4tilføjet af

Til socialministeren.

Ved du hvad. Mange udlændinge lever i flere år af bistandshjælp. De får rigtig mange penge ( som enlig havde jeg en meget lille indtægt - da jeg var på bistandshjælp) . Mange af dem lever i to lande , må jeg det❓Det er også en kendt sag , at nogen har flere koner , må jeg det? Der var en bistandsklient dame i BT. som fortalte om , at de skam havde to huse i deres fædreland , må jeg have det? Må jeg have en bil , nej . Skal jeg tvangsaktiveres - ja. Det er en skandale , at man vil til Danmark - for at få bistandshjælp ( vi andre SKAL være selvforsynende) . Det er en skandale , at vi ikke bliver behandlet ens. Læs : HVAD SIGER LOVEN , den er vi andre underlagt. Andre kager på bordet , fru socialminister. V.H. Aabenraamand.
tilføjet af

Misbrug

Dette totale misbrug af det Danske velværdssystem du her nævner aaabenraamand det har jo stået på i årvis. Det er grotesk at man diskriminere den Danske befolkning så groft.
tilføjet af

Som man spørger, får man svar

Hvorfor sender du ikke direkte til damen?
vevkh@folketinget.dk
Jeg er sikker på, hun vil tage dine kloge ord op til overvejelse....
tilføjet af

AABENRAAMAND ER LOSER

DU ER LOSER AABENRAAMAND.
DET ER IKKE INDVADRERNES SKYLD AT JERES LORT SYSTEM GIVER INGENMULIGHEDER TIL INVANDRERE.I STEDET DE BLIVER DISKRIMINERET HVER PLADS. SPECIELT I SKOLESYSTEM, OG DE FÅR IKKE GODE JOB, ETC. ETC.
POLITI LADER DANSKERE BRUGE HASH OG STOFFER(F.EKS. CHRISTIANIA)(POLITI SELV BRUGER HASH OG ER PORNO-BRUGERE PERVERTE), MEN HVIS INDVANDRER GØR NOGET ILLEGALT, ER DER OMGÅENDE POLITIET OG SMIDER DEM UD AF LANDET.
DERES INTEGRATION ER NOGET LORT.
I SKULLE STOPPE DANSK NAZISM.
tilføjet af

nåå

en perker på løs line.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.