4tilføjet af

Tvangssteralisering af sporløse fædre

Jeg ved lige hvordan vi løser problemet med de sporløse fædre. I stedet for at fremhæve dem som uskyldige gode mennesker i tv-programmer m.m. synes jeg de skal tvangssteraliseres og udstilles med billede på en advarselsside på nettet, og så skal det være forbudt at indsnævre arven til tvangsarv.
tilføjet af

Alt

er ikke så sort og hvidt som du ønsker at fremstille det, hvis du tager skyklapperne af vil der måske slippe så meget lys ind at du også kan se dette.
Nu er det jo ikke alle som der er sporløse fædre, der selv er klar over at de er det.
Der er nogle kvinder som brændene ønsker sig et barn, men som overhovedet ikke ønsker sig en mand, disse kvinder går måske ud i byen og får sig noget tissemand, med det ene formål at blive gravid og uden de ved noget som helst om manden, og til manden har de sagt at de bruger p.piller, derfor er han ikke klar over at han måske bliver "sporløs" far efter 9 måneder.
Vil det være rimeligt at udstille disse mænd som forbrydere, når det ret beset er dem som har været udsat for en forbrydelse??
De kunne selvfølgelig have brugt kondom, men i og med at kvinden siger at hun bruger p.piller, er der måske nogen som tager chancen og håber at hun ikke er smittebærer og gennemfører samlejet uden kondom, dumt kan man sige, men sex uden kondom føles nu engang bedre end sex med kondom.
tilføjet af

Bliver det ikke lidt vanskeligt?

Hvis de er sporløs forsvundet, er det ikke nemt at gøre noget ved dem.
tilføjet af

Tja...

Man kan jo også tage alle de kvinder, der har tendens til at blive gravide med mænd der ikke gider deres børn i behandling.
Det er ikke ulovligt at bruge hjernen - heller ikke når man vil have børn, faktisk burde man tvinges til at gøre det.
Lad være med at få børn, hvis du ikke vil risikere at stå med det alene. Og det gælder BÅDE mænd og kvinder.
Det er jo ligeså ofte kvinderne der ikke vil se deres børn som det er mænd. Men heldigvis er det en sjældenhed, men du kan ikke tvinge en mand du har kendt i 3 måneder til at ville se et barn han har med dig. Efter 3 måneder kender man jo ikke engang hinanden endnu og man har først lige fundet ud af om man gider lære hinanden at kender eller ej.
Så et godt råd, lad være med at få børn sammen med en, du ikke har kendt i mindst 3 år.
tilføjet af

Kaldes det ikke eftertakling?

Jeg ser ikke noget formål, når skaden er sket. Jeg tror på, social udstødelse er det mest effektive. Det har i 50 år forhindret mødre i at lade fædrene få forældremyndigheden.
Der er et fasttømret hylekor, der konstant puster sig op om "røde hekse" (kan det så blive værre?) i statsforvaltningen, der pr. automatik og lodret mod loven "sørger for" at mødrene altid får deres børn. Hvad er det for noget sludder?
Nej hvis vi lærte at lade være med at lægge ansigtet i de ønskede beundrende og empatiske folder, når scorekaj forklarer om sammenhængen i, han ikke har set sine børn de sidste 1½ år, men derimod udstøder ham, som vi udstøder de kvinder der "rejser fra deres børn", så ville der måske ske et skred i børns folkeregisteradresser.
Det er en suppegryde af ubestemmelig kulør.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.