4tilføjet af

Til M47 og alle andre der har deltaget i debatterne.

Til M47:
Du gør jo nøjagtigt det, som du bebrejder andre for.
Når du får nogle indlæg som jer borgerlige ikke kan svare på af den simple grund at jeres tankegang er en rodebutik uden hoved og hale, så svarer du ikke eller kommer med en bemærkning som indirekte siger "spasser", "idiot" eller lign.
Eller også beder du folk om at svare på det du spørger om og ikke snakke udenom. Men du bringer selv alle mulige andre emner på bane og du dískuterer dem ikke men du gentager din talestrøm i det uendelige. Ligesom Venstre.
Hvis du ikke vil lytte til andre eller diskutere med andre, hvorfor skriver du så indlæggene. Du slår din mening fast og alle som ikke mener som dig er der noget galt med. Det er ikke en debat, det er en ensidet monolog, hvor du kun ønsker at provokere eller svine andre til på en mere sober måde.
Find noget andet at lave i fritiden. Lav en hjemmeside hvor man ikke kan svare igen. For dine påastande og forslag hænger ikke sammen. Du ser tingene sort og hvidt. Alt sort arbejde er lige slemt, og hvis mindstelønnen bliver fjernet kommer alle de lavstkvalifcerede i arbejde, sådan er det, for du siger det.
Det er en ørkenvandring.
Fuldstændigt ubrugeligt er det. Intet konstruktivt kommer der ud af det. Ingen logisk tankerække bliver præsenteret, ingen diskussion kommer der ud af det, for så siger du bare at du vil tage det du kunne bruge fra indlægget med videre. Intet kommer der ud af det.
Det ønsker at provokere og det er du god til. Desværre vil du ikke følge op på noget.
Du argumenterer ikke en enste gang på noget som helst. Især ikke fjernelsen af mindstelønnen.
tilføjet af

Mener du selv at du....

... er debatøren over alle debatører ??. I guder... Læs lige dit indlæg som om du ikke selv har skrevet det, og gå så hen i hjørnet og skam dig.
Magen til selvforherligelse ser man sgu sjældent.
tilføjet af

Og forøvrigt.....

... opret en profil, istedet for at skjule dig, ligesom de fleste andre uden en mening de kan stå inde for gør.
Flot pomfrit
tilføjet af

Hvad med dig selv???

Hvad siger din profil??? INTET!!!! Øhhhhh.... er det da dig der er inde i simpson???? Nej vel!! Respekt får du hvis du uploader et billede af dig selv!!
Jeg er dog enig i din kommentar angående indlægget, men du kan da selv umuligt være 43???
tilføjet af

bla bla

Jow jeg har selv skrevet det indlægget og det er også mig der har skrevet det andet indlæg hvor der står næsten det samme.
Debatøren over alle debatører. Det mener jeg nu ikke, men vis mig hvor der er en debat i M47's indlæg.
Hvis jeg havde taget eneret på navnet bullerfnis eller skovkongen ville det så gøre indslaget mere appetitligt for dig?
Hvis folk vil kopiere hvad jeg skriver under samme navn er jeg da ligeglad. Jeg kan dukke op med et alias når der er en seriøs debat.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.