7tilføjet af

til Mændene

-Hvordan ser en rigtig Grim kvinde ud i jeres øjne?
-Hvor går grænsen for at i synes kvinder er dumme???
-Hvordan vil i behandles af jeres kærester????
-hvad er jeres forventninger til jeres kærester???
tilføjet af

De to første spørgsmål-

-kan besvares med 4 bogstaver: Pia K.
:D
tilføjet af

puhaa- hun er nok

Hvordan ser en rigtig Grim kvinde ud i jeres øjne? Hun ligner Marianne jelved til forveksling
-Hvor går grænsen for at i synes kvinder er dumme???
grænsen går bestemt ved Marianne jelved
-Hvordan vil i behandles af jeres kærester????
Gennerelt godt- Hun skal handle og behandle udfra sit kendskab til ens grænser, føelser og personlige karakter og if til sine egne. Hun skal forsøge at dæmpe sin naturlige trang til at gennemjogge ens personlighed, gennem konstante irationelle åbenbaringer og ydringer om, hvad hun NU idag synes der galt med én.
-hvad er jeres forventninger til jeres kærester???
At hun er skiftevis nuttet, sød, stærk, sur, irationel og føelses betonet - have et holistisk overblik ,der lige kan stoppe én - når man er gået i selvsvig og har misset store dele af en sammenhæng.
Hun må meget gerne være i stærk besidelse af alle selverne: selv-føelse-værd-opfattelse-kritik-stændighed-ovs. Hun skal gøre noget ud af sig selv, være naturlig og ærlig overfor sig selv og én.. Ellers bare generel sød og charmerende
Hvorfor??
tilføjet af

Det var noget af et spørgsmål

For at man kan kalde sig en kvinde, så skal man være fyldt 30 år, først da' lidt groft sagt, kan man kalde sig en kvinde,alt under 30 år, har ikke rigtig nogen personlighed, som en over 30 år, og nu bliver det jo faktisk spændende, for jeg vil ikke sige at der er nogen kvinder der er i den forstand grimme, det kommer meget an på de øgne der ser.
Men taber hun sit selvær, og på et tidspunkt medens hun venter sig, så hun glemmer sig selv, så er de mindre påne at se på.
Men stort set, vil jeg sige at der er ingen grimme kvinder til, de har så bare noget der er meget bedre end at være pæn, de har charme, og det er det manden falder for.
Nu ville det jo være smart, hvis det var lavet sådan at man kunne se det stykke man svarer på, for jeg kan ikke huske de andre spørgsmål, for så skal man jo helt ud af det her.
Hej
tilføjet af

Anden del

Kvinder er jo egentlig meget dumme på mange områder, og vi må jo nok erkende, at vi mænd er nogle hønserøve, at vi lader os koste rundt med af madammen, men det gør vi nu bare,men kvinder er stort set ens, når de finder en fyr, så skal han laves om, så han passer ind i deres papkassesystem.
Men det værste ved kvinden er vel nok, at de har ikke det der gen, der fortæller dem at man lige skal stikke en finger i jorden, og finde ud af om man skal sige noget eller lukke sin mund, nej du de kæfter bare op.
Som man ligger reder man, behandler man madammen godt, skulle det jo gerne komme retur til en selv igen, men det har ikke rigtig forstået det der, i udnytter det istedet, og så er manden straks en svag sjæl, jeg kan godt love dig er går man op i det der, så er det meget svært at være mand.
Jeg forventer at hun er sig selv,hun skal ikke leve op til noget hun ikke er,og så skal hun komme ned på et plan hvor vi også er, dermed mener jeg at hun skal også lytte til sin partner, og hun kan jo ikke altid få ret, i et parforhold, må man give og tage, men i dag, er der ingen der vil ofre sig, og man kunne være nået langt, og det kunne redde mange ægteskaber,hvis man ville lytte til hinanden i dagligdagen, og så også rette sig efter det fremover.
Og så er der så også lige det, at når jeg kommer træt hjem fra arbejde,og vil sove, så vil jeg ikke hen og jage en anden mand ud af sengen først.
Hej
tilføjet af

Her er vist et svar.

En uvasket og fed kvinde er grim.
Behandle andre som du selv vil behandles.
Der findes ikke dumme spørgsmål.Kun uvidenhed.
tilføjet af

De to første, er nemme

-Hvordan ser en rigtig Grim kvinde ud i jeres øjne?
-Hvor går grænsen for at i synes kvinder er dumme??? det kan svares med et ord. "Svigermor"

-Hvordan vil i behandles af jeres kærester????
Med gensidig respekt.
-hvad er jeres forventninger til jeres kærester???
at hun er 112% ærlig, at hun giver medspil, såvel som modsplil.
tilføjet af

dadelplukker du lugter

ggggggggggggggggggggg
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.