9tilføjet af

tog ham tilbage

min kæreste og jeg har været sammen et stykke tid, da han en dag kyssede en anden i en opgang. Det var første gang de havde mødets og de havde heller ikke snakket sammen siden den dag, FØR de mødets til en ny fest igen( ca 20 dage efter) de kyssede igen, men blev enige om at stoppe, da begge havde partner. der forekom 2 kys under hele forløbet og de havde/har ikke snakket sammen siden. han valgte at bryde med mig, da han i et tidligere forhold havde prøvet hvor hans partner var utro. vi følte begge meget stærkt for hinanden og vres savn til hinanden var meget stor. han havde fortalt mig flere gange at han stadig holdt li så meget af mig som før og grunden til han ikke ville have et forhold var: at han ikke kunne bære at han havde såret mig. jeg havde tlgivet ham, allerede anden dagen efter det skete anden gang, det skal så lige siges at jeg ikke vidste noget om første gang, før anden gang var sket. vi er nu sammen igen, vores forhold var brudt i ca. 2 uger. jeg er glad for vi er sammen igen, og stoler på ham igen. mn er det dumt af mig at tage ham tilbage? som man siger engang= altid.
tilføjet af

Pas på!

Det er fint, hvis I kan finde ud af at få det til at fungere igen. Det er der nogen, der kan.
Du skriver, at du har tilgivet ham og nu stoler på ham igen. Du skal bare huske at gøre op med dig selv, om det nu også forholder sig sådan i virkeligheden. For hvis I en dag skændes, så er det utrolig let at slynge en bemærkning om hans utroskab tilbage i hovedet på ham - og hvis du gør det, så er det fordi, du ikke har tilgivet. Og så lever du på en løgn.
tilføjet af

En fuser?

GÅ ALDRIG TILBAGE TIL EN FUSER.
tilføjet af

Helt klart...

Det kræver helt og aldeles afklarethed fra din side. Er du 100 % sikker i din sag? Hvis du er det, er bare at komme videre og få genoprettet den tillid, der er blevet brudt.
Det kræver en hel del af ham i forholdet, da han jo er synderen....
Jeg håber i finder ud af det og at du ikke bliver skuffet...
Held og lykke fremover.
tilføjet af

Slap nu af!

Slap nu af!! Det var jo kun to kys... Han gik jo ikke i seng med hende, og hvis han fortalte dig det, virker han som en reel fyr. Det er dem der tier, der er de "farlige" i et parforhold. Har selv været utro for mange år siden, men deler IKKE holdningen en gang=altid, da jeg fortrød og på ingen måder vil gøre det igen. Nyd hinanden og kom videre.
tilføjet af

Rolig nu

Tror nu heller ikke at en gang = altid. Jeg siger bare; hvis man går tilbage, kræver det at tilliden bliver genoprettet og at det påhviler foruretteren at gøre det, men også at lade den forurettede give plads til det. Ellers nytter det jo ikke....
tilføjet af

Hvad er dine motiver til at..

...søge andres råd, hvis du stoler på ham igen, som du jo skriver???
Tillid er en skrøbelig sag, der lige som en ituslået vase måske nok kan samles igen og limes sammen, men hel og fin bliver den aldrig mere. Mange kan leve med og forblive glad for vasen, som den ser ud derefter, og vil aldrig bemærke revnerne, mens lige så mange andre ser den som en torn i øjet, hver gang de går forbi den, og derfor til sidst ender med at fjerne den.
Spørgsmålet, som jeg ser det, er ikke, hvorvidt det er dumt at dig eller ej at tage ham tilbage, eller om han iflg. statistikkerne(?) vil gentage sin fædæse (spørgsmål som ingen i øvrigt har en ærlig chance for at besvare, da det vel egentlig kun er tiden, der kan vise det?)..det spørgsmål, du reelt stiller (dig selv), er jo nok om du kan leve med "vasen" og dens revner?????
Den eneste, der kan afgøre det, søde, er dig, og kun dig - og ikke nok så mange bekræftelser fra andre, om at han aldrig vil træde ved siden af igen, vil hjælpe, for det kræver kun eet negativt svar, for at tvivlen kan bestå!
For som det desværre oftest er reglen: 999 ud af 1000 kan give os en kompliment, men det er den sidste dårlige bemærkning, der sætter mest spor! ;o(
Det er absolut ikke min hensigt at lyde negativ, så håber ikke, du opfatter det sådan. Min personlige holdning er netop, at du selvfølgelig bør give det en chance; du ved, hellere fortryde det, du har gjort, end det, du aldrig fik gjort. For ellers vil du altid spekulere på "what might have been"...!
Håber, du kommer til klaring med din tvivl, og at du om nogle år vil se tilbage på denne dag med et smil. ;o)
Du er mere end velkommen til at skrive til mig på min mail: decibell@sol.dk, hvis du har behov for at vende det yderligere; ikke fordi mine svar er de eneste sande (dunk mig i hovedet, hvis jeg nogensinde skulle komme på den idé), men fordi selve processen med at formulere ens tanker, tit og ofte får sat en masse i perspektiv.
Pøj pøj med det..
Knus D.
tilføjet af

Skide godt

Skide godt svar du har skrevet "decibell"
Jeg har lige siddet i den samme situation.. og gjort op med mig selv at min kæreste skulle have en chance for at bevise at det var en fejl at han kyssede rundt med en anden...
For det er som du siger bedre at fortryde det man gjorde fremfor det man ikke gjorde...
Pøj pøj med kærligheden "anononym" og husk: stol aldrig på andet end dit eget hjerte!!!
tilføjet af

mit indlæg

tja, så har jeg fået en profil=) det var vist også på tide:P
tilføjet af

takker=)

Harj Decibell!
Bukker mig i sandet for dit svar på mit "spørgsmål", jeg er meget taknemmelig over for det. Jeg tror du har ret i det med vasen og lapningen. en sjov måde at samligne på, men det for egentlig bare tingene, til at blive set på en anden måde, men blot stadig den samme.
Til dit første spørgsmål, du stiller mig, "...søge andres råd, hvis du stoler på ham igen, som du jo skriver???" Kan jeg kun besvare ved at sige, når jeg sidder mit i det hele og stadig er dybt forelsket i ham, vil jeg kun kunne tænke på at få ham tilbage, så andres meninger og synspunkter ville nok hjælpe, så jeg ikke engang ville blive skuffet og sige at dette var min største fortrydelse, det jeg har gjort.
den der "what might have been" har jeg tænkt længe over, for man kan også vende den om og sige, ville jeg være kommet over ham? ville vi så være venner, hvis jeg nu var? men de spørgsmål vælger jeg at besvare med min tro lige nu, for jeg er gald for den chance jeg tog.
Vil lige fortælle hvordan det går i forholdet nu...! vi snakker om det der skete sommetider, men altid ham som bringer det op. jeg vil ikke træde i det. men i hverdagen hører man om det tit, f.x i tv. så uanset hvad, vil det altid hænge i hans tanker. men ellers fungerer vi godt=)
med ham som min partner igen, har jeg fundet ud af at jeg er en person der kan tilgive, både med smil, og nedtrykte tanker og men en smule uvilje.
kan godt være jeg vil bruge nytte af dig på mail, og takker for at give mig tilbudet, lige nu takker jeg nej tak, men en forkert sætning fra enhver person, ville give mig tanker og dejligt at vide du er der...!
KH. milla-pigen ( anonym )
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.