11tilføjet af

Ungdomhusgrund sat til salg.

Faderhuset har kun købt grunden for at fjerne ungdomshuset! Det er naturligvis helt lovligt, men måske lidt usympatisk i lyset af alle de problemer det har skabt for Nørrebros beboere. Beboerne er nu gidsler sagen, og kan se frem til 1-års dagen for nedrivningen.
tilføjet af

Jepper

og jeg har købt grunden, der skal opføres et bordel på 25 etager, samt et 220.mtr højt tårn formet som en stor p.. med blåt lys i toppen.
tilføjet af

Sælg den til komercielle interesser

en adresse der hedder "jagtvej 69" må være guld værd. Især et autoværksted. Autonoms Auto - jagtvej 69.
ha ha ha
tilføjet af

Faderhuset

har ikke skabt problemerne på Nørrebro, men det har de unge fra ungdomshuset og deres medløbere. Faderhuset har som du skriver fuld ret til at smide de unge ud, og også til at sælge grunden.
tilføjet af

hun er fucking sindssyg!

hun er fucking sindssyg, hende der købt grunden.! hun er 100% skynd i balladen på the bronx.
tilføjet af

Hendes diagnose ville jeg nødig stille

- men hun er kun køber, der har også været en sælger, så de 100% er nok lidt overdrevet - ligesom så meget andet på Nørrebro.
tilføjet af

En snak om ord!

Faderhuset har måske ikke skabt problemerne, med de har udløst dem - det er et faktum! Lovligheden drager jeg som du måske har set i indlæget ikke til debat, kun det moralske i at holde en bydel som gidsler i sagen! Det vil jeg tro du er enig i?
tilføjet af

Hvad lider du af !!

Hvem er skyld i hvad her -
Enhver kan købe, hvis de har penge, det burde selv du da vide -
Eller ... nej måske eller ???
De eneste jeg her ser, som er fucking sindsforvirrede er unge mennesker, der som de forkælede egoister smadre alt omkring sig, fordi de ikke må få deres (slikpose) hus gratis kvit og frit -
Har du penge kan du få, som der står i en gammel sang om bageren, der har en butik på nørrebro,han lever af, men den er nu smadret af møgunger, der respektløst smadre andres forretninger, og samtidig råber højt overalt om at de vil HAVE respekt og støtte fra os, dem de smider sten efter på gaden !!!
Hvor dum tror du vi andre er ?
Nød med øre
er den udtalelse
du
kom med der
guller
tilføjet af

Jeg ville nødig

bo på Nørrebro, men hvis jeg så vender den om, så ville jeg ikke bo der alligevel, uden balladen med den unge....Men jeg har ondt af beboerne...
tilføjet af

Hvad er det

nu lige hun hedder, hende den fucking sindssyge????? Det lyder nu ikke som om at du har fulgt specielt godt med i debatten, og ej heller i skolen
tilføjet af

Det ville jeg

Det gør jeg. Født og opvokset herinde. Nørrebro er et fedt sted. Vi behøver ikke din sympati. Vi vil bare have faderhuset og alle andre boligspekulanter langt væk herfra. De ødelægger vores elskede bydel dag for dag,
Det ender med krig. Det er ordet i virkelighedens verden. En dag eksploderer det for alvor, hvis over-Danmark bliver ved med at pisse på os. Vi er trætte af at være jeres syndebukke, når I skal skrabe sammen til mere overforbrug, så I kan følge med naboen i kampen om at eje mest juks.
Vi er sgu mange fine folk, selvom vi ikke er helt så velopdragne (kuede) som flertallet herhjemme desvære er. Jeg ville ikke bryde mig om at bo et andet sted, men hvis udviklingen fortsætter, så kommer jeg til det snart. Så bliver resten af de ægte Københavnere forvist til Lolland eller Nordjylland, så alle jyderne kan kaste penge efter lejligheder til deres forkælede unger herovre.
Der kommer en regning en dag for den aktuelle snæversynethed og grådighed. Den bliver ikke bare på et par afbrændte biler. Tro på det.
tilføjet af

Du har

lige bekræftet mine fordomme i den grad.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.