3tilføjet af

Vil gerne have barnet.....

....MEN jeg må ikk....
Det gør ondt i mit hjerte....
Min "kæreste" eller hvad han er, ja, han er gået... han siger at hvis jeg ødelægger hans liv med et barn nu, vil han ødelægge mit liv, ved at gøre et eller andet ved barnet...
Kan ikk... Og jeg vil have barnet.. Er snart 18 og ved hvad jeg vil...
tilføjet af

Det er dit valg

Hvis du vil have barnet er det dit valg. Det er i det hele taget utroligt latterligt af ham at bare sige "nej" uden at tage en dialog med dig.
tilføjet af

KUN DIT VALG

Kære Just_me,
kan godt forstå at du er dybt forvirret, men du ved sikkert dybt inde, at valget er dit og KUN dit. Din "kæreste" er en ung, forvirret og naiv fyr, som åbenbart syntes det er smartere at tage dit barns liv for selv at redde skindet. Men tit ser man, at når først barnet er kommet til verden, så ændre folks indstilling sig til det bedre...og det gør det sikkert osse hos ham.
Vi fik selv vort første barn da min kone (nu ex) var 17 og jeg 18....det var måske endnu svære dengang for over 30 år siden....idag er han en rar, dygtig, flot forretningsmand i Australien. Siden fik vi 3 andre børn...den sidste endda efter jeg var steriliseret (uden det ønskede resultat) og vi gjorde os mange tanker om vi skulle vælge fra....men endnu engang valgte vi at få pigen....og hun er idag 24, smuk, sød...og gift med en multimillionær,he,he (ikke vigtigt)....så mon ikke der er en mening med at du er gravid og føder dit barn, som du jo ønsker. Følg dit hjerte og samvittighed...så går det aldrig helt galt...tro mig. Held og lykke, min pige.
Fra Far til fire...
tilføjet af

Kommentar til svar fra far til 4....

Jeg kan kun give dig ret i at forældreskabet er smukt og livsbekræftende, men det er altså ikke sjældent at mændene stikker halen mellem benene og flygter i stedet for at "prøve". Min datter har ingen kontakt med sin far, som skred da jeg blev gravid, efter vi havde været sammen i 2 år. Han vil hverken kendes ved mig eller barnet. Det har været hårdt, ikke mindst følelsesmæssigt. Det er nu 3 år siden, men jeg tænker på det hver eneste dag. Jeg tror faktisk aldrig at jeg nogensinde kommer til at lukke en mand ind i mit liv igen, i hvert fald ikke for alvor. Jeg vil aldrig stå i den situation en gang til. Jeg tør ikke få flere børn, for hvad nu hvis faderen pludselig skrider og vender ryggen til?
Din historie er smuk, men den rammer så langt fra virkeligheden for en hel masse kvinder der står i en situation, hvor de forsøges presset/tvunget til abort.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.