36tilføjet af

VKO spilder igen lediges tid og skatteyderpenge

http://avisen.dk/strid-om-maanedlig-date-i-jobcentret_124160.aspx
Regeringen er jo underbemidlet intellektuelt. Nu skal langtidsledige til månedlig samtale, hvis det står til dem. Man kan sende folk til samtale 8 gange om dagen, det skaffer ikke flere jobs! Sidste år viser tydeligt at hvis bare der er jobs nok, så kommer stort set alle i job -selv folk der har været langtidsledige i 10 år får en chance, når der ikke er andre at vælge i mellem.
Altså hvordan får man fx en langtidsledig DF'er i job? Dårlige danskundskaber, manglende viden om samfundet, kort uddannelse, hvis nogen overhovedet, og en alder på 40+, er jo ikke efterspurgt arbejdskraft.
Der er mere brug for andre kompetencer med det nuværende system. Hvis vi derimod gjorde det billigt at ansætte fx DF'ere og andre der ikke kan konkurrere hverken globalt eller lokalt på viden m.m. til at gøre rent og andre nyttige servicefunktioner, så ville det være bedre.
Det som der er brug for er en skattereform, hvor skatten flyttes væk fra arbejde og over på fx energi. Hvis alle fx havde et bundfradrag på 8-12000 kr., så ville det ikke være lønnen som var den største udgift i mange virksomheder og derfor vil man ansætte flere og være mindre nervøs for at ansætte folk.
Efterspørgslen på arbejdskraft øges ikke at snakke med langtidsledige. Det vil give samme effekt som hvis man indkaldte arbejdsgiverne til samtaler. Fis i en hornlygte.
Skattereformer, hvor man kan leve fornuftigt på en lille løn, fordi det meste af den er skattefri vil gøre meget mere end endnu mere tåbelig kostbar kontrol.
Gad vide om det ikke koster ca. det samme at administrere folk på kontanthjælp og dagpenge, som de får udbetalt.
tilføjet af

Ja, langtidsledige har naturligvis ikke tid til en samtale

Men de har tid til at side herinde og brokke sig, istedet for at tage ansvar for deres eget liv.
Professionelle grædekroner har det for godt. I skulle have frataget al understøttelse efter max 6 mdr. Så kan jeg love dig at I får fart på og finder et job
tilføjet af

Det er jo logisk nok...

For så får man flere arbejdspladser, arbejdsledighed er ren forretning, der er penge i ledighed.
1) Flere jobkonsulenter
2) Mere papirarbejde og kontrol = flere kontrollanter = flere beskæftiger sig med det.
3) Flere anden aktører (vidste du at de tjener kassen på dette?)
4) Flere jobsøgninskurser = flere konsulent tjenester = flere jobs, dog ikke til målgruppen, men dem der er smarte nok til at øjne fidusen!
5) Ultra billig arbejdskraft (løntilskud i Staten), du bliver hyret til dagpengesats + mister retten til dagpenge bagefter = Ren Win Win for staten (du er ikke med i WIN).
Kort sagt, de kloge - narrer de mindre kloge.
tilføjet af

Du er da-

Når man læser dit indlæg, så er du åbenbart en typisk DF vælger.
Ja, det gør ondt når man skal lette røven, for at foretage sig lidt, for at få understøttelse.
Hvad vil du gøre den dag du fik arbejde?
Sygemelde dig?
Nu er det jo ikke alle DF`er der er arbejdsløse, for andelen af deres vælgere er større en arbejdsløsheden.
tilføjet af

Altså som jobcentermedarbejder?

Eller vil du afgive dit job til en ledig?
Nej, fandeme har man da ikke tid til totalt tidsspilde!!😮
tilføjet af

Så er Enhedslisten vågnet op

Kan det være så svært at finde et job❓Du er 39 år og har vel haft jobs før din uddannelse. Stop din selvmedlidenhed og kom ud på arbejdsmarkedets. Ellers dør du som en taber. Vi andre vil ikke betale for at du kan sove længe hver dag.
tilføjet af

arbejdsløshed

Til anonym, ja du skriver som du har forstand til, håber du må få en ulykkelig weekend😃
tilføjet af

SKÅL!

Her på Børge Flensborgs Bodega synes vi, at alle de ledige skal omskoles til arbejdsformidlere.
Derefter kan de snakke med hinanden og alle er i "arbejde"! Hvor svært kan det være?
SKÅL!
tilføjet af

HVordan er det at være født dum?

Jeg er i job, arbejder som sælger hjemmefra og har derfor tid til at skrive i debatten, da jeg kun behøver arbejde max. 4 timer hjemmefra dagligt for at få hyren hjem. Så du må være født dum, siden du tror at man er ledig bare fordi man ønsker en reform af skattesystemet og har tid til at skrive indlæg om det. En reform som også vil komme dig til gode.
Men du er vel ledig èller på pension, siden du har tid til at være her? Det siger du jo andre er, siden de har tid til at debattere i dagtimerne.
Hvor mange selvmål laver du mon bare i dag i debatten? Så godt dit klynk fra tidligere i dag om at aviserne aldrig skriver om indvandrerkriminalitet ;)
tilføjet af

Ingen tvivl om..

det er forretning for mange og man skal være bundnaiv, hvis man ikke tror der er solide økonomiske interesser i at opretholde det nuværende system, men vi kan altså gøre det bedre uden de behøver at frygte for ledighed. Vi skal bare have flyttet arbejdspladserne væk fra administration af ledige og ud på de mere produktive arbejdspladser.
Ingen grund til at have folk i ledighed. En skattereform vil gøre det lisså billigt at ansætte fx ledige DF'ere til ufaglærte jobs, som at misbruge dem som aktiverede. I al fald, hvis man modregner administrationen af de ledige.
tilføjet af

hahaha

Solens intellektuelle bundskrab er som altid ude med deres dumheder. Jeg er i job -fat at man godt kan være i job og ønske en skattereform som vil mindske ledigheden uden selv at være i job.
Nå, men tak for dagens grin ig håber I må stege i jeres eget fedt og en dag ligge syg af kræft og blive tvunget i aktivering af en type som kunne være jeres eget spejlbillede.
tilføjet af

Var mere interessant.

At vide hvordan man får en fordrukken dum og doven Enhedslistevælger i job!........... ingen gider jo have det besvær der er med disse mennesker........ de humanistiske universitets uddannede er også et stort problem!......... disse tåber er for dumme og selvoptagede til at bestride noget job, så måske skulle disse fjolser beskæftiges på samme måde som man pralede af at have afskaffet arbejdsløsheden i deres forbillede Sovjet!................ to universitetsuddannede humanister sættes til at arbejde sammen, den ene fylder kugler i en kasse, og når kassen er fuld skubber personen den over til den anden..... som tømmer den igen, hvorefter vedkommende skubber kassen tilbage til makkeren igen!............. det må de da kunne finde ud af......... og de muslimske indvandrer?................ de er ikke noget problem!............ de er på vej tilbage til hjemlandet!
tilføjet af

Cand. idiot

Med det sprogbrug du har, kan der ikke være langt til en indlæggelse.
Fortsæt du med dit taber telefonsalgs job, længere kan man vel ikke komme ned.
4 timers arbejde om dagen?
Rækker dine evner ikke længere?
De øvrige "gode" ønsker, viser kun hvilken taber du er.
tilføjet af

Og du er bedre?

med dit sprogbrug? ak ak :)
tilføjet af

Éen fornuftig pointe har du

den med skattesystemet. Men jeg tror ikke energi er nogen god idé da der kan svindles med dette i stil med momsen.
Det mest enkle vil være at beregne skatten pr antal kvm ejendom vi har registreret i landet.
Det er et meget simpelt system. Alt er registreret i dag og man kan her beregne forskellige satser alt efter ejendommens anvendelse - landbrug, privatbolig og industri. Eneste man derefter bør gøre er at afskaffe moms og øvrige afgifter på ALT. Så er skatten gennemskuelig for alle parter.
På den må de betaler folk efter forbrug. Men det skal selvfølgelig være rimeligt så folk på arbejdsmarkedet med lavindkomst ikke bliver plukket for alt de har. Ledige får jo en sikring enten på kontanthjælp eller dagpenge. Og det kan vi fortsætte med at have. Dog bør den nedrosles da mange udlejere og boligselskaber skepulerer bevidst i at få lejere ind hvor kommunen garanterer huslejen hver måned. Dermed er det ligefor at hæve priserne og plukke systemet = højere skatter til at finansiere denne molbo ordning. :)
Derudover er jeg enig. Det giver ingen mening at tvinge langtidsledige til adskillige jobsamtaler når ingen ønsker dem ansat. Men det er inhumant bare at glemme dem og stikke dem en check. :)
tilføjet af

Jordskat -

er en gammel ide som retsforbundet i sin tid var bannerfører for. Jeg tror ikke på ideen, selv om det lyder plausibelt at værdien vil afspejle sig i forbruget af kvadratmeter. Den unge single med en lille bolig og en stor indtægt vil så blive beskattet mindre end singleforælderen der har brug for mere plads til ungerne. OG så er der rigtig mange penge som bliver tjent i DK uden der er brug for ret mange m2 i Danmark.
I stedet vil jeg pege på at alle indtægter der stammer fra salg i DK skal beskattes her i landet. En jordskat som du foreslår er stadig at beskatte udgifter - ikke indtægerne.
Ved ikke lige, hvordan man skal snyde med lønnen til de ansatte. Typisk er det jo kortuddannede som laver sorte jobs og da der ingen lønforskel vil være på om jobbet er sort eller hvidt betalt, så vil ingen gide have det sorte arbejde med mindre de naturligvis er helt vilde med at lave socialbedrageri.
Det er såkaldt inhumant bare at lade folk få en check og ellers lade dem være i fred, men jeg synes det er endnu mere inhumant at have et system som gør det utrolig svært for folk at arbejde sig op fordi der er så meget skat på deres arbejdskraft.
Tænk en dejlig verden vi kunne have hvis vi igen fik fuld beskæftigelse. Det er naivt at tro det er andet end et politisk valg om vi skal have ledighed eller ej. Men selvfølgelig er det ikke nemt at ændre.
tilføjet af

fnis

Du ligger i stor konkurrence med et par andre tumper her på solen om dagens præmie. Først bliver man svinet til fordi man er ledig - okay det viser sig at man ikke er ledig, så bliver man svinet til fordi man tager et job som ikke er populært - tsk. Handler det her ikke bare om at I gerne vil svine folk til som kan og vil noget fx tage en uddannelse som I ikke selv har evner og intellekt til?
tilføjet af

Sur som altid?

Og flot du fik lige blandet muslimer ind i en debat der startede med en skattereform - koger det hele sammen for dig som sædvanligt? Og selvfølgelig er det et stort problem med humanister - hvad skal vi dog med fx engelsklærere og tolke? Næh, sæt en en fyr som dig til at oversætte næste gang Obama er her - det skal nok gå godt - du er jo inkarnationen af visdom *not*
tilføjet af

men alligevel...

http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2010/03/12/152650.htm
fandme fornøjelig læsning på en nu endnu mere herlig fredag
tilføjet af

Den syntes jeg var god:

Hvordan får vi dferne i arbejde!!😃🙂 Det kan godt være det ikke bliver så nemt,
for som du skriver: de kan jo ingenting😃😉
tilføjet af

Ja....

Ja, jeg ønsker dig ikke død, men ønsker at du vil lære at læse....
tilføjet af

STOR uddannelse-

Ja det kræver jo en enorm uddannelse at være telefonsælger.
Evner og intellekt?
Nogen sidder i spjældet for kreative evner, andre er gået konkurs og så er der dem der drømmer.
Nu gider jeg ikke mere, alle mine ansatte er på vej hjem, så hvis vi skrives ved, bliver det i næste uge, hvis du stadig har en pc til den tid.
tilføjet af

Top-100 kunder..

forventer en del mere end en almindelig telefonsælger kan tilbyde. Vi sælger teknisk udstyr på højeste niveau i millionklassen, så det er ikke lige et helt almindeligt telefonsælgerjob, som du tror i mangel af viden om det meste.
Er det ikke mærkeligt at være så fordomsfuld at du straks tror andre har et skodjob, fordi de kontakter kunder pr. telefon?
tilføjet af

God?

DF`er kan ingenting?
Så er jeg glad for at jeg ikke kan noget, få penge for det, have et kontor, og så en løn jeg kan leve af.
Jeg tror at jeg skifter til EL, så jeg kan få noget mere frisk luft, og ingen forpligtigelser.
Ellers et godt indlæg, hvis du mener at arbejdsløsheden er 14%.
Håber du får et arbejde, så du igen kan blive glad.
tilføjet af

Drømme?

Ja vi har vel alle vore drømme?
Wan a bee findes alle steder.
God week end, hvis du da ikke kommer ud for en ulykke, ud over dit eget ego.
tilføjet af

Hvis....

Du er sgu for dum.
Et sådant arbejde findes ikke, og hvis det skulle gøre, ville du ikke spilde din tid på sol debat.
Jeg vil håbe at du finder et arbejde, for drømme kan man ikke leve af.
Nar-
tilføjet af

Hvilket job

er det du har dig der, siger du?
Hvad sælger du?
4 timer om dagen, det lyder som drømmejobbet jo!
Er seriøs, vil gerne vide det.............
tilføjet af

Hov

der stod svaret jo.
tilføjet af

Sådan Bonanza!

Jeg vil foreslå dig at melde dig ind i Enhedslisten. Vi er en flok unge vrede og agressive socialister der gennem vold trusler og ødelæggelse af privat ejendom vil skabe et bedre Danmark med plads til alle socialister.
Dit kærlige forslag om at internere DF´ere og tvinge dem til at gøre rent, gør mig helt varm om hjertet. Så! Nu er den der igen. Den gode gamle røde slagsang:
Det rødt - det internering af politiske modstandere - det vold til du syntes det samme som os.......
ps. husk nu at være bange for de 30 Johnny-tilbedere i Greve og de 25 White pride tilhængere i Århus http://da.wikipedia.org/wiki/White_Pride
Så længe vi har dem og så længe 90% af journalisterne på Danmarks 7-8 største aviser sprøjter den ene gode integrationshistorie efter den anden ud, ja så længe kan vi blive ved med at fortælle danskerne at de er nogle racistsvin og fedladne kolonihavedanskere. Samtidig med at vores journalister over en bred kam finder det irrelevant at bringe statistikker som viser at 40% af voldtægterne i Kbh. bliver begået af mænd fra mellemøsten, og over halvdelen af de indsatte i danske fængsler er udlændinge. Det samme gælder overfald mod ældre. Gaderøverier. Hjemmerøverier.
Det rødt - det ligegyldighed overfor danskere - det løgnagtig propaganda......
tilføjet af

Jeg er ikke sur!?

Du har jo lige bekræftet mit postulat😃😉
tilføjet af

Jeg vil håbe

De underbyder sig i løn, og får dit job, for så kan du prøve det selv.
Brug dog den indvendige side at hovedet, der er ikke arbejde til alle mere i Danmark, det er et faktum som selv du må lære at leve med, om 10-20år er der kun arbejde til halvdelen af den arbejdsdygtige del af befolkningen.
Så hvis det som sådanne er arbejdet du mener de skal havde, så skal det deles, så alle måske kun skal arbejde 3-4 timer om dagen, hvilket vil gøre alt mindst 25% dyrer, Pga de doble transportsudgifter Pr 8 timer.
Poul Jørgensen
tilføjet af

så er det smart

Hvis ikke der er arbejde til alle i den arbejdsduelige alder, så vil det være både hensigtsmæssigt og hensynsfuldt at statsfinanciere husmandsbrug; eller nogle af de store landbrug kan udlodde en del af deres jorde til halmhuse . . og husmandsbrug. Ikke som en genindførelse af hoveriet; men måske lidt i den stil !
Hen ad vejen vil der kunne blive innoverende behov for uddannelse og mere beskæftigelse . .
Hvis man alligevel bare skal være kontanthjælpsmodtager, fattig og socialt ekskluderet er det bedre vel at kunne vælge at være det i et lille hus med god udsigt og en hund eller kat til at holde sig med selskab, nogle høns og noget jord til at dyrke grøntsager og frugter . . . Og noget som bidrager til sund beskæftigelse og en øget grad af selvforsørgelse . .
Men kan demokratiet finde ud af det ?
tilføjet af

Personfradraget op

Personfradraget op på 100.000 og væk med alle andre skattefradrag, en fast skatteprocent på 33%, afgifter til el, licens . . som en procentsats der i henhold til sin alemene status ordnes via SKAT og gratis offentlige transportmidler betalt over skatten som tilvalg ! ?
tilføjet af

propagandistisk vrøv

og professionel bavl !
Der er da mange fordele ved at der er flere partier men der er også ulemper; hvis alle skal have svinet hinanden til i vælgernes foraer; så er det vist som om politik ikke er politik; men bare en institution for adfærdsvanskelige voksne/unge pesimistiske sludrechartoller.
Men df er da en skandale ! Og nogen burde nedsætte et nævn til at finde ud af sagens rette sammenhæng !
tilføjet af

Demokratiet?, ha !, det dør

Nu er det ikke tomme tal, verdens førendene forsker og økonomer er enige om det, verden baseret på en økonomisk styret enhed vil stoppe, det vil gå hårest ud over dem der har penge, for pludseligt vil mad være mere kostbart.
Danmark er et "ret" civiliceret land, men i mange andre lande vil der udbryde kaos, for ingen kan bo i de store byer, der kan ikke komme føde derind, Pga manglen på forsile brændstoffer, og hvor skal alle folkene fra byerene bo på landet, hvis man bygger huse til dem på landet, så vil der ikke være nogle marker tilbage at dyrke noget på.
Dystre udsigter.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Ikke opslået job..

Jeg har startet virksomheder de sidste par år med venner/netværk og de kører allesammen. Det her er nummer 4. Mit held har været jeg har haft venner med penge og gode ideer der har kunne give mig jobs. Jeg har kun gode ideer :(
Det er fedt nok ikke at arbejde mere, men lønnen er jo så også halv - så jeg får 20k + en heftig bonus pr. salg. Hvis du søger deltid til en god løn, så kan du overveje at blive lærervikar. Det giver ca. 250k i timen, men skolerne har en tendens til at inddrage dit frikvarter ulønnet etc.
tilføjet af

haha

Jamen det findes skam - havde et endnu bedre et af dem sidste år😉Og soldebatten er sjov at skrive på - der findes så mange folk uden fantasi til at forestille sig at andre lever helt anderledes end dem og har nogle helt andre udfordringer og vanskeligheder i livet.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.