3tilføjet af

træt

hej
Jeg er en kvinde i min bedste alder nemlig godt 40 år, der har et stort problem. Jeg elsker min mand som jeg har været gift med i 10 år, men jeg har stort set aldrig lyst til sex med ham. Problemet er at jeg ikke er god til at snakke om tingene, og at han gør ting jeg ikke bryder mig om, småting ganske vist men aligevel. Han siger de samme ting hvergang, og slikker på mig og mange andre ting der irriterer mig. Det er efterhånden blevet sådan at jeg ikke går iseng samme tid som ham. Og at jeg er irriteret inden jeg går iseng fordi jeg ved han vil prøve om der er " gevinst" Problemet er også at afvisning ikke altid virker han gør det alligevel. Hvordan kommer vi videre??? Han har et meget stort behov, hvilket jeg ikke har, og dog jeg kan sagtens få lyst men vil egentlig hellere ordne det selv. Er der nogen der har et godt råd.
tilføjet af

???

Jamen... Han har jo ikke en ærlig chance for at vide at du ikke kan lide det han gør ved dig... Du bliver NØDT til at snakke med ham, uanset hvor lidt du kan lide det eller ej. Jeg kunne forestille mig udfra hvad du skriver, at han måske i virkeligheden tror du godt kan lide det han gør, for hvordan skal han kunne tro andet når du ikke melder klart ud???
Bid i det sure æble - Snak sammen!!!
tilføjet af

Enig..

Jeg er helt enig. Du er simpelten nød til at tage tyren ved hornene og tale med ham. Der er ingen anden måde at få ham til at forstå hvad der er galt. Det er jo også lidt uretfærdigt imod ham, da han nok også bliver frustreret over at du afviser ham uden forklaring. Så selv om det er meget svært at tale om, så gør det alligevel. Sig hvad du ikke kan lide og hvad du kan lide og eventuelt kom med nogle forslag til hvordan du kunne tænke dig at peppe jeres sexliv op. Der er mange muligheder, og kun fantasien sætter grænsen ;o)
tilføjet af

nødvendig samtale..og indre monolog

Hej , du er nødt til at snakke med ham..fortælle, hvad du føler.
Samtidig må du stille dig nogle spørgsmål:
Hvorfor er du så irriteret på ham?
Hvad tændte dig første gang og i de første år?
Hvad kan du lide ved ham - og hvad ikke?
Betyder sex ikke noget?
og hvorfor betyder sex meget for ham?
Hvordan tror du, at han har det?

Hans
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.