1tilføjet af

Trist og forvirret!

Okay... Jeg er en pige på 16 år. (Så fik vi lige det på plads)
Jeg er blevet så vild med denne skønne fyr.. (også 16 år) Vi var sammen til en fest, og det var så dejligt, han sagde at vi skulle være sammen dagen efter også.. Og det ville jeg jo gerne. Så dagen efter den fest, tog jeg ud til ham... Og det var så hyggeligt. Vi lavede da rimelig mange intime ting, men jeg følte mig IKKE presset på nogen måde.. Han sagde også at nu skulle jeg endelig sige til hvis han gjorde noget jeg ikke ville have.. (skal siges at vi ikke var i seng samn, men ku nemt ha været det, men jeg sagde nej)Og det var helt i orden.
Men, han siger at han ikke vil binde sig til noget.. Men han synes jeg er sød, dejlig og er rigtig glad for mig osv.. Og han synes vi skal blive ved med at se hinanden osv osv.. Jeg ved bare ikke helt.. For jeg vil ikke bare blive ved med at være sammen med ham i længden, uden at der skal blive mere mellem os...
Og så er det så at jeg er i tvivl... Om den dreng egentlig overhovedet ER vild med mig...? Jeg savner ham rigtig meget -det er bare forfærdeligt! :'( Måske er han nervøs for det med at binde sig..? Han siger at han kun har haft to faste kærester...
Men på forhånd tak.... Knus herfra!
tilføjet af

Har det næsten på samme måde.

Hej med dig..
Han lyder da som en meget sød fyr..
sådan som du skriver lyder det som om han rigtig godt kan lide dig.. det kan godt være han er lidt bange for et forhold..
eller så vil han ingen ha.. jeg kender menge drenge, dem som der ikke har kæreste på, gør bare som de vil og er sammen med dem de vil, mens dem med kæreste føler ikke de har så meget firhed, eller hvad kan man kalde det. du skal følge dit hjerte, det er ligsom det er den der bestemmer over kærlighed.
Håber da du får ham, hvis du elsker ham. Qnuz..
held og lykke..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.