7tilføjet af

Til alle drenge/mænd..!

Hej alle drenge/mænd på den her side..! Jeg er en 14 årig pige som har et spørgsmål som jeg håber i gider at svare på.. Nu til spørgsmålet: Hvad er det enligt i søger ved piger?? Jeg ved selfølgelig godt at det vil være forskelligt fra person til person, men kom bare med jeres bud, så i søde..! Knus Sisael..
tilføjet af

Hejza!

Hej Sisael...
Det jeg søger ved en pige er at hun skal være sød og troværdig, og så skal man kunne stole 100% på hinanden! ellers skal hver dag man er sammen enten i byen eller hjemme hos en helst være sjovt eller hyggeligt..! (livet er jo for kort til sure stunder) man skal kunne snakke godt sammen om alt og respektere hinandens meninger! og så skal hun altid være der for én hvis man nu skulle have en trist dag eller noget lignende... :)
Det er jo ikke småting jeg søger men selvfølgelig kan man ikke kræve mere end man kan give, hvis du forstår?
Håber det kunne bruges til noget!
Knus "En Dreng" :P
tilføjet af

Nu skal du bare høre...!

Ej.. :)
Det jeg søger er en pige der er sjov, god at snakke med (der er ikke noget være end at sidde i hver sin ende af sofaen og se fjernsyn), og så må hun selvfølgelig gerne se godt ud.
Problemet er at drenge/mænd kigger på udseendet og/eller kroppen først (inkl. undertegnede), og tænker "WAUW... Hun skal med hjem i kanen!". Så dem der ikke har været så heldige med udseende, eller måske ikke er så fremad-gående (for de piger der giver en lidt modstand, og joker, falder jeg også for) de vil ikke interessere drenge/mænd.
Men som du nok har set, så er det ikke altid sådan, men ofte.
Nu hvor du forhåbentlig får mange forskellige svar, så lad være med at lave om på dig selv for at følge dem. Både over for dig selv og dine venner + fremtidige kæreste!
-God jagt...
tilføjet af

Hvad søges?

Hvad jeg søger i en pige? Det er selvfølgelig svært at definere.
Det hjælper ikke ret meget at sige at hun skal se godt ud, for er der noget fyre kan blive rygende uenige om, så er det hvad det "at se godt ud" indebærer.
Derudover er det ikke det vigtigste. Det vigtigste når man kigger på en pige er at hun er selvsikker, i den forstand at hun tør være sig selv og være glad for at hun er sig selv. Det er næsten det vigtigste. Det næstvigtigste for mig er så at hun er i stand til at føre en fornuftig samtale. Hvis hun bruger den første halve time vi taler sammen til at ævle løs om en eller anden ligegyldig serie i fjernsynet, eller at snakke om sin veninde der bare er SÅ billig, så er jeg stået af!
Hvis hun derimod taler om ting i sit liv der betyder noget, og samtidig er i stand til at lytte hvis jeg fortæller noget, så er det bare helt i orden.
Dermed er man så nået over de første forhindringer ;o)
Er man nået så langt som hertil og jeg stadig ikke er smuttet, så er det fordi der er en eller anden form for "connection". (Ja undskyld, men jeg ka sq ikke lige komme på et dansk ord der dækker.....)
Om det så skal blive til mere end venskab afhænger af en hel del ting. Fælles interesser, enighed om grundbetingelserne for at være menneske (hvis hun f.eks. mener at det er vildt vigtigt om man farver sit hår rødt eller sort, så kan jeg ærligt talt ikke overveje at bruge min tid på det....) den slags ting. Som sagt, det er svært at sætte finger på. Det er helt basalt, enten er der kontakt (der var ordet) eller også er der ikke.
Hvis man så når så langt som til at det her er sq en fantastisk pige, så er den næsten hjemme.
Den sidste hurdle er så, naturligvis, det seksuelle. Jeg indrømmer det gerne, jeg er et dybt seksuelt væsen. Hvis hun insisterer på missionærstillingen med slukket lys, så varer det sq ikke lang tid før jeg er ude af døren igen. Men det er selvfølgelig meget forskelligt fra person til person hvor meget vægt man lægger på tingene. Og man skal jo naturligvis heller ikke være enige om alt! Det ville da alligevel også være for kedeligt.
Og apropos ting der er for kedelige. Hun skal gerne kunne overraske mig. Hun skal have nogen sider jeg ikke ville have ventet. Hun skal have sine helt egne små særheder, og hun må gerne kunne skændes med mig om det så det ryger omkring.
Man kan sagtens være rygende uenige om et eller andet, og stadig elske hinanden.
(Kom for eksempel på et tidspunkt sammen med en pige der var politisk ræverød, og jeg må jo erkende at jeg selv falder et eller andet meget moderat sted i midten. Det er ikke noget problem med mindre man insisterer på at gøre det til et.)
For at gøre en lang historie kort (det er sq for sent *G*) så drejer det sig altså hovedsageligt om en ting: Attitude, over for sig selv og over for resten af verden.
Som en lille afskedssalut: Der er ikke nogen tristere end folk der insisterer på at være en stor omvandrende undskyldning for sig selv.
Vær dog glade for jer selv! Livet er en gave der skal nydes hver eneste dag!
/Sprocket
tilføjet af

HEJ

Det vi søger er da bare ægte kærlighed eller sådan er det hos mig
kh palle
tilføjet af

wauw

hey you.. det må jeg sgu nok sige..jeg fik lige læst det du havde skrevet og det slog da nok lige benene væk under mig..vi er som vi er og sådan er det sgu bare.. hva enten folk kan lide det eller ej.. sådan ser jeg sgu på det søde...hmmm men du siger at de skal være som de er men hvorfor sætter du så krav til dem..?? det er bare min mening.. og du skal selvfølig have lov til at have din..bare lige et lille hej fra mig..knuzz maria
tilføjet af

Vi søger..!

Store patter, små baller og lyst hår..! Knus, kram og kys fra Hanseleif...
tilføjet af

Næh nej!

Snak for dig selv kammerat og lad være med at skrive VI! For jeg foretrækker ikke alt for store bryster, brede hofter og en go' stor røv og mørkt hår...altså en rigtig kvinde!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.