3tilføjet af

Venskab ---> mere ?

Hejsa !
Jeg har nu i godt og vel et år arbejdet sammen med en pige på mit arbejde. Vi blev begge ansat på samme tid, vi er jævnaldrende (først/midt i tyverne) og vi blev hurtigt gode venner.
Med det sagt, så begyndte det efterhånden at gå lidt over i semi-flirt på kontoret (i hvert fald ifølge min opfattelse). Bl.a. begyndte vi at stå meget tæt på hinanden når vi skulle hjælpe hinanden på kontoreret, skulder og arme nærmest gnubbede op ad hinanden, osv..
Min primære indikator for at bedømme en piges interesse-niveau i én, har altid været: hvor tæt hun vil lade én komme på hende (rent fysisk), altså hendes "personal space".
Nogen kommentarer til dette? Kan det være misvisende i flere tilfælde? Er der bare nogen piger som udgangspunkt ikke har noget imod at stå tæt på en hvilken som helst person, uden at mene noget flirtende med det? Personligt holder jeg en hvis fysisk afstand til piger jeg ikke er interesserede i...
Men anyways, tilbage til subject...
Vi minder begge en del om hinanden, meget tilbageholdende og reserverede.
Vi har været i biograf, ude at spise, i byen/til fest sammen mm. op til flere gange uden at der er "sket" noget så at sige. Men jeg har på fornemmelsen at vi begge er bange for at det ville blive "weird" på work i så fald at en af os valgte at lave et reelt move.
Jeg ved squ ikke helt hvad det bedste er at gøre? Forfølge det? eller bare lade det passere og forblive venner, jeg er nemlig meget glad for det venskab vi har. Jeg har aldrig haft en "kontor-romance" før, så jeg er lidt på herrens mark.
Som afslutning, vi skal tilfældigvis på kursus (kun os 2) i en anden by meget snart, hvor vi skal overnatte på hotel i en uge, kunne det være et godt neutralt sted at måske forsøge at finde nærmere ud af vores følelser for hinanden? Og i så fald, nogle gode råd til hvordan ?
tilføjet af

Du bruger for mange

engelske låneord. Dit indlæg er derfor belastende.
tilføjet af

Hej

Tror det er en ret god indikator.
synes det lyder som en god ide, at komme lidt tættere på hende ved den lejlighed.
Hvordan kunne det være tror du? altså det med at rykke et kridt nærmere :)
tilføjet af

Tjaa..

Jeg tror det kunne være dejligt og forløsende, sikkert som om en "byrde" blev fjernet fra vores skuldre...Men ellers er det jo ret uforudsigeligt og spændende hvordan sådan noget kan udarte sig - men det er efterhånden gået op for mig at jeg føler hun er en person jeg kunne tænke mig at holde om, elske med, og grine og græde med..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.