4tilføjet af

Værelse i Århus udlejes

Stort lyst værelse i 3-værelses lejlighed på Frederiksbjerg i Århus udlejes snarest til K - huslejen er kr. 2850,- incl. forbrug.
Skriv til mig på mibbie@hotmail.com hvis du er interesseret.
Venlig hilsen Mette
tilføjet af

Værelse på Østerbro udlejes

2 værelser på hhv. 12 og 18 kvt. m.
Adgang til bad og bold
tilføjet af

Lyst og yderst flot

chamerende to-mands telt udlejes, ingen bopligt ej heller nogen form for kloakbidrag. Med i lejen kan 2 stk. hvide mini cykler indgå, der er ingen begrænsning på antal kørte kilometer. Mod tillæg er det muligt at få 2 stk. luftmadrasser med, husk pumpe og lappegrej.
P.S. skulle min dåseåbner samt engangslighter dukke op i leje perioden, bedes disse retuneres til udlejer
tilføjet af

hej camping mortensen

godt tilbud jeg vil overveje dit tilbud, vil lige høre vejrudsigten først, SKØNT MED HUMOR TAK MORTENSEN, det meste man ellers møder her er utilfredse mennesker op med humøret livet er jo dejligst når man er POSITIV, fortsat god dag.
tilføjet af

Jeg ved godt at det sikkert er for sent men...

Hejsa.
Jeg er godt klar over at det efterhånden er et stykke tid siden du har skrevet indlægget vedr. værelse til leje, men jeg må bare prøve. Hvis det ikke er udlejet, er jeg interesseret i at se det. Jeg er en 23-årig pige, der netop er blevet opsagt fra det værelse jeg bor i, da fyren jeg har delt lejligheden med har valgt at flytte sammen med kæresten. Jeg står derfor og mangler et sted at bo pr.1.juli.
Jeg er ikke-ryger, stille og rolig og jeg går op i at bo pænt og renligt.
Er du interesseret i at lade mig komme og se, så ring, skriv eller send mig et nummer jeg kan kontakte dig på, så vi kan aftale nærmere
Mvh Maria Christiansen, 51209955
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.