9tilføjet af

Weekendfædre og alenemødre

Jeg skulle også lige prøve det der netdating, scor m.fl. men GudFaderBevars! Det er ikke andet end et "restmarked" for udsmidte mænd, pjokkede weekendfædre og enlige mødre med video, dvd og ingen uddannelse, ofte arbejdsløse og overvægtige.
Mænd, der gør hvad-som-helst for at komme i parforhold igen, mænd der er ganske ukritiske i deres valg af kvinden, bare de igen kan komme ind i kernefamiliens varme stue!
Og kvinder, der finder sig i hvad-som-helst, bare for ukritisk at have mand i huset.
Det der nating er FOR langt ude -
tilføjet af

Hmmm...

Og af alle de forskellige kategorier du opdeler folk i - hvilken af dem tilhører du selv?
tilføjet af

weekendfædre klæber

sig til kvinde, lige så snart der er kontakt. De er også meget ukritiske, de kan stort set bruge hvem-som-helst.
Måske i håbet om at få en gratis barnepige, der kan underholde hans unger.
Det lugter man hurtigt som kvinde og så er det bare med at skynde sig at takke nej -
tilføjet af

en der ikke dater

og ikke kunne drømme om det, bare ved at læse lidt på det site
tilføjet af

yes.... eller noget i den stil

yes..... til at jeg traf det rigtige valg...... udfra det "Andreline" har skrevet i sit indlæg
Har overvejet for et års tid siden + , om det var noget man skulle give et skud, - nogle af de datingssites. Tildels fordi jeg ikke har den store omgangskreds (af tildels selvskyldige årsager fx. for ydmyg og selvudslettende for solk som jeg ikke kender specielt godt. Men også "ikke-skyldige" årsager, som jeg ser det i bakspejlet), og det jeg interessere mig for, ikke just er overbefolket med "tøsebørn"/piger/kvinder, og jobmæssigt slet ikke, - har iset 2 hunkøn i branchen på 2 år.
Man kunne også give udseendet skylden, men det er en anden historie, hehe.
Men netop "pga." af disse personer-typer, som Andreline beskriver, valgte jeg at droppe det helt. Både fordi jeg ikke ville ses i de kategori som beskrives. Derudover, tænk hvis man blev fanget i en ond cirkel, ved kun at kunne præstere "dates" ved hjælp af sådan nogle datingsites. Det ville jeg ikke kunne holde ud, - så hellere "æren" i beholde, eller hvad man nu kan kalde det.
Dertil kunne man så "kritisere" mig som "uden særlige sociale kontakter eller et fritidsliv/hobby", som det nu blev beskrevet så flot, hehe. Må indrømme at jeg befinder, udemærket godt i mit eget selskab, - rart at slippe for at skulle være til rådighed, og skulle være opmærksom.
Måske andre skulle erkende det? At dating sites ikke er en løsning, istedet for at spille fallit.
Men egentlig ville jeg også være bange for, at være for kritisk, når det kom til stykket. For jeg kender udemærket dem/et par stykker (igennem 5-6 år), som kunne være potentielle partnere, i såfald de vidste det *g*. Den ene bor godt nok i et alpeland for tiden, så det bliver det ikke noget af, - og den anden er en længere historie.
Men jeg er ganske sikker på, at jeg ville komme til at sammenligne og vudere de brugere, man måske ville komme i kontakt med, op mod de 2 førnævnte (som jeg ser det, minder om hinanden, men alligevel har hver deres kvaliteter). Og det ville ikke være fair.
Tiltrods for den megen tekst, skulle min konklusion gerne være:
"Måske andre skulle erkende det? At dating sites ikke er en løsning, istedet for at spille fallit."
Og istedet træde ud af "restpartiet", og leve med sin egen anerkendelse, af sig selv som en "single vinder" (manne' jeg hader det udtrykket "single"). Istedet for at mene, at man mangler en partner.
tilføjet af

95% vs 5%

Sådan ligger fordelingen nok nogenlunde, og de 95% er dem man bare kan takke NEJ til og bede suse videre. OG JA de har ofte svært ved at fatte det, ynkelige er de.
Men de sidste 5% er ganske almindelige mennesker ligesom alle os andre ( eller måske er der i virkeligheden flere, men alle tåberne er altid online, og derfor altid dem man støder på, hvorimod de andre også blot kigger ind ind imellem, og bliver skæmt som vi andre )
Du skriver scor - jamen så¨har du jo altså også lige valgt det værste sted af dem alle, behøver man jo ikke, stedet er sjovt og kan være hamrende underholdende, og der kommer skam også "Almindelige" mennesker med en masse at byde på, alle tåberne overdøver bare som regel alle andre.
Men prøv dig frem igen, man kan sgu få mange sjove oplevelser den vej, du skal bare lære at sortere fra, og være en god menneskekender, så går det hele meget nemmere.
Held og lykke.
tilføjet af

Hund, kat, ged, æsel m.m

Jeg har, som så mange andre, også prøvet dating. Har dog aldrig mødt den eneste ene, men har der imod mødt mange søde og dejlige mænd, hvor nogle af dem i dag er mine bedste venner. Og de har faktisk senere mødt kærligheden på dating.
Jeg synes at det er "farligt" eller måske nok mere et tegn på dumhed", at man kategorisere mennesker. Det kan man gøre med dyr, som hund, kat, ged, æsel m.m. At du, sortoliven har været uheldig med din/dine dates, er jo ikke ensbetydende med, at alle som dater er udsmidte mænd, pjokkede weekendfædre eller arbejdsløse enlige mødre uden uddannelse! Modsat kan jeg godt forstå at du har været "uheldig" med dine dates. For med dine holdninger, bl.a. at du nedgør overvægtige, arbejdsløse og manglende uddannelse, er da dybt usmageligt... Så uden at jeg bryder mig om at kategorisere, vil jeg give Signe ret i, at det ville være interessant at høre, hvilken kategori, du mener selv at høre under?
tilføjet af

Med åbne øjne

så kan man mere.
Jeg har også været en heldig bruger af et dating sites..
Mange henvendelser, man frasorteret, men flere søde og rare i mellem, som idag hører til vennekredsen.
Jeg er dog idag sammen med en mand som jeg har mødt via disse steder..
var i et par år alene mor til 2. og er ikke den der bruger mine surt tjente penge på barnepiger og render i byen for at støve en op. Jeg passer mine børn selv..
Hvis man så var en mor der fik passet børn for at rende i byen efter de kærer mænd så var det jo også Helt galt, så er man både en ravnemor omsorgs svigtende OSV
Min kæreste er weekend far, men jeg får ikke lov at passe børn.. Det vil han selv.
Jeg har ingen uddannelse, men har altid haft fast arbejde. tjent mine egne penge.

Man behøver vel for f.... ikke den store bogsamlig af et studie for at kunne klare sig i vores samfund..
Nogen skal jo tage det sure arbejde, som dem med Huerne ikke gider..
Nogen skal jo tage skraldet og gøre toiletter rene..
eller stå på en kødfabrik og pakke pålæg til supermakedet.
Hvorfor pokker skal folk altid stemples som Mindre værd, Bare fordi man ikke har gidet at læse i flere år..
Jeg startede med at hoppe ud af skolen da 7. kl sluttede, var i huset og har ellers arbejdet mig selv op..
Allerede som 16½ årig havde jeg en større indtægt end min mor havde som sygeplejerske..
Lad vær med at generalisere folk.
Der er plads til os alle tykke som tynde, høje som lave. rige som fattige. OSV
Jeg er ikke bedre end du er, du er ikke bedre end jeg er..
Ingen er perfekte......
tilføjet af

undskyld

mit indlæg kom til at stå forkert..*SS*
tilføjet af

Du tager fejl !

Du har vist haft nogle rigtige dårlige erfaringer,- eller også er du selv et dårligt "hug" ....
Jeg har selv mødt min kæreste gennem netdating ..... vi er begge veluddannede med fast job ..... har begge sunde interesser ...... velfungerende børn .....målrettede omkring vores fremtid ...... ligger "over middel" ang. det ydre ......
Så det kan faktisk lade sig gøre .....at møde en ligestillet,- hvilket du til gengæld sjældent har mulighed for ude i byen !
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.