35tilføjet af

Vorherre skabte kvinden

Det står der skrevet et eller andet sted i biblen så vidt jeg husker, men jeg er ved at tro at det var FANDEN selv der har skabte hende.
Jeg er klar over at jeg får på puklen nu, men hva' så.
Hvorfor taler kvinder i gåder, hvorfor siger de ikke bare en ting lige ud.
Historien er den, at her i eftermiddags, kørte vi en tur, det gør vi ret tit, og for længe siden, ville hun gerne ind på Vestermølle og få kaffen, så med turen i dag, var der jo frit spil, hvor turen skulle gå hen, og hun var opsat på at give kaffe, så kunne vi jo så indtage den på Vestermølle i dag,hun sagde ikke noget, selvom hun kunne se hviken retning jeg havde taget, før vi var ved Vestermølle, og der var bare fyldt op, så gik madammen ellers bananas, hun ville ha' haft kaffen i Billund Lufthavn,hvordan fanden skulle jeg dog vide det fra.
Hvorfor er i kvinder sådan, min gode nabo, kommer ret tit, og siger KVINDER, og det han så fortæller, er noget af det samme som her beskrevet.
Hej
tilføjet af

Ja og

....hun har skabt sig lige siden. Kvinder er nogle underlige størrelser. Jeg skulle jo vide det.(smil). Sagen er at nogle gange venter vi på en grund til at få lov til at skælde ud. Andre gange kan vi overhoved ikke fatte, at i mænd ikke kan tage jer sammen og være impulsive, romantiske, og ikke mindst tankelæsere. Det er da det mindste vi kunne forvente af jer, er det ikke? 80)
tilføjet af

Helt enkelt

Det er fordi kvinder hører det mellem linierne og mener noget andet end det de siger, og med mændene er det lige omvendt.
Det er to dele, kan ikke stå alene, derfor er meningen, at de to måder tilsammen giver helheden.
Derfor
Hilsen en kvinde
;o) ***SMILER MEGET TIL DIG***
tilføjet af

Tankelæsning

Hej Jens
Ikke et ondt ord herfra, men istedet for at lade din kæreste selv gætte på hvor i skulle hen, hvad med så at spørge om det var noget hun havde lyst til.
Jeg synes ikke at der er blevet talt i gåde med det du har beskrevet, faktisk tror jeg at i glemte at tale sammen om det.
Kvinder vil sommetider noget her og nu, men når der er gået lang tid, så er det ikke sikkert, at det er lige det man talte om for længe siden der er intersant her og nu.
Med direkte tale kommer man langt, det gælder også for mænd, ingen er tankelæsere*s*
Cstine
tilføjet af

Charming

****SMILER HER OGSÅ****
tilføjet af

Kære Jens

Nu fik så lige indefor det samme minut to indlæg som peger i hver sin retning...og sådan er det! Nemt nok ik?
Du må bare opgive, lægge dit hoved i din kærestes skød og hulke jeg fortår ikke kvinder...så vil hun sikkert være godt tilfreds.
Tror jeg...eller også er det fuldstændig modsat ;o)
tilføjet af

Jahahah

Kajsa, for du ved sgu godt hvem jeg er ikke? En kvinde der ligesom dig er vild med musik.
(Også var det ikke tirsdag men søndag en lille smutter, stort kram til dig)
tilføjet af

Så vidt jeg husker

Anvendte Gud et af Adams ribben. Men det er måske en anden snak?. Men det var alligevel sejt gjort.
tilføjet af

Aj, helt alvorligt

Så mener jeg det faktsik selvom det lyder lidt komisk, men det er jo ikke for sjov at en bog som Mænd er fra Mars og Kvinder er fra Venus, blev så populær for nogle år siden. Det er simeplthen to forsellige måder at tænke på. Mænd er mere konkrete, fokuserede og målrettede hvor kvinder er mere alt det andet. Ikke forståret på nogensomhelst nedladende måde, får de to måder kan ikke klare sig uden hinanden, og mænd kan sagtens det kvinder kan og omvendt...det sker bare næsten aldrig samtidig.
Men læs den der bog der, hvis ikke du har læst den.
Good luck
tilføjet af

Aner ikke

....hvad du snakker om! ;-D Har du forresten hørt om "Marvin". Robotten altså. Kram 2 U 2.
tilføjet af

Næhh

men du har nævnt det før...ved ikke liiiig hvem du snakker om...men vi leder stadig efter "Savage".
Jeg er helt bims, har simpelthen skrevet og mailet og forberedt mig til i morgen...og så skulle jeg lige kigge forbi omh er var nogen jeg kendte...og der var du jo. Jeg ved godt jeg ikke har mit "almindelige tøj" på men man kan vel efterhånden kende hinanden ikke? Det begynder sgu at blive ganske alvorlig hyggeligt.
Men jeg er træt og bør sove.
Sov sødt Kajsa...og jer andre, og Uniq-Lilli...pas nu på, se og få sovet så du er frisk til at spamme videre i morgen...eller har du en afløser?
tilføjet af

Årrrhhhh

.....du er sgu så dum tøs! 80) Forresten hvordan ved du at "hun" er en mand? Er det p.g. a de grimme bukser "hun"har på? Sov riktig sødt! See you in the galaxy! 80)
tilføjet af

Smiler stort og varmt

....*s* Nej det var hendes grove stemme, der fik mig til at sige det. Nu, smutter jeg altså godnat søde
tilføjet af

Nighty

......nighty, ven. Stort Knus! 80)
tilføjet af

Jamen det er derfor

at kvinder har ben i næsen. Hvad skulle de ellers med et ekstra ribben...eller er jeg også ude i noget helt afsporet? Har kvinder ben i næsen over hovedet...altså ikke i næsen over hovedet og heller ikke om kvinder stikker deres ben i næsen på familiens overhoved...for de har vel næseben...hvad bruger de dem så til? er det hvis nu adam skuller mangle sit ribben at han så får han kvindens ben i næsen? Fortæl fortæl kokkefar, jeg kan ikke finde ud af det
tilføjet af

De eneste

.....jeg kan huske med ben i/eller var det ved siden af næsen, er vildsvin. Du sammenligner da os ikke med vildsvin vel. Troeddde ddu ellersch var gråeet ischeng
efter dre to flschker vin. ;0D
tilføjet af

Noget fra Biblen

Men jeg forstår ikke hvordan han gjorde det.
tilføjet af

Hik.. Nej. Hik

Det var ..Hik.. noget jeg lærte i skolen..Hik
tilføjet af

Vi lader

....den "uniqe lilli" hygge lidt til kaffen. "Kokkefar" synes du ikke det er på tide at gå til møde ved AA. Det kan ikke vare sundt det der! ;-)
tilføjet af

A..Hva.....

Ah Ah hvad..zzzzzzzzzzg.natzzzzzzzz
tilføjet af

fanden skabte popup pisset.

Ubegrænset SMS - Telmore
tilføjet af

Browser

Du kan downloade Firefox fra http://www.mozilla.org , så slipper du af
med alle popupperne. Eller installer en popup blocker.
tilføjet af

Pøj pøj for konen!

Jeg er af den overbevisning, at hun har sagt det. Men du hørte bare ikke efter, som du plejer.
Konen er blevet en kedelig vane, som du overser og overhører.
For konens skyld, bliv skilt og lad hende dog få et liv. Mange mænd bruger både hovedet og ørene, giv hende chancen for at opleve det.
Pøj pøj for konen
tilføjet af

Blev hun ikke...

Blev hun ikke skabt af Adam?
tilføjet af

Kvinder kan kun når de ved hvad de skal

Kvinder kan ikke tænke selv, og de duer ikke til noget som helst logisk eller konstrutivt kun når vi mænd fortæller dem hvad de skal, så går det da så nogenlunde.
tilføjet af

Det ser da

....ud til at du har styr på det der med kvinder. Ret imponerende for en fyr på din alder! Jeg er lidt bekymret for dig bare. Jeg er bange for at du bliver en meget ensom mand, når du bliver voksen. ;-)
tilføjet af

Du fejler som alle kvinder

Mænd bliver ikke ensomme, det begreb er noget enlige kvinder har opfundet.
Mænd kan sagtens more sig alene, det er der bare desværre ingen kvinder der kan. Kvinder skal helst være to der griner på næsten samme tid før det er sjovt.
tilføjet af

......

LOL Du er sgu da noget helt for dig selv, din stakkel!
tilføjet af

Nej, da

mænd keder sig seeeeelvfølgelig ikke - størsteparten skynder sig nemlig at drikke sig ihjel - når konen er skredet........................
tilføjet af

Det komme an på psyken

De stærke mænd overlever altid, og de
svage forsumper i alkohol mv.
tilføjet af

Hvor er du klog, Soulmate!!

Det er vel nok en enorm viden du har om kvinder!!! Jeg tror, du får et problem, når du engang bliver voksen, så gider kvinder dig nemlig ikke!! Du kan da højst være 13 år med alt det pladder, du skriver.
tilføjet af

Jamen

Soulmate er meget klog. Det er de mest utrolige ting han ved alt om. Det, vi andre har brugt tid på at finde ud af, (der sker da heldigvis noget gennem ens levetid) er han tilsyneladende født med, for erfaring kan han da ikke have meget af.
Det bekymrer mig, at han taler om "vi mænd", jeg vil sku ikke sættes i bås med ham.
tilføjet af

I lige måde du svage kvinde

Det er hurtigt du løber tør for argumenter, men sådan er kvinder jo i almindelighed...ulogiske og begavede som blæretang.
tilføjet af

Er du ikke tankelæser?

Den situation du beskriver behøver vel ikke nødvendigvis være typisk for kun kvinder - også mænd kan være tvetydige og blot lufte nogle forslag gennem hentydninger fremfor at komne med sine konkrete mening.
Men hvis man kender det andet mennesker godt nok, så bliver man jo også tankelæser - så VED man jo, hvordan små hentydninger skal tolkes det er da noget af det spændende ved at være til...

kim
tilføjet af

"Soulmate"

Som du dog kan blive ved med at "kritisere" os, tror du ik at jeg har læst din profilos og ved godt at du kun gør det for og provokere os???? Men sys sQ det er totalt grineren når kvinder virkelig bliver sure, de kan da bare læse din profil..........
Nå men, ville os sige at, det jeg siger mener jeg og jeg siger min mening og er pisse ligeglad med hva i sys om os kvinder og NEJ jeg er ik en dum tøs der hopper i med begge ben....
Men du må ha en forsat go' dag....
tilføjet af

Hvorfor ikke bare lære det og leve med det?

Det er tilsyneladende gået op for dig at mænd og kvinder er forskellige...en stor klaphat til dig! Nu hvor du så ved det, hvorfor så ikke bare leve med det as best you can? Hvorfor hidse dig op hver gang kvinder laver krumspring i stedet for at se ind bag krumspringene og være forberedt? Bare et spørgsmål...Det er måske endda det din kvinde prøver at gøre med dig, for helt ærligt, mænd er jo hellere ikke altid simple og lette at forstå!!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.