29tilføjet af

Udviser over 10.000

Sverige muger ud: Sverige vil sende over 10.000 afviste asylanter retur til irak. De første 423 er allerede sendt afsted. Hvad der sker med dem, når de ankommer til irak, er ikke vores ansvar, men den irakiske regerings, siger den svenske udlændingeminister. Danmark må også få mere gang i hjemsendelserne af de irakiske økonomiske flygtninge.
tilføjet af

det vil

Også økonomiske flygtninge fra andre lande(f.eks fra libanon, somalia og afghanistan) må omgående sendes hjem. Det vil spare skatteborgerne for mange helt unødvendige udgifter.
tilføjet af

Nu igen - skift dog den plade

- den hænger fast i rillen. 🙁
tilføjet af

når nabolandet

Når nabolandet kan hjemsende fupflygtninge kan Danmark gøre det samme. Og det må hellere ske idag end imorgen. Også de mange langtidsledige fremmede må ud af landet.
tilføjet af

Der har

Krigsflygtninge fra libanon og ex-jugoslavien samt somalia må også hjemsendes. Der har ikke været borgerkrig i de nævnte lande i flere år.
tilføjet af

ikke før

fæ som du fatter pointen, og få så snotten ud af tarzan snavsede underhylere😃😃😃😃😃😃😃
tilføjet af

Ikke det

Danmark er ikke det nærmest sikre land for "flygtninge" fra f.eks middelalderøsten. "Flygtninge"(og deres eventuelle familie) fra disse fjerne lande sendes derfor omgående tilbage til det først sikre land i "flygtningenes" nærområde.
tilføjet af

gennem

"Flygtninge" fra f.eks middelalderøsten har passeret mange sikre lande inden de kom til Danmark. Derfor må de fragtes hen til det først sikre land hurtigst muligt.
tilføjet af

Tager Israel imod flygtninge?

`Hvor mange asylsøgere tager Israel imod?
tilføjet af

Ihhh Ja... :(

For vores små søde udgifter er meget vigtigere end andres liv og velfærd. Ikke?! Hold da op mand... Hvad er det der sker?!
tilføjet af

Hvad så hvis...

...de ikke vil have dem?
tilføjet af

er forholdene

Er forholdene i hjemlandet blevet bedre, sendes "flygtningene" og deres familiemedlemmer hurtigst muligt tilbage til hjemlandet.
tilføjet af

Bedre?

Bedre er ikke nødvendigvis lig med godt. Det kan stadig være farligt at opholde sig steder som er blevet "bedre". Det betyder da blot, at faren var endnu større før.
tilføjet af

er krigen

Er krigen i "flygtningenes" hjemland afsluttet, hjemsendes de sammen med deres eventuelle pårørende, helst omgående.
tilføjet af

Ja og Norge vil også af med nogle af deres

indvandrere. Det er faktisk generelt i alle de vestlige lande, fordi man i alle er klar over, at der er for mange der ikke ønsker, at blive integreret, men vil have deres egnen shia kultur indført. Så jeg forstår godt alle de lande, der sender dem hjem eller til andre muslimske lande. 🙂[f]
tilføjet af

Du kan jo spørge dem,

De tager såmænd nok ikke nogen.... de har vel egenlt plads til nogle stykker...
tilføjet af

jamen..

Det er jo aldeles vanvittigt hvis stedet stadig ikke er sikkert?
tilføjet af

Har ikke

Der har ikke været borgerkrig i f.eks libanon, somalia og bosnien i flere år. Krigs"flygtninge" fra disse stater kan derfor repatrieres. Og det kan kun gå for langsomt.
tilføjet af

de hjemsendte

De hjemsendte irakiske fupflygtninge og andre fupflygtninge som bør hjemsendes(f.eks fupflygtninge fra libanon, somalia og afghanistan) kan hjælpe til med at opbygge deres land.
tilføjet af

i fremtiden

I fremtiden bør Danmark kun modtage politiske flygtninge fra nabolande. "Flygtninge" fra andre lande afvises ved grænsen og overføres til "flygtningenes" nærområder.
tilføjet af

Nærområdet

I nærområdet kan man hjælpe langt flere såkaldte flygtninge for de samme penge. De økonomiske flygtninge(de udgør over 98% af alle asylanter) sendes derimod hjem med det samme.
tilføjet af

også

Også de mange langtidsledige fremmede(flertallet er fra islamiske middelalderstater, som f.eks tyrkiet og pakistan) må økonomisk stimuleres til at rejse ud af Danmark.
tilføjet af

have været

De mange ledige gæste"arbejdere" fra bl.a. tyrkiet, pakistan og ex-jugoslavien skulle have været hjemsendt for længe siden. Nu må der hurtigst muligt ske omfattende hjemsendelser af disse udgiftstunge fremmede samt deres familiemedlemmer.
tilføjet af

Er der

Er der borgerkrig i f.eks Libanon, Somalia eller Kosovo? Det er der ikke. "Flygtninge"(og deres pårørende) fra de nævnte lande kan herefter sendes hjem. Og det kan kun gå for langsomt.
tilføjet af

der er

Der er heller ikke borgerkrig i bosnien. Flygtningene derfra kan derfor sendes hjem, helst omgående. Langtidsledige gæste"arbejdere"(f.eks fra tyrkiet og pakistan) bør ligeledes hjemsendes.
tilføjet af

glemte at

Socialkammeraterne "glemte" at hjemsende de ledige gæstearbejdere fra især Tyrkiet og Pakistan, som efter ca 3 måneders ufaglært arbejde, blev ledige. Nu må der af økonomiske grunde ske omfattende hjemsendelser af disse udgiftstunge fremmede.
tilføjet af

partier

De røde partier er interesset i at få nye vælgere, derfor ønsker de at flere økonomiske bekvemmelighedsflygtninge kommer til Danmark.
tilføjet af

langt de

Langt de fleste af de såkaldte gæstearbejdere har været uden regulært arbejde i årevis. De burde have været hjemsendt for mange år siden. Nu må der sættes gang i hjemsendelserne af disse udgiftstunge fremmede.
tilføjet af

Absolut enig

De 40 milliarder kan bruge på noget fornuftig.
tilføjet af

der sker

det, at vil vil skide på hvordan de lever i mellemøsten bare vil slipper for dem, og
alle de POBLEMER DE HAR SKABT I DANMARK. FAT DET DOG RØDE PLADDEHUMANIST, vi har nok i os selv og de poblemer vi står med, og ønsker ikke at belemmeres med iraker osv. BLIV VÆK!!!!!!!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.