73tilføjet af

Unge piger matcher modne mænd

Unge piger vælger i stigende grad modne erfarne mænd som virkelig kan tilfredsstille deres behov for kvalitets sex, de unge piger gider ikke bolle i timevis, de vil have orgasmer på stribe og det kan de modne erfarne mænd give dem.
De modne mænd er trætte af de modne kvinder for de kræver meget mere end de giver og det gider ingen i længden.
De modne kvinder har en selvindbildt fornemmelse af styrke, de tror helt ærlig at de er stærke..........men det stærkeste hos dem er svedlugten i fitnesscentret.
I er dømt til et ensomt liv som fyrre fed og fitness.
tilføjet af

Sammenligning !

Er det dig selv og din kone du beskriver her ??
Sammenligningen er da vist god nok ...... din stakkel ...
tilføjet af

Jeg forstår ikke

Hvad du snakker om. Der er en skøn forbindelse mellem yngre mændog modne kvinder. Der er alt muligt i det...bestemt også sex, og styrke...komme fra begge to. Jeg tro du er ked af det eller har nogle dårlige erfaringer.
Bare lad være at være så fordømmende. Vi er jo ikke ens. Respektér andres behov.
tilføjet af

lille mand, hva nu?

blev det for stærkt at læse "yngre fyre matcher modne kvinder?"
ha ha ha ha ha ha ha ha
tilføjet af

stakkels dig

som ikke kan leve op til en voksen kvindes krav, men må n øjes med småpiger - herregud da
tilføjet af

ehm,

Jeg regner med at gå ind under kategorien unge piger. Personligt syns jeg modne mænd er frastødende, altså sexuelt, Jeg bryder mig ikke om tanken om at ha sex med en meget ældre fyr.. Jo, nogle år måske..
Men når du siger moden mand tænker jeg på folk på min fars alder... adr adr...
-karina
tilføjet af

Tak

For den forklaring.
Har længe undret mig, da jeg i en alder af meget snart 30 år, kun kan få mænd der er omkring 24-25 år.
Men selvfølgelig din forklaring siger ikke, hvorfor de unge vil have mig, men måske hvorfor mænd i 30'erne ikke vil have mig... hhhmmmmm så egentlig tror jeg ikke rigtig jeg kan bruge det til noget.. DAMN!!!! Havde lige håbet :-D
tilføjet af

Har mistet overblikket

Har der været sådan et debat indlæg???
tilføjet af

Ja..

det har der.
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=16;conference=171;posting=77539
tilføjet af

Og modne kvinder....

Og modne kvinder vælger i stigende grad unge mænd.
tilføjet af

stakkels dig

Læs indlægget modne/gamle kvinder og unge mænd.
Det er det mest psykopatiske indlæg der nogensinde har været på sol, ifølge det indlæg så er alle danmarks kvinder enlige imorgen for de er trætte af deres gamle 40 årige mænd.....jamen hvor har kvinder den viden fra at de ikke er gamle som 40 årige, de behøver sku da bare at kaste et blik i spejlet og få beviset.
tilføjet af

passer ik helt......................

Vil da lige komme med en kommentar til dit indlæg........passer det nu osse det du skriver at unge piger vil ha orgasmer på stribe,tror det ik helt,og man er da ik færdig som fyrreårig,nej nej der er lige noget du har fået helt forkert fat på,som 44 årig er jeg faktisk inde i mine bedste år får meget mere ud af mit sexliv,end som da jeg var ung,og modne mænd vil da osse gerne ha modne kvinder,og det er bestemt ikke kedeligt at være over fyrre,tænk på den livserfaring vi har kan jo osse være vi kan nogle triks som de unge piger ikke kan med hensyn til sex,nåhhh men ville egentlig bare lige give mit besyv med til det her indlæg.............
dQ44
tilføjet af

trykhed = lyst

Jeg syntes du er kommet lidt langt ud,modne kvinder har de samme lyster som de unge, og kræver ikke mere, men jeg tror at man glemmer at forny sig, alt kan blive en vane, men det er man da to om. Jeg syntes at alle kvinder er dejlige,men en moden kvinde der passer sin krop og klæder sig lækkert, har nu noget udstråling som en ung ikke kan leve op til. Så du må være en bitter mand,der ikke kan/tør
leve op til alle disse krav man stiller til hinanden,for at have god sex sammen, opmærksomhed-kærlighed-venskab-åbenhed,alle disse egenskaber giver trykhed og så går alt af sig selv. Disse ord fra en mand på 62 der er meget der elsker sin kvinde og livet, jeg tør at give og få.
tilføjet af

Hvor pudsigt!

Interessant debatindlæg, som jeg naturligvis ikke kan lade være med at kommentere. Jeg er en moden singlekvinde på 42 år, som har lidt af de samme oplevelser - det er selvfølgelig i forhold til mænd.
Vi modne kvinder tiltrækkes af yngre mænd og det heldige er, at yngre mænd også føler sig tiltrukket af modne, erfarne kvinder som ved, hvad de vil både med dem selv, deres liv og sexuelt.
Vi modne kvinder er lidt trætte af ældre mænd, som ikke tør og ej heller kan. Den sexuelle oplevelse med en ældre mand, kan slet ikke sammenlignes med den vi får med en yngre. Jeg taler altså ikke om helt unge mænd på vores sønners alder - dem tænder vi ikke på!
Min oplevelse er, at mange ældre mænd, som er singler har lettere ved at få præstationsangst og det gider vi modne kvinder ikke. Mange har været i forhold tidligere, og blevet skuffet, såret eller hvad ved jeg. Der er alt for mange mænd, som ikke ser realistisk på deres evner, når det gælder nærhed med kvinder. Det kræver sin mand!
Vi vil have en mand som kan og vil - hele tiden. Ikke noget med at ligge dér og vente på, at han kan få den op at stå eller ikke kan igen og igen. Mon ikke modne kvinder som jeg, kender til det og når den sår står, er den ikke så hård som en yngre mands. Det er min oplevelse!
Det er da pudsigt, at vi modne kvinder kender til det du skriver om - bare med mænd!
tilføjet af

yes så er det sagt

Bedre kunne det ikke siges om soulmates indlæg
lad ham lide i fred
mille
tilføjet af

Debatten fører ingen steder hen...

Hejsan
Der er ligeså mange meninger, som der er røvhuller...
Men en meget interessant debat, for mig at se ville det perfekte være....
En ung pige finder en moden mand, en slags mentor i sexsuel kunst og tilsvarende 1 ung mand finder en moden kvinde...! På den måde, ville de unge mennesker mestre en vis grad, og komme videre i livet med en bedre selvtillid.
Mvh
Kili
tilføjet af

Resultatløs debat

Ligesom debatten om at yngre mænd foretrækker modne kvinder, fører den ikke til noget. Der mangler nemlig facts på området i form af en statistik, og sådan en findes (heldigvis?) ikke. Derfor er indlæggene præget af en masse subjektive udtalelser, som hviler på mere eller mindre tilfældige erfaringer iblandet ønsketænkning. Underholdene men resultatsløs.
tilføjet af

Sikken da en nar

Skriver du sådan noget ævl fordi du selv er en halvgammel, skaldet, fedladen klovn der drømmer om en ung stram kvinde (men ikke kan få det)..... (kender ud sangen "Han får for lidt kissemisse og for meget hånd..."????)
Hold din latterlige indestængte bitterhed for dig selv.... - du er til grin.
Trenden viser faktisk at mange yngre fyre vælger kvinder der er ældre end dem selv. .....
tilføjet af

Modne kvinder

Kender hvad er modne mænd UDEN at tiltrække, Alle af dem.
Modne kvinder ER til modne mand BASTA
tilføjet af

halvt enige

en ting bliver ikke nævnt.
jeg vil betragte mig selv som ung pige(21) og ser jeg en tiltrækkende fyr på 21 eller en på 30 foretrækker jeg oftest den lidt ældre. ikke kun pga sex men de har også mere stabilitet og styr på deres liv hvilket er en form for tryghed i mine øjne og en klar fordel. de ved hvad de vil have.
men at tilsvine modne kvinder; den forstår jeg sgu ikke helt. det kan kun være en svag mand der synes at stærke kvinder er for stor en mundfuld.
tilføjet af

Ingen stærke kvinder

Feminim kvinder med Styr på sin
Svag mand er Mand som tjener penge med forstand og sin mening.
Men, Sorry...Fleste i Danmark tjener penge (og sådan mennesker har ikke Sin Mening)
Så jeg vil ikke udtale mig mere om svag mand....
MEN...MEN...
Bestemer du : F.eks..at foretrækker (HAR DU STABILITET...???)
ELLER du venter på at nogen stabiliserer dig---GLEMT DET. Sorry
tilføjet af

Unge piger

er lækre - glat stram hud føles godt
tilføjet af

Hvad bygger du det på

Hej.
1. Hvad bygger du det på, er det videnskabeligt bevist ?
2. Hvad er der galt i hvis den gennemsnitlige aldersforskel i par stiger ?
3. Er de modne kvinder så slemme❓ Så glæder jeg mig ikke til min dejlige kæreste bliver ældre.
Det lyder lidt som om du bare er træt af din kone og hvad rager det os ?
Mvh Jacob
tilføjet af

Man kan

Sige meget om Soulmate og EyeOfJustice... Men I forstår sgu at vække folk og provokere lidt :oD
ACE
tilføjet af

hvor KOMISK *GG*

... straks debattens lille plageånd søllemate har set at modne kvinder foretrækker yngre mænd, skynder han sig at producere et skriv med "videnskabeligt tilsnit" i sine formuleringer...
ha ha ha - det er sgu for godt *dagens total griner*
(gad vide hvor langt ud han kan komme? :o))
tilføjet af

YNGRE mænd matcher modne kvinder

Jeg ser også den tendens i min omgangskreds, altså forhold hvor mændene er betydeligt yngre end kvinden.
Har I også en yngre mandekæreste?
___________________________________________
Der er længere mellem træmændene og sofadyrkerne blandt yngre mænd. Derfor vælger flere og flere modne kvinder en yngre kæreste, mener psykolog.
Flere og flere kvinder kaster sig ud i kærlighedsforhold til yngre mænd - og gør den gamle frase om »fyrre,femti fed og færdig« til skamme. Det kan vi takke kvindefrigørelsen for på mange måder, mener psykolog Hanne Pedersen.
»I dag holder kvinder på deres ret til en ligeværdig partner og en seksualitet - også selv om de er blevet skilt og er blevet midaldrende, Hun oplever, at yngre mænd er markant anderledes end mænd på 45 år og opefter.
»De er langt mindre mandschauvinistiske og forstokkede De lider mindre af »sofasyndromet« - altså det her med at kaste sig i sofaen og gemme sig bag avisen, når de kommer hjem. De er mere åbne og vant til at tale om tingene, og kan derfor tilbyde modne kvinder et forhold med større ligeværdighed, åbenhed og respekt. Det er der også mænd over de 45 år, der kan - der er bare langt flere af dem i den yngre generation.
Hun mener ikke, det er ungdommen og udseendet, der tiltrækker kvinderne.
»Der er jo også masser af flotte mænd på 50 år... Jeg tror, det handler mere om den kvalitet, de yngre mænd har, fordi de er opdraget af mødre, der er inspireret af kvindefrigørelsen, og som har givet deres sønner større åbenhed, nysgerrighed og interesse for deres kvinde.«
SKIFT VED DE 40
Det er meget ofte omkring 40 års alderen, at kvinder begynder at vælge yngre kærester.
Når kvinder når 40-50 erne, så er de tit meget selvstændige og har ikke brug for den ældre, erfarne mand til at fortælle dem, hvordan verden hænger sammen. Det har de ret godt styr på selv,« siger Hanne Pedersen
tilføjet af

mænds falliterklaring!

at indrømme, at voksne kvinder "kræver for meget"...det er sgu den stærste falliterklæring, jeg har hørt fra mænd.
De er efterhånden så småtbegavede, at de kun kan klare piger på deres egen datters alder eller en tam thai-tøs, der ikke kan andet end at si ja.
tilføjet af

soilmate,hvor har du lagt hjernen?

du er da SÅ dum at høre på. Og alene dit sprogbrug lader meget tilbage at ønske.
Hilsen Pia, som ALDRIG kunne drømme om at se til en mand, der er 40+.
Vorerrebevars!
tilføjet af

hvor gammel er soulmate?

for det er da ikke ham, der er på billedet i hans profil *LOL*LOL*
tilføjet af

jeps:-))

læs indlægget længere nede "yngre mænd matcher modne kvinder" 'lol'
OG JEG ER ikke TIL DE SÅKALDT MODNE MÆND...DE ER FOR SLØVE
tilføjet af

modne, impotente mænd

der æder viagra, som andre tager vitaminpiller.
tilføjet af

præcis! :-)))

han kan ikke klare sig, lige som alle de andre mænd. hahahahaha
tilføjet af

Nu tror jeg at vi alle skal tage os lidt sammen

Jeg synes vi er ude i nogle dumme generaliseringer. Faktum er, at der findes røvkedelige mænd både over og under 40. Og det samme kan siges om kvinderne. Det er altså ikke alderen, der tæller - men snarere livsindstilling og vigør. Og det har ikke meget med alder at gøre. Så drenge og piger - gør hvad I lyster !
tilføjet af

yngre kvinder

er du mon ikke bare lidt misundelig på dem som kan score en yngre pige,hvad er der glat i at en ældre mand og en yngre pige kan være sammen ,det det kommer an på , det må da være om de svinger sammen ,men det har du måske ikke fundet ud af i dit univers at det der betyder noget det er om to mennesker svinger sammen eller ej
tilføjet af

klart

jeg er selv en pige på 18, og min kæreste er 38, og de fleste af mine barndoms veninder, er sammen med ældre mænd.
men jeg tror også at det er fordi, at piger er før udviklet end drenge de er.
tilføjet af

tjaaa...måske er det kicket!!

Ja ja.....alle har jo ret på sin måde...ingen bryder sig om at blive kaseret til fordel for en yngre....måske meget yngre!!
Nogle er dejlige som de er andre vil åbenbart noget andet...endten om det er mænd og kvinder!
Jeg må sige at min mand ...nu snart "ex" har fundet en mens vi endnu er sammen...hun er gift+ 2 småbørn??? ja ja her er det så at jeg spørger...er han til yngre pga sin aldre "50" eller er han bange for ikke at nå det han ...mener han sku ha nået!!
Det er jo mere behageligt at have mig rendende.....til det daglige..børn og mad osv...men HUN..er englen i han hjerte....føj for fanden!!I må med sikkerhed tale om FRIE personer...frie a forhold1 ikk?
men nogle er jo stadig i et forhold og opdager at de endag er blevet et "møbel"....
Jeg elsker at bli elsket men vil ikke finde mig i at "kællingen" bare ska snuppe min Ældre mand!! og at han vil elske med mig efter at have været "sammen" med hende på job eller efter.

men måske er det det...jeg skal blive lykkelig med en anden ..endog nok en yngre...som vil elske mig til jeg blir ...lagt i graven!! eller tager jeg fejl her???
man skal huske på at respektere hinanden også sin partner....altid stop op og få talt ud...inden du føjter efter en anden...det skylder du dem!!!!!!
jeg vil ringe til hendes mand....jeg har jo alligevel tabt på forhånd?? hva siger i?? hva ska jeg gøre??
tilføjet af

Nu er jeg jo kun 18 og har en på 27år

Jeg giver ham ret TIL DELS!
JEg kan godt li en mand der er en rigtig mand.
Min defination er at han er at han passer på en , sørger for en.
MEN at man også sører for ham.
Jeg kan godt li en ældre mand end mig selv da jeg elsker at være feminim og han skal være maskulin (ike fed, men trænet)
Jeg syntes det at du siger at kvinder ikke er stærke ikke helt passer... de er stærke.
Det er jo dem der i snit lever længst og det er også dem der hører på mest pis!
Kvinder kan holde meget ud, men der er også kvinder der slet ikke kan.
Jeg mener ikke at det er af køn man er stærk, det er af person man er stærk.
Og vi snakker selvfølgelig psykisk stærk.
En kvinde mener ikke hun er stærk fordi hun lige har lavet 100 sit ups.
Hun er stærk hvis hun FEKS. kan opdrage 1-4 unger alene og stadigvæk sørge for de får det godt.
Men hvem gider at kigge på en gammel fed mand?
ikke mig!
tilføjet af

ENIG!

Enighed....
Jeg syntes det er iorden.. men det er hvem man har dt bedst med og hvem man ikke har!
Du er syg soulmate!!!!!
tilføjet af

DEBAT ER FOR AT DEBATTERE!

MAN SKAL JO SIGE SIN MENINGER OG HOLDNINGER TIL TING.....!
DET ER ET DEBAT EMNE FORDI FOLK HAR FORSKELIGE MENINGER TIL TINGENE!!!!
tilføjet af

*GGG*

en mand er "mand", når han er ca. 35..En på 27 år??? *GGG*..Ja, sikkert er han sød, men er ikke en mand!!!!
tilføjet af

HAN ER IKKE UNG!!!

DEt er lige her, hvor han bliver afsløret!!! sinke gammel nar!!!!!! Han drømmer om at score en ung pige...men glem det sinkemate!!
tilføjet af

HAN ER IKKE UNG

DEt er lige her, hvor han bliver afsløret!!! sinke gammel nar!!!!!! Han drømmer om at score en ung pige...men glem det sinkemate!!
tilføjet af

HAN ER IKKE UNG!!!

DEt er lige her, hvor han bliver afsløret!!! sinke gammel nar!!!!!! Han drømmer om at score en ung pige...men glem det sinkemale!!
tilføjet af

HAN ER IKKE UNG!!!

DEt er lige her, hvor han bliver afsløret!!! sinke gammel nar!!!!!! Han drømmer om at score en ung pige...men glem det sinkemale!!
tilføjet af

HAN ER IKKE UNG!!!

DEt er lige her, hvor han bliver afsløret!!! sinke gammel nar!!!!!! Han drømmer om at score en ung pige...men glem det sinkemale!!
tilføjet af

HAN ER IKKE UNG!!!

DEt er lige her, hvor han bliver afsløret!!! sinke gammel nar!!!!!! Han drømmer om at score en ung pige...men glem det sinkemale!!
tilføjet af

HAN ER IKKE UNG!!!

DEt er lige her, hvor han bliver afsløret!!! sinke gammel nar!!!!!! Han drømmer om at score en ung pige...men glem det sinkemate!!
tilføjet af

HAN ER IKKE UNG!!!

DEt er lige her, hvor han bliver afsløret!!! sinke gammel nar!!!!!! Han drømmer om at score en ung pige...men glem det sinkemale!!
tilføjet af

HAN ER IKKE UNG!!!

DEt er lige her, hvor han bliver afsløret!!! sinke gammel nar!!!!!! Han drømmer om at score en ung pige...men glem det sinkemale!!
tilføjet af

HAN ER IKKE UNG!!!

DEt er lige her, hvor han bliver afsløret!!! sinke gammel nar!!!!!! Han drømmer om at score en ung pige...men glem det sinkemale!!
tilføjet af

HAN ER IKKE UNG!!!

DEt er lige her, hvor han bliver afsløret!!! sinke gammel nar!!!!!! Han drømmer om at score en ung pige...men glem det sinkemale!!
tilføjet af

Fint -flot og fornemt...

....tag i bare de gamle mænd....så tager vi modne kvinder de unge..de vil også hellere os end de unge "orgasmejægerinder"....som hellere går catwork end at få uglet håret...
tuttelu..og på denne måde kan alle bare lulle sig i søvn...
tilføjet af

Har din far scoret din kæreste??

Hold da op, sikke en gang galde. Du er totalt til grin!!
Har din far scoret din unge, søde, smidige kæreste?! Er det der skoen trykker!!!
Så svar mig lige på en ting, hvordan kan det være trenden viser at yngre mænd faktisk vælger ældre kvinder og ikke omvendt?!
Hvad er det der får dig til at tro, at kvinder vil nøjes med halvgamle, impotente, mandschauvinistiske mænd, der der ikke længere er i stand til at se deres egne tæer, fordi ølvommen er i vejen?! Helt ærligt. Kom igen.
tilføjet af

jeg er 19

Vi har det vidunderligste sex sammen.
Ingen penge ingen forpligtelser kun sex.
Han er helt vild vidunderlig dygtig og
kan li at forføre mig og jeg ham alle
mulige steder.
Jeg har aldrig oplevet noget sådan med
jævnaldrende som "tju bang slut finale"
og der ligger jeg så og glor ud i luften
og han er allerede i bad for den skal jo
være ren til næste scoring dagen efter.
Hos jævnaldrende er jeg bare en dum dåse
der er lækker lige indtil trykket hos ham
er væk så er jeg nul og nix.
amalie
tilføjet af

Amalie, er du en mand???

det lyder sådan?
tilføjet af

Amalie, er du en mand???

det lyder sådan?
tilføjet af

rolig nu..

altså.. så skriver en elelr anden tumpe sin mening og i alle flipper fuldstændig.. men værsgo da
tilføjet af

tsk tsk

Folk klasker trends og fakta i hovedet på hinanden.. Hvor fanden ved I det fra? har i noget data at støtte jer til, eller "Det er da hvad jeg tror, og SÅ PASSER DET!"
Og gamle sure damer, der ikke vil indse at de er for rynkede.. luk nougat-kanonen!
tilføjet af

Thumbs up

Endelig har du skrevet et fornuftigt indlæg. Dejligt at se. Sobert, stilfuldt, ærligt....og ikke mindst reelt. ;-)
tilføjet af

hvad er det her for noget?

jeg tror på at der er en partner til alle og jeg tror også på at hver har sin kvalitet, hvad er det her dog for en debat at køre? og diskuterre? selvfølgelig kan modne kvinder da også finde mænd fordi der er da mange ting ved dem som ikke er ved de unge og omvendt.
knus luna
tilføjet af

Intet nyt fra Vestfronten

Det lyder som en frase, Soulmate
Det du beskriver er noget der har eksisteret i milioner af istider og vil også eksisterer de næste millioner istider
Kom istedet med et indlæg med en nyhedsværdi
tilføjet af

Der er da noget om snakken

heh, vil vædde med at du blot skrev det indlæg fordi du er bange for at situationen forholder sig sådan..
Nå men så kan jeg fortælle dig at jeg er en mand i starten af 30'erne, der holder mig særdeles godt, og får MANGE tilbud fra unge, intelligente, slanke og sporty ikkerygende piger uden appelsinhud og en masse sår på sjælen.
Vi ER populære blandt yngre piger! :-)
tilføjet af

hæhæ

Du er helt til grin......du kan bare ikke se det stakkels kælling.
tilføjet af

Godt svar

Her kunne alle lærer noget, med få ord kan man beskrive hvordan situationen er i danmark......der findes røvkedelige kvinder som dem herinde, og røvkedelige mænd som M47.
tilføjet af

Læs og lær

Kender du det udtryk....? læs de andre indlæg, så vil du for evigt være min evige beundre og slave.
tilføjet af

hold kæft hvor er du langt ude

Dig kan man kun have ynk til overs for. Stakkel.
Og du fatter vel ikke engang selv hvor galt det er, vel? *Griner*
tilføjet af

humbum smag og behag

Havde på et tidspunkt en 11 år yngre kæreste/elskerinde (fandt ikke helt ud af definitionen), som var til ældre mænd og havde været sammen med 2 fyre der var ældre end hendes egen far.....ja lidt rystende, men bare til information!
tilføjet af

Til grin...

Det har intet at gøre med sex...
Unge piger er sammen med ældrer mænd, fordi de er mere moden, har styr på økonomien, penge, bil, lejlighed. Sex er lige meget. Fordi en ung fyr er mere åben for at høre om hvordan man vil have det, end en ældre mænd, da ældrer mænd føler at de ved alt. Hvilket selvfølgelig ikke passer...
Sensuelicious
tilføjet af

Misundelsen gør ondt

Du er bare misundelig på min blænde vid, det er der skoen trykker.
tilføjet af

17 år

Og du kalder dig kvinde....du er jo ikke engang myndig endnu.
Hvad kender du til sex og kærlighed og hvad ved du om ældre mænds krav...?
Du bliver klogere om bare 5 år så kan du begynde at blande dig i debatter om sex.
tilføjet af

Ynkeligt!

Jamen dog..! Hvor du må føle dig stort..!
Jeg ved meget mere om det, end du gør..!
Er du selv en ung pige..?? Nej.. Har du selv været sammen med ældrer mænd..??? Sikkert, men det er bare klamt..!
Jeg er selv en ung pige. Har selv haft forhold med ældrer mænd. Kender en del piger der kun er sammen med ældrer mænd. Og sex er det der er mindst interessant hos en ældrer mænd. Tror at du blander emnerne. Yngre mænd er sammen med ældrer kvinder på grund af deres erfaring. Ikke omvendt.. Come on. Du er vist taget en del på røven.
Du burde tag og snakke om noget du har styr på.
For lige nu, gør du dig selv til grin.
Tag dig sammen! Du snakker om at være voksen og det første du gør er at ryge ned på børnehaveklasse niveau.. "Du er jo kun 17, ikke myndig endnu..bla bla...". I stedet for at komme med noget konstruktivt.
Kan du ikke tåle at andre mennesker har en anden mening end dig..?..
Åbenbart ikke!
tilføjet af

Ynkeligt!

Jamen dog..! Hvor du må føle dig stort..!
Jeg ved meget mere om det, end du gør..!
Er du selv en ung pige..?? Nej.. Har du selv været sammen med ældrer mænd..??? Sikkert, men det er bare klamt..!
Jeg er selv en ung pige. Har selv haft forhold med ældrer mænd. Kender en del piger der kun er sammen med ældrer mænd. Og sex er det der er mindst interessant hos en ældrer mænd. Tror at du blander emnerne. Yngre mænd er sammen med ældrer kvinder på grund af deres erfaring. Ikke omvendt.. Come on. Du er vist taget en del på røven.
Du burde tag og snakke om noget du har styr på.
For lige nu, gør du dig selv til grin.
Tag dig sammen! Du snakker om at være voksen og det første du gør er at ryge ned på børnehaveklasse niveau.. "Du er jo kun 17, ikke myndig endnu..bla bla...". I stedet for at komme med noget konstruktivt.
Kan du ikke tåle at andre mennesker har en anden mening end dig..?..
Åbenbart ikke!
tilføjet af

Du er jomfru

Sikke du kan...snakker om ældre mænd på 19-20 år...der er vist lige noget du har misforstået.
Ældre kvinder har ikke erfaring, ældre kvinder har hængebryster og slappe skeder efter alt for mange fødsler uden at få hængebugen strammet op.
tilføjet af

stakkels stakkel

Det var da fandens som du er bederevidende stakkels soulmate.
Du har styr på det hele ikke ?
På mig virker du som en stakkels fyr der er blevet vraget for mange gange (og med dine evige indblandinger af, at hvis piger/kvinder ikke er som du synes de skal være, så må de være lesbiske - så tror jeg faktisk at dine gamle kærester har konverteret til den side efter de har været sammen med dig)
Hvad ved om noget som helst❓Hvad har du prøvet?
Det eneste du skriver er "slappe skeder og hængepatter" - selv dit sprog vidner om en meget lille indsigt og en meget stor selvtillid (som du ikke kan argumentere for at have)
Kom dog med noget... nogle eksempler på hvad du lægger til grund for at være åhhh så erfaren på dette område.
ps: jeg tror din mor har banket dig da du var barn, men den attitude du har overfor kvinder.
kan kun sige det gør mig ondt!
Prøv for EN GANGS skyld at komme med et seriøst svar - hvis du altså ka (hvilket jeg tvivler på)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.