2tilføjet af

Tiltrukket af hans ven

Så blev det hele noget rod igen😖 Blev droppet af kæresten for 2 måneder siden, det var en hård omgang, men mødte så for nyelig en sød fyr jeg havde skrevet med over nettet.
Han kom til fest med 3 af sine venner hjemme hos mig og det var virkelig hyggeligt. Vi kyssede lidt og alt i alt en rigtig sjov aften. Desværre er jeg måske mere interesseret i hans ven😖Det er bare så typisk at en fyr er interesseret i mig men så er jeg ikke i ham og omvendt. Han er ellers meget fornuftig og ganske pæn, stille og rolig og nok selvom det lyder forkert, så er han det fornuftige valg.
Hans ven var den første jeg så da de kom ind af døren og blev helt varm i kinderne da han smilede til mig. Han er charmerende på en drengerøvs måde og jeg har så nemt ved at snakke med ham, tænker meget på ham, men ved at det aldrig ville gå hvis vi fandt sammen. Hvorfor er jeg så interesseret?? Det irritere mig helt vildt at jeg ved der er en der kan li mig og selv føler jeg ingenting for ham😕 Men til gengæld vil jeg have en jeg aldrig kan få.
Hvorfor skal det være så besværligt?? Føler mig fuldstændig fucked up
tilføjet af

Skal der være en hele tiden?

- Var det ikke en ide, at træde et skridt tilbage og iagttage sceneriet lidt? Det kunne jo være, der dukkede en op, der var interesseret og som DU var interesseret i, er pladsen optaget af et pausesignal, så bliver tingene besværlige....
- Man er ikke forpligtet til at kæreste med alle, der viser en smule interesse.
tilføjet af

Det kommer med alderen

Bare rolig, når teenagetiden er ovre, så finder du på noget mere fornuftigt at give sig til.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.