15tilføjet af

Var det en sekt??

min kone igennem 4 år gør mig bange!!
Hun har været på et "kvinde kend dig selv kursus" og har for andret sig 100%!!!
Det hele startede med at jeg havde et side spring... som den idiot jeg nu engang er. og gik også til bekendelse, da min dårlige samvittighed var ved at æde mig op. Hun blev selvfølgelig knust, men vi kom igennem det...troede jeg.
For 1/2 år siden kom hun så og sagde at hun havde brug for at lære sig selv og sine føleser bedre at kende. Det kunne jeg da godt forstå, for jeg havde jo ødelagt meget for hende med det side spring, så jeg bakkede hende 100% op....meeeen....
lidt efter lidt begyndte hun at opfører sig mærkeligt. Det startede med at hun ringede, i smug, til alle mine venner og sagde at hun var alvorlig syg og hun havde brug for at være alene med mig... og at det kunne de vel godt forstå ik?? så hvis de ville lade være med at kontakte mig de næste par uger, ville det være til stor hjælp...
så lidt efter lidt faldt alle mine venner fra.
Jeg var imidlertidig vandt til at der kunne gå langt imellem at jeg hørte fra dem, så jeg bed mig ikke mærke i at det kun var hendes venner der ringede.
Så begyndte hun at forandre sit udsende. En dag jeg kom hjem fra arbejde havde hun klippet sit hår af med en stor køkkensaks og sad nøgen inde i stuen, for åbne vinduer....og mediterede, lige indtil hun fik øje på mig, så tændte hun fuldstændig af og spurgte hvad jeg lavede i hendes hus!! (som var et jeg havde købt til os da vi blev gift)
Hun gav sig til at skrige som en vanvittig og slog på sig selv, alt imens jeg i panik prøvede at få hende til at stoppe. Det hele endte med at en nabo ringede efter politiet, som nu pludselig stod i mit hus og tog mig med på stattionen, fordi de mente at jeg havde slået min kone!!
jeg benægtede hårdnakked og de var nødtil at lade mig gå... men hvor skulle jeg gå hen?? jeg kunne ikke tage hjem, for der var hun...så det endte med at jeg gik 12 km hjem til mine forældre, hvor jeg så kunne finde lidt ro....troede jeg....
Da jeg halv frossen nåede hjem til mine forældre, sad min kone inde i deres stue og græd... Hvad hun havde bildt dem ind ved jeg ikke, men det må ha været slemt, for min far kom ud til mig og sagde... at det var jo ikke så godt, det der var sket... og at jeg nok hellere måtte gå hjem til en kammerat i nat og tænke mig om...så skulle de nok få min kone til at falde ned.
Fuldstændig ude af mig selv af forvirring, vrede og sorg, tog jeg hjem til huset...
jeg kan slet ikke beskrive hvad der mødte mig der, men jeg skal prøve...
Det første jeg mødte var alt mit tøj og mine kontor ting, som lå spredt over hele indkørelsen. Inde i huset var alt taget ud af skabene og tværet ud over det hele... men det væreste var soveværelset, der var fyldt med billeder af mig, som var blevet taget igennem årene.. hun havde boreret øjenene ud på alle sammen...
jeg samlede de vigtiske ting sammen i en sort sæk, og tog hjem til en kammerat.. som selvfølgelig blev total mundlam da han så mig stå der, for skulle jeg ikke være sammen med min syge kone??
Efter at have udvekslet historier, satte jeg næste dag huset til salg.
og har siden hverken hørt fra hende eller mine forældre..
Tør ikke at søge om skildsmisse, af frygt for at hun finder mig, for jeg tror ikke der er grænser for hvad hun kunne finde på...
tilføjet af

Se at komme væk !

Jeg har en veninde, som har oplevet tilsvarende, med sin ex-mand !
Han var, på en eller anden mærkelig måde (og jeg begriper ikke at det kan lade sig gøre), blevet totalt hjernevasket ! Ændrede adfærd, prøvede at ændre min venindes adfærd og sociale netværk o.s.v. .....
Hun kom ud af det,- i første omgang som en knækket kvinde, der måtte have psykologhjælp - men ved familie og gode venners bistand, står hun stærkt idag,- og er blevet skilt !!!
Jeg vil sige det sådan,- er man svag i forvejen,- er man meget let at "pådutte" idéer m.m. ....... ting som man normalt aldrig ville acceptere at andre bad en om at gøre, ændre o.s.v. ......
Din kone er måske stadig "svag" efter dit sidespring (og sidespring er absolut ikke ok),- men det der sker nu, er heller ikke ok !
Se at komme ud af det - det er mit råd til dig ..... før det ender helt galt !!!
Tag kontakten op med dine gamle venner,- og bed dem om at hjælpe dig !!!
Er det rigtige venner,- så er de der for dig,- uagtet hvad der tidligere er sket !!!!
Held og lykke ....
tilføjet af

Ej.. :(

Gud, hvor er det dog sørgeligt!
Men din kone trænger til noget hjælp.
Du skriver ikke så meget om, hvordan hun reagerede da du fortalte om dit sidespring & om hvorfor du havde det? Var det evt. fordi hun havde tendenserne til det hysteriske i andre situationer måske.
Men under alle omstrændigheder må I jo snakke sammen. Uden råben og skrigen.. Ikke noget med politi eller lignende.. Kun dig og hende. Går det ikke må du sende hende et brev.
Du må ligeledes snakke med dine forældre og fortælle dem din version af det hele. Dine venner må også høre fra dig.
Hun har helt klart opført sig forkert, men du kan jo evt. prøve, at ringe til der, hvor hun var henne og snakke med dem og hvad de lærer og fortæller folk så du kan få en afklaring på tingene. Om det er en Sekt ved jeg ikke, men der foregår så mange underlige ting så det er lige før det ikke skulle undre mig.
Jeg håber for dig, at det løser sig hurtigst muligt, at dit hus bliver solgt og du får ro i sindet.
Tanker fra Miss J.
tilføjet af

Insekt???

Allerførst undskyld overskriften, jeg kunne bare ikke lade være ;o)
Sekt eller ej, så lyder det som om, hun er seriøst psykisk syg. Jeg er ikke ekspert, men det kunne godt lyde som skizofreni. Genoptag kontakten til dine forældre, og forklar dem sammenhængen, bliv skilt og få hemmelig/beskyttet adresse..
Held og Lykke.
ACE
tilføjet af

Forkert placeret-det skulle henvise til sekt-indlægget...

ACE
tilføjet af

skræmmende

Det lyder godt nok temmelig skræmmende alt sammen, og selv om jeg synes, man skal lægge en masse kræfter i at få et ægteskab til at køre, er der altså også en grænse for, hvad man kan tilgive.
Jeg ved ikke rigtig, hvad jeg ville gøre, men du har været utro og din kone er blevet sindssyg - så I har begge et problem med hinanden.
Held og lykke og lad være med at finde dig i for meget.
PS. ring da til dine forældre og hør af hvad der er galt.
tilføjet af

Sikke en røverhistorie ....

... der er sgu da ingen der straks dagen efter (selv sådan en oplevelse) sætter hus'et til salg! Bare sådan uden videre!!
Har ej heller hørt om folk der har et fint forhold til deres forældre - og som fra den ene dag til den anden - får "kappet" kontakten ... uden nogen som helst forklaring.
"din kone forandrer udseende ... flipper ud ... og dagen efter sætter du huset til salg, på trods af, at du for mindre end 24 timer forinden var ret "overrasket" over hele episoden" ... ????
... en god røverhistorie du ... :-)
tilføjet af

Kan ikke hjælpe

Jeg ved egentlig ikke hvordan jeg skulle kunne hjælpe, så jeg kunne jo egentlig bare la være med at svare, men det gør jeg ikke. Jeg kan jo skrive det som først faldt mig ind, og som jeg stadig mener: Det gør mig ondt, og jeg ønsker dig alt godt fremover.
Venlig Hilsen Sabina, 16 år
tilføjet af

Jeg må gi "m" ret

Der er flere ting i din historie som ikke rigtigt stemmer, så mon ikke du har udeladt et par vigtige ting??
tilføjet af

Tjaaa.....

... Det lyder sgu godt nok lidt langt ude, men man må da sige at han er en mand der handler, istedet for at tænke længe over sagerne. Egentlig underligt at historien ikke har været i EB. De elsker den slags :-)
tilføjet af

Ta dig dog sammen mand!!!

Ta dig dog sammen mand!!!...du kan sgu da ikke være bange for din "dame"...UD MED HENDE
tilføjet af

Noget der klør???

Har du spurgt din (eks)kone, om det klør?
Måske det i virkeligheden ER et stik...
Altså ikke en sekt men et insekt... man har jo hørt nogen rigtig grimmer historier, da man var sømand...
Uwhadada, tak ska' du ha'.
Få lii' styr på det først do..
Hans Lem
tilføjet af

Kors i hytten ...

.... hvor er du utrolig dum at høre på !!!
tilføjet af

Lydkort???

Nøøøjjj-har du så'n et spezial-lydkort i, så du kan få læst teksten op? Syret... Måske du også er stukket af insekt?
VIL DU HOLDE MIG I HÅNDEN????
Venlig hilsen HANS LEM
tilføjet af

fra en ven

tror godt jeg ved hvem du er...
Genkendte en del af det du har skrevet, men du har jo undladt en del S.sørensen....
Syntes du skylder os alle at skrive hele historien og lidt mere sammenhængende, så tror jeg også at de forstår hvorfor du er bange for l.sørensen....
Jeg har ikke snakket med hende siden i blev gift, og det havde jeg da også mine grunde til husker du nok... og jeg sagde jo til dig allerede dengang at du skulle passe på.
Men tag dig lige tid til at sætte dig ned og skrive indlæget forfra... MED ALLE DETALJERNE!...
et kram fra en gammel veninde....
tilføjet af

Payback is a bitch...

Det er altid svært at vurdere en sag så alvorlig som denne lyder, når man kun hører den ene side...
Som en der selv har oplevet utroskab, kan jeg dog tørt konstatere at hvis ikke jeg havde været overbevidst kristen, så havde jeg nok slået hende, hendes medskyldige og mig selv ihjel som resultatet af den samlede mængde frustration, skuffelse, vrede og magtløshed hendes ultimativt værst mulige handling udløste. Jeg var parat til at lide og dø for hende, og med den handling fik hun mig til at føle at jeg havde kæmpet, grædt, blødt og ofret for en ondskabsfuld person, og dermed spildt mit liv.
Selv efter så mange år kan jeg stadig føle smerten og frustrationen.
Jeg ved ikke hvad der sker med din kone, men når man vælger at være sin elskede utro, så vælger man at skade et andet menneske HELT ind i det inderste af hjertet. Det er ikke alle hjerter (og hjerner) der kan holde til den slags svigt. Og hvad kan jeg sige... payback is a bitch!

Når det er sagt, så håber jeg da for jer begge, at i kommer over det, og får tilgivet hinanden.
Intet er gratis, - alt har en konsekvens.
- Demagogen
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.