15tilføjet af

Unge og Gamle

Hvad er det lige der gør at ældre kvinder skal date og bekræftiges af unge drenge. Det syntes jeg er et problem for mig. Min ex kone skulle hver gang hun var i byen gøre sig til over for disse unge fyre på 20-22 år , hun var 47 år, dengang var jeg ligeglad, vi havde været gift i 18 år og vi havde ikke så meget at sige hinanden mere og blev da osse skilt. Så møder jeg en pige og bliver meget forelsket vi flytter sammen og efter ca. 2 år bliver vi gift. en aften over et par flasker vin fortæller hun mig at hun har været sammen med en på 22 år hun er altså 47 år, hun fortæller mig også hun har sovet sammen med en på 18 år og her knækker filmen for mig. Jeg har selv børn på 18 og 22 år, hendes egen søn er 22 år .Jeg kunne aldrig få mig selv til at gå i seng med en på min datters alder og ville blive rasende hvis hun kommer hjem fra byen og fortæller hun har været i seng med en på min alder. Der kører en modbydelig film inde i mit hoved, hvis det er normalt hvad bliver så det næste. Det skal lige siges jeg er meget forelsket i min kone, og må lære at leve med det. Er det moder søn binding eller hvad ?.
tilføjet af

Kvinder er forskellige

Hej Man47
Jeg kan godt forstå, at du føler ubehag over, at nogle kvinder render efter helt unge mænd ...
Vil bare sige til dig, at jeg tror, kvinder er meget forskellige i dén retning.
I medierne kan man godt få indtryk af, at midaldrende kvinder render efter unge fyre. Man kan jo læse, at det handler om, at modne kvinder er mere bevidste om, hvad de ønsker seksuelt, og at de unge mænd "kan blive ved og ved". Samtidig er der så stor alders- og anden forskel, at begge er klar over, at forholdet kun kan blive seksuelt. Dvs. de behøver ikke gruble over, om de nu skal være kærester, flytte sammen osv.
MEN. Jeg tror altså at der er mange modne kvinder, der slet ikke kunne tænke sig at gå i seng med en mand, der næsten kun er en dreng i forhold til én selv. Helt unge fyre kan da være meget pæne, men mig tænder de altså ikke. Måske fordi den jeg skal have sex med skal være mere end bare en flot krop. Hvis ikke jeg svinger med manden med hjerte og hjerne, kan det bare være lige meget, så tiltrækkes jeg simpelthen ikke. Og dér har I modne mænd på vores egen alder altså en kæmpe fordel. Så skidt da med, hvis I har et par håndtag i siden og alting ikke sidder så fast på jer som på de unge mænd. En moden mand kan være utrolig sexet, og sex handler for ham om andet end bare at pumpe løs. Når det handler om erotik og varm følsomhed tror jeg, de modne mænd har mere at byde på.
Så fortvivl ikke ... bare synd at "din" kvinde også er på vognen med unge mænd ... hun er måske lidt stolt af det, bliver bekræftet af, at en ung mand kan tiltrækkes af hende ...
Håber det bedste for dig.
Knus J
tilføjet af

det er ikke kun sex

Hvis det handler om sex, hvilket jeg ikke ved men forsøger at finde ud af, kan jeg sige min egen sexlyst er meget større end hendes
tilføjet af

Det SKAL de heller ikke

Det lyder faktisk som om at din kone er kommet i samme panikalder som mange mænd gør i fyrrerne.
Det kan være bekræftigelse i at hun stadig kan score, at hun ikke er helt gammel endnu, og det an være den unge virile fyr hun tænder på.
Men lur mig om ikke hun også sætter pris på den modne mands erfaring ;)
Jeg syntes at du generaliserer for meget ved at skrive det som at alle modne kvinder tænder på unge fyre, og der skal du lige vide at det bestemt ikke er tilfældet, men jeg kunne godt tænke mig at vide hvorfor mange unge fyre søger modne kvinder?
Nå ja, det spørgsmål har jeg selv svaret på, nemlig at de søger en erfaren partner, og ikke en der bare ligger der.
Selv så har jeg flere gange oplevet at få tilsendt et foto af en søgende ung "Batmand" poserende kun iført underhylere, og det er bestemt ikke noget der tænder mig, faktisk så syntes jeg at det virker lidt kikset.
tilføjet af

når hun har været alene

Vi har talt en del om det, jeg tror så meget som man nu kan at hun virkelig elsker mig, hun har været gift i 18 år med en på sin egen alder, efterfølgende været i fast forhold i 5 år med en der var lidt ældre, og da det gik forbi gik det helt amok. Det er som om hun gerne vil have trykhed i et forhold men når hun så er fri vælger hun de unge, hvorfor❓vi andre kan sku'da osse elske så englene synger
tilføjet af

Lyder som mit livs problem

Da jeg var 19 faldt jeg for en mand på 34 - stor ballade i familien - da jeg var 23 giftede jeg mig med en på 34 - da jeg blev skilt, 16 år senere (læg nu 16 og 23 sammen) faldt jeg for en på 34 - stor ballade i familien.
Nu er jeg 55 og det er stadig dem på 34 jeg kigger efter.... døj!!
tilføjet af

Hvorfor

Hvorfor❓du nævner det selv som dit livs problen, hvad er det lige der gør at du gør det,hvad kan de give dig som vi ikke ka', specielt når nu det skaber så meget røre i din familie
tilføjet af

Helt enig

I din holdning, hver gang jeg var i byen og skulle score en på min alder var der altid en kævlen om, jeg har lige slået op med sin kæreste ,de er sku' svære og score. En kammarat havde så prøvet en ældre kvinde og sagde prøv det det slår aldrig fejl, og det må jeg sige han havde ret, nu har jeg altid en med hjem. Gå op i baren udse dig et offer og fortæl hende hvor dejlig hun er, få hende til og tro hun er lækker, det kan de ikke stå for. Byen er fuld af ældre frustrerede kvinder der skal bekræftes, hvor let kan det være
tilføjet af

skam jer

I skulle skamme jer. Det var ikke det detdrejede sig om men hvorfor en kvinde kan gå i seng med en på sin egen børns alder
tilføjet af

Skam dig for dit sprog

Selvfølgelig er ældre kvinder lige så attaktive som yngre. Deres erfaring gør dem dejligt feminine og attraktive i modsætning til de naive unge tøser.
tilføjet af

Gammelkoneævl

Sikke noget bullshit at påstå, at det er kvindes erfaring der gør hende attraktiv. Op i røven med hendes erfaring.
Det er sgu' hendes forhåbentlig unge, glatte, faste og lækre krop med store naturlige patter og fast røv der gør hende attraktiv og feminin.
Om hun så er naiv er fløjtende ligegyldigt, det er hendes krop manden begærer - ikke hendes hoved eller erfaring. Vi kan selv lære tøsen op hvis det er nødvendigt.
tilføjet af

du får nok

et mere nuanceret billede, når du en gang har prøvet at være sexuelt sammen med en pige.
tilføjet af

tænder på "gamle mænd"

Hej, ved ikke lige hvad der gør det og hvorfor nogen vil have en ung elsker, jeg tænder på modne mænd men sådan er det vel bare!
tilføjet af

trykhed,nærvær

Jeg er mand på 54, har en dejlig kvinde på 45, for hende er det trykhed,nærvær,at få lov til at udleve sine fantasier.
Kærlig hilsen
Hedemanden
tilføjet af

Hej q43

epe har læst dit svar i debatten. Du tænder på ældre, erfarne og rutinere mænd, men
et langt sexlivs nydelser bag sig. Kvinders sexlyst bliver større og større med alderen. det er også gældende for nogle mænd, så skriv hvis du har lyst. Er impulsiv, varmblodig og lidenskabelig. mvh/epe
tilføjet af

Sex

Du må gerne kigge efter mig og får du lyst til sex, skal du trygt skrive til mig.
freddy1964@jubiiconnect.dk
Knus
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.