved ikke, om jeg er villig til at give så meget for det...
Har du ikke materialet endnu så? Jeg vil måske gerne købe det af dig 🙂
Du kan skrive til mig på: amarti@sol.dk
/Klokken
tilføjet af

Jeg har faktisk prøvet slakedoktoren, men det duttede ikke for mig..

Vægtvogterne tiltaler mig, fordi deres opskrifter ligger meget op af almindelig mad, hvis man kan sige det sådan - dvs. jeg kan servere det for resten af familien også..
Jeg synes de har mange gode opskrifter (falder af og til over nogen af dem i bladene) og jeg synes det lyder lækkert, uden at være for ekstremt, som jeg synes fx. DDV's opskrifter er..
Men tillykke med dit flotte BMI - du er da sej!! Du har ret i det med, at man får lyst til at spise sundere når man motionerer! Jeg kunne godt tænke mig at gøre det på et mere hjemligt plan - dvs. steppe derhjemme, cykle, gå en masse ture, lave maveøvelser foran tv'et osv. osv. Jeg har ikke lyst til at komme i motionscentret pt., som jeg gjorde meget for et par år siden.
/Klokken
tilføjet af

Det kommer an på

om du har tænkt dig at møde op til vejning. Så vidt jeg husker gav jeg kr. 150,00 for at blive meldt ind og ca. kr. 85,00 pr. vejning alt efter om jeg købte rabatkort. Hende jeg gik hos var meget inspirerende og havde en masse ideer til kosten. Deres kogebøger er fine med lækre opskrifter og systemet er nemt at forstå.
Det er normalt gratis at følge en enkelt time. Hvis du derefter ønsker vejning og materiale koster det.
Giv det en chance. Det er et godt program.
tilføjet af

God ide!

Jeg er selv blevet medlem ved WW og det er da klrt noget af det bedste jeg har gjort.. har før prøvet alt muligt andet som suppe kur, DDV, slankedoktor osv. Men er så glad for WW da jeg syntes det er nemt at følge og det virker! For som du siger vil du gerne kunne lave noget som resten af familien også kan spise, og det kan du lige netop her.. Som de siger: man kan spise alt, bare ikke altid!
Og ja som der blev sagt koster det 85 pr gang til møderne jo mindre man køber rabat kort. Men der er self også brevkursuset, jeg syntes bare det er dejligt at komme til møderne og snakke med andre og få nogle gode råd af min vejleder..
Håber du kommer i gang:) Det er alle pengene værd!
tilføjet af

Ok, så du går til det nu?

Det er da ikke så dyrt igen så.. 85 kr. pr. gang - det er da lige til at overskue.
Det kunne være, at jeg skulle prøve at møde op.
Hvad med materialerne? Hvad koster de? Jeg kan se inde på deres hjemmeside, at de har opfundet et nyt pointsystem?!.. Bruger du det så?
/Klokken 🙂
tilføjet af

Det beviser så igen

At mange herinde ikke er hvad de giver sig ud for...hverken i udseende eller skrift... Profil my bare ass... Vorherre bevars... 😮😕
tilføjet af

:-)

Ja jeg syntes også det er ok, for man vælger jo selv om man vil komme hver gang. Men det er så rart at komme med til møderne og så få noget positiv respons hvis det er gået gdt eller få et lille spark bagi hvis det ikke er gået så godt ;)
Jamen de er med i de 85🙂Eller self kan du købe kogebøger, mad osv ved siden af. Men første gang man er der får man lidt forskkelige ting såsom en lille lommeregner (rigtig smart som kan regne point for de forskellige varer), et hæfte med point over de mest basale ting osv. Og så hver gang man møder op bliver man vejret, får et nyt hæfte og så er der oplæg om forskellige ting.
Og ja der er kommet det nye pointsystem som hedder medvind. Jeg syntes det er rigtig godt, men har dog heller ikke prøvet det gamle. Men hvad jeg kan høre på nogle af dem der også har prøvet det gamle virker de godt tilfreds med det nye..
Så det er bare afsted!;) Og du spørger bare hvis der er noget..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.