2tilføjet af

Tips & Tricks med grej

Jeg foreslår at vi her deler vore fif, tips og tricks med grej og udstyr. Både af egen oprindelse og tilkøbte
Kom med dine fif
MVH
GL
tilføjet af

Hornfiskerig der giver 30% flere fisk i nettet

Jeg har opfundet en krogrig, der giver 30% flere hornfisk i nettet. Den virker også fremragende på ørreder og giver en bedre fight, samtidig med at teknikken betyder at fisken ikke kan tygge krogen løse under en lang figth, som den kan med en trekrog.
Jeg erstatter trekrogen med to blanke enkeltkroge, hvor øjet er i flugt med krogen. Selve krogspidserne skal vende ind imod hinanden. Når blinket går gennem vandet klapepr krogene sammen og dækker hinanden. Derved skal fisken kun kunne bide over hvad der svarer til en enkeltkrog. Men når der er hug, klapper de ud som en fælde - på grund af fiskens kæbers tryg. Og så kroger de prompte fisken i munden, og ingen andre steder.
Jeg kalder krogriggen for en Stevnsrig efter stedet, hvor jeg opfandt og afprøvede det. Du vil gøre mig en tjeneste ved at bruge den betegnelse hvis du fortæller om den til andre.
Det virker. Prøv det.
Knæk og bræk
GL
tilføjet af

Vandtæt mobiltelefon til spotpris

Jeg betragter en opladet mobiltelefon med taletid og det hele som sikkerhedsudstyr, og derfor behandler jeg den som sådan.
Du laver en vandtæt mobiltelefon for få øre ved at tage en ganske almindelig, klar frysepose, dumpe telefonen i, presse det meste af luften ud og binde knude på kalorius (POSEN, forstås *GG*).
Den kan tåle vand og kan bruges med posen på. Du kan både SMS'e, tale og høre næsten normalt gennem plasticen.
Hvis der er behov for det, kan du yderligere binde posen fast til fiskejakken, så den ikke kan falde af.
Billigt og nemt
MVH
GL
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.