9tilføjet af

VKO kan vinde valget, hvis!.

Regeringen ellers gør alvor af deres trusler, og får hendet de 4 TONS penge ind i statskassen som de er blevet snydt for.
Der er ikke som tidligere tale om 1 T,TONS (1 tudsene miliarder-Kr) som de er blevet undraget for skat af, men hele 4 T,TONS,, regeringen har i dag trukket deres amnesti tilbage overfor skatte svindlerene (Ca 0,001% af befolkningen) som bevist har undraget staten (dig og mig) for i dag opgjort 4 T,TONS penge.
Hvis regeringen ellers gør noget for at få de penge "hjem" hvor de hører til, så skal ingen Dansker i 10år betale skat af de penge de tjener ved at arbejde, fordi de 4T,Tons penge som staten skal/bør indhendte, de skal jo belægges med en skattebøde på det doble beløb, det vil sige sig ialt 12T,TONS penge, "tolv tudsene miliarder kroner".
Gid vide hvad den langt under 0.001% af befolkningen der gør/snyder på den måde tænker på, hvis de ellers kan tænke.
Tænk sig at de har stjåler dit arbejde, din skole, dit sygehus, din læge, din vej, din understøttelse, dit alt, også sidder de bare på deres flade røv og griner af dig.
Regeringen har Ca 6 måneder, hvis de får fat i de penge, og de bruger dem rigtigt,(hjælper samfundet) så vil de vinde det næste valg, det er 110% sikkert, men, pengene skal ligge på bordet inden de har vundet noget, men kommer de penge, så vinder de også.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Er det mon det her du

tilføjet af

Tal er ikke din stærke side

Et indlæg med så mange fejl, er sjældent set!
Hvordan du fortolker de oplysninger du læser, er en gåde for mig.
De sidste tal siger, at 1000 milliarder ud af 3-4000 milliarder ser mistænkelige ud. Hvordan du får det udlagt som om DET ER 4000 milliarder, ved jeg ikke.
Og åbenbart mener skatteministeren, at der potentielt ligger op mod 4 milliarder ude hos virksomheder og borgere, som ikke er blevet betalt i skat.
Og hvor har du fundet tallet 0.001%?
Er du klar over, hvad langt under 0,001% af Danmarks befolkning er?
I følge danmarks statistik er der 5.543.819 personer i Danmark
5.543.819 divideret med 100 = 55.438,19
55.438,19 x 0,001 = 55,43819
Det vil sige , at det drejer sig om, langt under 55 personer, som er skattesvindler og i følge dig skal de med bøde betale 12.000 milliarder tilsammen og hvis vi regner med 55 personer, bliver det til ca. 218 milliarder til hver person.
Det er altså det resultat man får, når man bruger de tal, du har oplyst. Jeg både håber og tror, du har skrevet forkert, men DET ER ALTSÅ DET DU SKRIVER, og indtil der kommer en forklaring fra dig, er det de tal man må forholde sig til.
I modsætning til dig, mener Skat at det drejer sig om mellem 5000 og 10000 danske borgere og virksomheder som de mistænker for at skjule penge i udlandet
Og det er ikke i en ond mening og jeg ved godt det ikke er god tone at kritisere folks måde at stave/skrive på, men hvorfor skiver/staver du 1000-4000-12000 milliarder på den måde som du gør? Hvis ikke du havde skrevet i en parentes hvad 1 T,TONS betød, ja så ville jeg ikke have vist, hvad du mente. (1 tudsene miliarder-Kr) (tudsene=tusinde)
Og tror der er flere andre der heller ikke kender til 1 T,TONS betydning.
Nogle af mine tal og oplysninger har jeg bland andet fra dette link
http://www.dr.dk/Nyheder/Penge/2010/11/03/151942.htm
Hvor har du dine oplysninger og tal fra?
tilføjet af

Intet nyt under solen

Kom med noget konkret Vedr emnet, du kommer hele tiden med noget plat.
I radioen i går sagde de, at den lovedet amnesti til dem der havde snydt staten for 1.000- miliarder kroner ved at gemme de penge i udlandet var trukket tilbage, da de havde opdaget at det ikke var 1.000- men 4.000- miliarder- kroner de havde gemt.
Hvis det kun er Ca 55 personer der har gjort det?, det ved jeg ikke, men jeg håber det er et lille antal, da der skal være celler parat til dem, fordi de rykker direkte i fængslet efterhånden som de bliver taget.
Hvilket heller ikke er for meget, vi har i danmark et skattesystem der mere eller mindre er baseret på at alle betaler den skat de skal, så hvis et (forhåbentligt) mindretal bevist ødelægger det ved at gemme penge der ikke er betalt den %del skat der skulle havde været betalt, så er de svindler, og da der er tale om et så uhyggeligt stort beløb, kan man næsten tale om samfundsundergravendene-virksomhed, hvilket der indtil 1978 var dødsstraf for.
Det raver mig hvor mange penge folk som de har tjent og betalt deres skat af som de så tager med ud af landet, men dette?, det er for groft, de har jo virkeligheden skylden for at staten mangler penge, og alle Danskerene er en del af staten, altså er der et mindretal der snyder os alle.
Hvis du syndtes at det er OK at de har gemt penge i udlandet uden at havde betalt de %del i skat som de efter den Danske lovgivning skulle havde betalt?, så er mit spørgsmål bare, hvem i helvedet syndtes du så skal betale den skat som det mindretal har snydt staten for?.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
PSs: bare lige for at gøre dig opmærksom på det, så har jeg ingen penge at betale deres regning med, så!, mig kan du godt se bort fra.
tilføjet af

Nej!.

Det er ikke de 66- miliarder, der er tale om 4.000- miliarder- kroner som "rige" har gemt i udlanske banker som der ikke er betalt skat af, de troede der "kun" var tale om 1.000- miliarder- kroner, og havde derfor givet svindlerene amnesti, hvis de ellers betalte den skat som de skulle havde haft betalt.
Men måske Pga de har opdaget hvor stort beløbet er, eller også at de har fundet en måde at få fat i svindlerene på, så trak de i går den lovedet amnesti tilbage, nu er det jo sådanne at hvis man snyder i skat, så kommer man selvfølgeligt til at skulle betale den skat man skulle havde haft betalt, og det beløb der er blevet undraget skat vil blive beslaglagt, og de vil få en bøde på det doble af det undraget beløb, så regne stykket vil se Ca sådanne ud.
Undraget beløb 4.000- miliarder, skatten af det beløb 50%, = 2.000- miliarder.
Konfiskation af det undraget beløb,= 4.000- miliarder.
Bøde for undragelse af skat af beløbet 4.000- miliarder, = 8.000- miliarder.
Alt ialt skal der til statskassen betales,= 14.000- miliarder.
Det er selvfølgeligt nok ikke nogle 100% rigtige tal, men efter hvad de sagde i radioen, så er der tale om 4.000- miliarder- kroner, og det er faktisk ret mange penge, syndtes jeg, også syndtes jeg det er for galt at alle skal sparre og pålægges ekstra afgifter Pga et mindretal patu vil gemme penge for skat&told og staten.
Hvis staten får fat i de penge og straks bruger dem på F.eks skattelettelser eller til at hæve bundfradraget med, så tror jeg de vil blive tilgivet meget af mange menesker, når der kommer et valg, for sjovt nok, så kan man få folk til hvad som helst for penge.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Du er godt nok ...............

Hvem startede med at skrive et meget plat indlæg fyldt med fejl og forkerte oplysninger?
Det var i hvert falg ikke mig
Tallet 0,001%, har du bare grebet det ud af luften uden hold i virkeligheden?
Det må du jo have gjort siden du skriver: >Hvis det kun er Ca 55 personer der har gjort det?, det ved jeg ikke<
Jeg kommer i sandhed med en masse konkret til emnet og påtager mig et meget besværlig arbejde med at rette og påtale dine åbenlyse fejlagtige oplysninger i dit indlæg.
Jeg har ingen steder skrevet, at det er OK de ikke betale skat. Derimod synes jeg de skal straffes og betale deres skat og bøde, men først skal de findes og dømmes, ikke poul?
Ps. Kan du for en gangs skyld svare på ens spørgsmål?
tilføjet af

Selvfølgeligt

Var tallet "0.001%" grebet ud af luften, men der kan ikke være tale om ret mange menesker der har gemt penge på den måde, om det er 55 eller 155 personer er sagen underordnet, det er stadigt en meget lille del af befolkningen der har skylden for at hele befilkningen skal sparre.
Og om staten kan finde dem?, jo selvfølgeligt kan de det, så er spørgsmålet bare om regeringen vil godkende det, for noget siger mig at de ikke vil det, der er tale om svindler med magt, også er spørgsmålet bare om, hvor meget magt de har, man ved hvor mange penge det er der er gemt, og når man ved det, så ved man også hvor de er gemt, og hvem det er der har gemt pengene, men tør de gøre noget ved det.
4.000- miliarder Kr`s magt, spørgsmålet er vel hvor langt "ejerene" af de penge vil gå for at beholde dem?, man kan købe en hel hær for de penge, den eneste vej ud af problemet er nok en pengeombytning hvor alle skal gøre rede for deres værdier og formue.
Det er en chance vi har nu, den vil vi ikke havde hvis vi havde den slags træpenge som de har i det øvrige "eu", men for pokker hvor der ville være mange der fik sved på panden.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Et mirakel er sket

En indrømmelse af at der er fejl i dine indlæg, et kæmpe fremskridt
Men hvorfor du bare af fri fantasi opdigter 0,001% og skriver det, er mig ubegribelig. Og at du så endda mener det er underordnet om det er 55 eller 155, hvorfor så overhoved nævne det tåbelige tal 0,001%. Når man endda kan læse sig til at det drejer sig om 1000-5000 personer og virksomheder der virker mistænkelig.
Kan du da ikke indse at det gør dine indlæg meget useriøse?
Men vi må have rettet flere fejl
De 4000 milliarder kr. spøger stadig i dine indlæg, og atter er det mig en gåde hvorfra og hvorfor du bruger det tal som facts. Der har aldrig været skrevet at de 4000 milliarder kr. var det beløb, som ikke var blevet betalt i skat. I første omgang drejede det sig om 1000 milliarder som var sendt frem og tilbage mellem Danmark og 55 skattely-lande. Senere har man så opdaget, at det måske drejer sig om 3-4000 milliarder kr. som virker mistænkelig. Disse oplysninger har du tilsyneladende ikke fattet eller læst, hvilket jeg næppe kan tro. Du har endda regnet ud hvad du tror det vil indbringer staten. 12000 milliarder kr. får du det til og i et andet indlæg har du endda fået det til 14000 milliarder kr.
Skatteministeren mener, at der potentielt ligger op mod 4 milliarder ude hos virksomheder og borgere, som ikke er blevet betalt i skat.
Så dine 12-14000 milliarder kr. holdt op mod skatteministerens 4 milliarder kr. (med skattebøde m.m ifølge dine udregningsmetode bliver det nok 12-14 milliarder kr.) Det får dine oplysninger til at virke meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeget optimistiske
Kan du da ikke indse at dine oplysninger og tal, gør dine indlæg i denne tråd meget useriøse.
tilføjet af

det er gået op for mig

du har et problem med ilt tilførelsen til din "hjerne" (hvis du ellers har en sådanne en), for en ting er sikkert, den virker slet ikke.
drop alt dit omudenssnak, og læs hvad der står, og hvad der er skrevet, og lad være med at hænge dig i bakketeller, se billedet, ikke rammen, hvis du ellers kan det, men tidligere skrevet, du er sgu nok politikker, også er alt håb ude for dig
tilføjet af

Mirakel nr. to er sket

Min hjerne fungerer slet ikke, men aligvellet lever jeg og kan klare mig helt uden hjælp, det er da et mirakel, ja jeg kan endda tørrer mig selv i røven når jeg har skidt. Så fløjter jeg lige for at høre hvilken ende jeg skal tørre mig i. Gæt hvilken ende jeg tørrer mig i.😃
Men hvorfor nedværdige du dig til at kommenterer denne tråd, når du da er så klog. For jeg går ud fra, at din intelligens svarer til dit navn, eller måske det bare er et synonym for et andet?😕
Jeg vil meget hellere have, at det var poul som ville kommentere mit indlæg, da der er en masse tal jeg ikke kan forstå og husk, min hjerne fungerer jo slet ikke.[:*(]
Egenligt er det jo meget sjovt, du er nr. to, som mener jeg er en politikker.
Kan man godt være politikker, når man altid holder sig til facts, sandheden, rigtige oplysninger og tal
Åbenbart, for jeg holder mig altid til facts, sandheden, rigtige oplysninger og tal.🙂
Det er jo faktisk mirakel nr. tre. En politikker som taler sandt😃😃😃
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.