14tilføjet af

To mænd

Jeg har længe haft en fantasi/et stort ønske om at være sammen med to mænd.Lige så længe har jeg også haft mange tanker i hovedet, hvordan finder jeg dem?, og hvad nu hvis jeg fortryder?, og fortryder midt i det hele?, er det så vildt som jeg forestiller mig?. Jeg har læst at noen mænd tænder på to piger, men hvordan ville du (mand) ha det som den ene af to mænd til en kvinde. Skulle du helst kende den anden mand eller ??? - ja jeg har mange tanker,så hvis du har bare lidt af svarene, vil jeg være glad.
tilføjet af

Det kunne

jeg ikke fore stille mig, men jeg har prøvet at være smammen med to piger / damer på een gang og det kunne jeg virkelig godt tænke mig at opleve een gang til det var virkelig noget der bare var spændede, og så var de rigtig TÆNDTE begge to.
tilføjet af

Jo, vi er to fyre

Hejsa, ja vi har lige læst dit indslag, og vi kan fortælle at der er mange andre som har samme fantasi som dig, og der er også bare så dejligt frækt.
Vi er to fyre som har i nogle år, haft nogle dejligt timer med nogle frække og søde piger.
Vi har kendt hinannen i mange år, og syntes det er dejligt frækt at være to fyre om en pige, det er dejligt at se en pige nyde 4 hænden, ja og så 2 ...... Ja, dejligt frækt, men prøv med nogle som har prøvet det før, og nogle som også er med på at stoppe, hvis du fortryder, ja vi snakker altid men pigen over lidt at drikke eller spise først, så hun kan finde ud af om hun tør *SF*
Så fat mod, held og lykke til
tilføjet af

Prøvet flere gange

Vi er et par som har prøvet flere husvenner , det er en oplevelse,men kvinden skal gøre op med sig selv inden, at det er jo hende der bliver brugt,og skal finde sig i mere. det er noget jeg godt kan anbefale,så held og lykke
tilføjet af

Frækt

Hej du.
En kammerat og jeg, har engang prøvet det med en god veninde. Det var total frækt. Også for hende. Vi talte om det bagefter, og gjorde det flere gange efterfølgende. Det er fint at være 2 fyre, sålænge man er enige om hvem der skal "betjenes". Det er vildt frækt, at en pige bare vil udnyttes at 2 fyre. jeg kan godt forstå at du har tænkt på det. Fyrene kan du møde alle vegne. Det sværeste er nok, at spørge.
Free
tilføjet af

tak

tak for jeres ord, selv om jeres ordvalg fik én op af stolen. Jeg opfatter "at bruges" positivt, og det er jo i virkeligheden det som jeg gerne vil. Bruges/opleve dobbelt. Kan I sige noget generelt om, hvordan I finder husvenner?
tilføjet af

Tag di sammen

jeg synes du skal tage dig sammen for det er fandeme for klamt at være sammen med en anden fyr, medmindre der er en kran med.
tilføjet af

tak for hjælpen

Tak for jeres forskellige svar. Jeg er blevet styrket i mit ønske, og ja- det er ikke alle fantasier som bliver til virkelighed. Denne tror jeg bliver, og ja- at spørge er nok for mig det sværeste. Tak for tilbudet, som jeg i første omgang afslår, det var dejligt at få det. Jeg er singel, og som i nok har gættet, ikke så hurtig.
tilføjet af

Gør det

Jeg er en gift mand sidst i 30erne, og min kone har også lyst til 2 mænd. Hun er så heldig at jeg tænder vildt oå at se hende med en anden mand og tage hende sammen med ham.
Hun elsker det, jeg elsker det og husvennen elsker det.
tilføjet af

Har prøvet det

Ja... Jeg kan sige dig at det meget bedre hvis du ikke kender dem. De må gerne være nogle du slet ikke kender, så er du fri for alt det drilleri bagefter.
tilføjet af

Ukendte

Med ukendte mænd , det var da en klam situstion at sætte sig selv i ,. Hvor er så sikkerheden for at blive respekteret hvis man midt i det hele fortryder . Skal det så ende op i voldtægt ??
tilføjet af

Uh ja - lyder lækkert...

Den fantasi har jeg også, og jeg havde også lavet en aftale med et par fyre - men fortrød i sidste øjeblik... Jeg gik ind på www.scor.dk den er ret effektiv... Og nogle SØDE fyre fra hele landet... Men 1 ting er fantasi - en anden er virkelig at gøre det...
tilføjet af

Kom i gang

Vi er et par M/K som bruger det at være flere fyre om hende ofte med meget stor succes. Det kræver at du stoler på dem du leger med og jeg kan ikke forestille mig at du får særligt svært ved at finde egnede partnere. Gå ind på Scor dk - det vrimler med muligheder. Du kan når og hvis du laver en aftale med nogle fyre benytte dig af Scors swingerclub som mødested så du ikke "røber" din private adr. og samtidig er du i trygge omgivelser hvor der ikke kan ske dig noget du ikke vil være med til.
Knus og held og lykke
tilføjet af

FORTÆL!

Kan du ikke fortælle lidt om din oplevelse efter på Torsdag?
Jeg er ret interesseret da min kæreste og jeg går med den sammen fantasi!
tilføjet af

Hej frække fyr...

Det lyder jo godt,hvor kommer du fra? hvor gl. er du og send et foto til
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.