6tilføjet af

Vakuumpumpe


er der nogen her der har nogen gode erfaringer med en Vakuumpumpe og hvilken vil I anbefalde?
jeg har fundet en del man ved ikke hvilken er god for der er jo en del at vælge imellem :-)

her er inket : http://www.a6shop.dk/da/dept_16.html
mvh
Peter
tilføjet af

HEJ PETER

Jeg har da et MEGET stort problem med at få gjort min tisssssssssssermand støre og det er at jeg har da ik så mange penge HÅBER DA AT DU KAN HJÆLPE AFLIGEVEL
kh palle
tilføjet af

tag det helt roligt

Hej Palle
jeg synes at skal lade være med at fokusere så meget på det for det er ikke det vigtigeste,
fokusere heller på de andre glæder vi har her i livet :-)
jeg har selv været én af dem der synes ikke rigtig at den var stor nok man med tiden har den udviklet sig til en pænt lille stærrelse og min kæreste er meget glad for den.
det handler ikke om det vi mænd har mellem benene man det som vi har mellem ørene :-)
håber at du kan bruge det, eller siger du bare til:-)
mvh
(lille) Peter
tilføjet af

til lazbabba

*S* jeg har nu aldrig brgut én, man jeg kan forestille mig at hvis man slapper godt af og tager det stiiille og roooligt og hvis man bruger noget glidekrem eller noget andet, så mon ikke at det ikke gøre så meget ondt :-)
jeg har læst et eller andet sted (som jeg ikke kan huske nu) om dem der har verdensrekord i længden og de bruger sådan et sjovt model som de går med 24/7.
du ved vel ikke hvad sådan et den hedder?
mvh
Peter
tilføjet af

Ja...

Hej Peter
Jeg har pumpet i ca. 6uger nu og har faktisk allerede fremskridt. Og jeg har prøvet den PrecisionPump der. Har været glad for den, der skete bare det at selve gummimanchetten revnede allerede 3. gang jeg skulle ud. Jeg kan heldigvis bruge den uden, den måler 6cm i diameter og det passer vist ca. med roden på min egen og ca. 21-22 i længden (begynder at gå på skrå ved 20cm).
Du skal købe en alt efter hvad du vil, her tænker jeg på om du ønsker længde eller tykkelse, og det er svært at få begge ting.
Den slutter tæt og sidder godt selv uden manchetten.
Pumpen kunne dog godt være bedre, men det er en standard vacuumpumpe som kan det den skal :O), pumpen der sidder på Racing pump ville nok være at foretrække efter et stykke tid!
Du skal også være opmærksom på at det kan gøre ondt hvis du pumper til at for højt tryk, men det finder du hurtigt ud af *S*. Hellere moderat istedet for for meget, ved at for højt vacuum kan du skade penis midlertidigt (ikke noget alvorligt, bare rolig), men nok til at det ikke er videre fedt at fortsætte dagen efter :O)
Start ud med nogle små sessions evt. 2x10 min med ca. 1 min pause imellem. Massér penis i pausen og husk at bruge creme/ babyolie inden hver session, da huden stresses mere end normalt.
Find det moderate sug ved at pumpe op til det gør ondt og luk så lidt luft ind til det føles rart igen. Gør det engang imellem og du vil gradvist opleve at suget skal forøges.
Håber det var svar nok ellers bare spørg :O)
tilføjet af

lyder da, godt!!!

Hvad hvis man gerne vil have den tykkere. Hvilken pumpe skal man så bruge?
på forhånh TAK!
tilføjet af

Re: lyder da, godt!!!

Prøv at gå her ind og klikke på linket:
http://debat.sol.dk/show.cgi?category=12&conference=33&posting=14457
jeg har ikke så meget forstand på det, har aldrig brugt en man kan forestille mig at nok skal være denne model "Male power pumpe"
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.