3tilføjet af

Trussefri dag på kontoret

Jeg arbejder som sekretær i en større dansk virksomhed.Vi bærer alle uniform, dvs. at vi piger har hvide korteærmere skjorter, marineblå/sorte korte nederdele og korte marineblå/sorte jakker.
Min frække kollega og jeg var blevet enige om , at der skulle ske noget , og havde døbt den følgende dag til "trussefri dag " !
Hele fomiddagen var vi total tændte , selvom det kun var os to , som vidste det .
Vi var rundt i forskellige afdelinger , og jeg syntes , det var for frækt at sidde der på kanten af en fyrs skrivebord UDEN trusser UDEN at han vidste det !
På et tidspunkt skulle vi op på 1. salen , og skulle derfor op af trapperne ...Her kom udfordringen: Det er en glastrappe med mellemrum mellem trinene, som man kan se hele vejen op til 2.sal .
Nåh men op skulle vi, og ja det gjorde stor lykke , da vi gik op af trappen . Der stod 2 konsulenter under trappen , som helt sikker så , hvad der var at se , for deres samtale stoppede fuldstændigt , og de stod bare og gloede. Det tændte os helt vildt , og vi var helt høje , da vi endelig kom ud i kopirummet...
tilføjet af

Går trussefri rundt til hverdag

Hei
Kan godt følge hvad du siger - selv følte jeg det på samme måde den første tid efter at jeg begyndte at smide trusserne til hverdag...
Nu har jeg gjort det til en form for livsstil og har gjort sådan i omtrent3½ år - og jeg elsker det stadig - selv om at det nu mere er hverdag - men det giver en hvis frihed...:)
tilføjet af

Dejlig tilgængelig

Det lyder lækkert, og som om du nyder at blive kigget på. Det er bestemt også ret frækt. Hvad ville du sige til, hvis du pludselig fik "en hjælpende hånd" mens du stod bøjet over kopimaskinen?
tilføjet af

Jo ser du....;)

... da alle mine kollegaer er mænd - tja - men hvis vi tager det faktum med at de alle er gift og den yngste er 12 år ældre end jeg - så ville jeg nok tænke "er det min kæreste der er kommet et smut forbi?" eller "Hvem helvede er det?"
Men hvis jeg havde været single havde jeg nok lavet en lille lyd eller to, kigget over skulderen og bare nydt det...;)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.