2tilføjet af

Lige holdt op med

at ryge og jeg er nu tre kilo tungere! Maden smager af mere og nu vil jeg ha to portioner istedet for en som i gamle dage! Hvorfor tager man på,når man holder op med at ryge? maden smager bedre,det ved jeg,men har det også noget at gøre med stofskiftet? Kendte en kollega som også var holdt op med at ryge og hun tog meget hurtigt over 21 kg på!
tilføjet af

tja deeeet

self har det noget med astofskiftet at gøre, men er nu ikke så meget det, er nu mere det man bliver mere sulten fordi man ofte småspiser da man er vant til at have noget, og når man ikke ahr smøgerne spiser mange folk ofte i stedet, tar en ekstra portion mad, chokolade i stedet for smøgerne eller lignenden, så svaret er jo nok i den mængde mad amn spiser som hovedårsag, jeg tog selv på da jeg stoppede med at ryge for 2 år siden, og har stadig rygetrang, ikke den fysiske, men psykisk vane, og den er nogle perioder der næsten ikke mens den er meget stærk i andre perioder feks med stress eller hvor man er presset eller lignende
tilføjet af

Allerførst tillykke med sejren

Jeg har ikke røget i 7 uger, og jeg har tabt, ja tabt mig et kilo.
Jeg spiser ganske vist lidt mere,mest bolcher,men jeg løber samtidig 3 gange om ugen(3-5Km).
Sjovt jeg kan ikke smage maden skulle smage af mere nu.
m
Men måske kommer det senere for mig.
Det er ikke spor unormalt og tage 3-5 kg på fordi kroppen ikke skal bruge energi(kalorier) på at reparere det tobakken ødelægger.
Men 21kg så har hun vist erstattet den ene dårlige vane med den anden, æderi.
Det er kun de første måneder stofskiftet falder, så jævner det sig igen.
Så du må ud og dyrke motion, så det ikke pludselig er dig der sidder der +21.
Fortsat held og lykke med dine nye vaner🙂
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.