11tilføjet af

Udseendet?

Inspireret af et andet indlæg her på siden, skriver jeg dette. Først og fremmest for at få luft.
Hvad går der galt?! Hvordan kan det være, at så mange mennesker fokuserer på udseendet? At så mange mener, at evt. mht. valg af partner, så betyder udseendet alt?
Jeg ER klar over, at det ydre tænder. Men hvordan pokker kan det være, at færre og færre ikke formår at se charmen i andre folk? At se glimtet i øjet.
Charmen bliver overset - til gengæld, så kigger mange (generaliserer ikke) efter det perfekte udseende. Alt skal harmonere. Øjne, smil, hår, krop.
Og hvis alt dette er til UG, til et 13 tal, med pil opad, så....BINGO....så har man fundet et mulig emne til drømmemanden/kvinden.
............Øhhhh....personlighed. Betyder det nada?
Er det vigtigste at have et "trofæ"? Og så bare håbe på, at drømmemanden/kvinden ikke åbner munden, så personligheden afsløres?
Jeg er glad for, at jeg ikke står ude på "kødmarkedet". At jeg har fundet MIN drømmemand. Han har plusser og minusser......(minusser i følge andre). Men for mig, så er hans minusser.....plusser.
Lige så vel som jeg elsker ham højere og højere for hver dag der går, så finder jeg ham også smukkere og smukkere, for hver dag der går.
HAn er smuk - udvendig. Men hvis det ikke havde været for hans fantastiske personlighed, så havde han været knap så smuk.

Er jeg virkelig én af de få, som tænker på denne måde?
tilføjet af

...Tjaa

jeg tænker også som dig. Men der skal nu nok komme mange indlæg, hvor du bliver nedgjort og fundet latterlig, fordi du har den mening.
Mange - MANGE, går først og fremmest efter udseendet. Og hvis du går en tur på strøget, så vil du kunne spotte dem lynhurtigt.
Eksempel: Et ungt par, 25-30 år. Begge solarie-rotter. Begge klædt i det hippeste. Han har en fiks frisure, hvor ikke ét hår vender forkert. Hun med det klassiske klorin/brintoverilte lange hår.
Gad vide hvor godt de svinger sammen, når de er alene? Hvor dybe samtaler de har? For mig er de intetsigende. Og det lyser også ud af dem, når de kommer gående.
De lever i deres egen verden, hvor samtlige venner og veninder ser ud som dem. Ikke én af deres venner hviler i sig selv, har sin egen stil. Næ nej, de skal ligne, skal de.

Ligne kedelige intetsigende mennesker.
tilføjet af

ærlig

kære du
er du naiv eller lyver du overfor dig selv
ihvertfald har dine meninger ikke meget med
virkeligheden at gøre
JEG er en meget smuk og lækker mand på 24 år
solbrun og 190 høj velklædt
og velduftende og veltalende
JEG vil betragte mig selv som sex-psykopat
idet jeg ønsker at bolle alle smukke piger og
kvinder og er hele tiden HELE TIDEN på jagt
det er vigtigt for mig at bevise over for mig
selv at jeg kan forføre dem jeg ønsker og det
kikser aldrig
selv i toget efter kort tids snak er hende der
sidder over for mig helt vild tændt og når hun
"skal ud på toilettet" smutter jeg med og hun
kysser straks og siger så "jamen jeg er gift"
eller "jeg har altså en kæreste"
jeg svarer "det man ikke ser har man ikke ondt af
og jeg skal nok være sød ved dig"
så dyrker vi sex i 10 minutter
MÅSKE er det ikke mig det er galt med, men udseendet
betyder altså alt................
den med at det er det indre der tæller
sikke noget vrøvl
ingen har "taget" mig for det indre...
tilføjet af

Måske

er der ikke noget at komme efter, mht. dit indre. Har den tanke strejfet dig?
"er du naiv eller lyver du overfor dig selv
ihvertfald har dine meninger ikke meget med
virkeligheden at gøre"
Jeg er godt nok LANGT mere virkelighedsnær end du. Du lever jo i din egen lille egoistiske primitive verden. - Hvor må du være ensom.
Udseendet betyder så afgjort IKKE alt. Og du har med dit indlæg lige bevist, at bag dit "smukke" ydre, er der....intet.
Sørgeligt, for dig.
Grinagtigt, for mig.
tilføjet af

De grå sider!

Er det der du fik inspirationen til dit indlæg???
tilføjet af

Smukke mennesker har en fordel

Der er to mænd/kvinder. den ene er grim den anden er smuk (fysisk) du kan vælge mellem de to, Hvem går du først hen til for at tjekke ud?!. Nemlig!
Så smukke mennesker har en stor fordel. De er pæne, det er grimme mennesker ik. Pæne mennesker skaber derfor et bedre førstehåndsindtryk. Det er deres fordel. Du kan være nok så smuk på indersiden men hvem kan se det?? ingen, før de begynder at snakke med dig, og det gør de først efter de har snakket med den smukke person :P
sådan er det bare, lev med det!
tilføjet af

Det ka vi vist ikke gøre s meget ved

Det er det ydre man kan se- de færeste har 6 sans eller ka se aura. Men det da rigtigt at når valget falder på kæreste, er det indre da vigtigt - men tror bare ikke, de fleste når at se og sætte pris på de indre hvis personen er frastødende. Ihvertfal ikke med henblik på partner.
Desuden er, alt for pæne mennesker, ofte heller ikke særligt eftertragtet og endnu mindre respekteret. Da disse for det meste virker provokerende perfekte og irriterende i længden.
Og angående, ham der med sex i toget- det jo fedt nok. Men det er sex og ikke forhold og jeg går du fra du taler og kærester og ikke bare sex partnere. For der er da ikke mange der fortrækker et 10 minutters knald i toget, med en de finder grimme?
tilføjet af

Udstråling og selvtillid

det tiltrækker alle mennesker, uanset udseendet.
tilføjet af

samme situation

er pige 22
jeg lever i samme situation som PSYKOPATEN
ovenfor og nyder det og en dag så falder vi
da for én af dem vi møder og bliver monogame
ægtefolk med familie og børn
mænd OG PIGER hopper og springer helt vildt
blot for at være i min nærhed
at jeg så udnytter situationen helt vildt
ja det er vel min egen sag
eller ?
tilføjet af

Du er da

ganske frygtelig. En kvinde (pige), når de er allerværst.
Dit problem er bare, at ingen tager dig alvorligt. Hvordan skulle de kunne det?
Ryster på hovedet af dig.
tilføjet af

Nej, du er ikke den eneste ihvertfald

Jeg tænker ligedan!
Selvfølgelig gør det mig intet at min kæreste er pæn og præsentabel udenpå! Men det var faktisk ikke det der tiltrak mig i første omgang...det var hans humor!
Jeg har tidligere været kæreste med en mand, der ved første øjekast var ganske flot....knap 2 meter høj, temmeligt bred, velplejet, smukke øjne og velplejet hår! Men der gik knap en uge før jeg så alle hans små fejl, og hans personlighed begyndte at skinne igennem! Den var ganske lidt køn...og derfor blev han i mine øjne grimmere og grimmere for hver dag! og derefter røg han UD! Jeg kunne ikke holde hans person ud, simpelthen!
Til gengæld har jeg nu en kæreste der bare bliver mere og mere tiltrækkende for hver dag der går! Ikke at han var grim, da jeg mødte ham...men han var ganske almindelig pæn....Hans indre gør ham pænere og pænere!
Knus
TUQ
tilføjet af

Ikke rettet mod noget specifikt indlæg

Generelt synes jeg der er en kedelig tendens hos almindeligt eller skidt udseende mennesker, til automatisk at gå ud fra at smukke mennesker nok er dumme eller mangler personlighed. Og dette hører vi fra de selvsamme personer som til stadighed fører korstog imod overfladiskhed. Det behøver faktisk ikke være enten eller.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.