13tilføjet af

Tak for igår!

Det var en aktiv debat, om både det ene og det andet. Mest det andet. Der var ikke særlig mange seriøse indlæg, inklusive mine egne. Så kommer vi til sagens kerne; vil gerne sige et ydmygt; unskyld til de debattører jeg fik spamet ihjel igår. Nogle dage dabatterer bedre end andre. Det var desværre ikke tilfældet igår. Så unskyld kære venner. Jeg skal nok tage mig sammen. Kærlig hilsen "Kajsa".
tilføjet af

Siger

....også unskyld for stavefejlene. Der skal selvfølgelig stå "Nogle dage debatterer man bedre end andre". 80)
tilføjet af

Rart med pjat...

Der skal sgu da være plads til det hele ik? Og nogen har jo en varme i sig man kan mærke i det de skriver, som andre ikke har. Der er meget forskel på hadske racistiske og nedladende indlæg og så dem med indlagt smil.
Jeg synes du smiler meget. Var du så slem, som du siger?
tilføjet af

Slem

.....nok min ven! Dejligt at høre fra dig! En god ting kom der i hvert fald ud af det. Jeg fik, "du ved nok hvem" ned med nakken. En dårlig dag med masser af irritation, på både det ene og det andet plan. En beskyldte mig for at have pms. Griner stadig!
Knus til dig. ;-)
tilføjet af

Nårhhh "hende"...

Godt gået dér! ***klapper begejstret*** Håber der er lidt fred nu...men den varer sikkert ikke så længe.
PMS = Programmering af Mindre Systemer, et fag fra min uddannelse som edb-børge...ellers ved jeg sørme ikke hvad de snakker om ***blinker med store blå øjne og hovedet på skrå***
Også kram herfra ;o)
tilføjet af

Hej ...

... og selv tak .....
Det var en sørgelig debat vi bl.a. skrev lidt om,- men der blev tændt lys hos mig ..... dejligt at andre har det på samme måde også,- så føler man ikke at man er for "nærtagende" ...
tilføjet af

Jepper

Havde eller fornemmelsen at du havde brune øjne! Fiks beskrivelse af pms! Den må jeg huske til næste gang en i det mandlige slægte trænger til at komme af med lidt testosteron. Du har nok desværre ret med hensyn til freden fra "hende", men lad os dog nyde den så længe den varer. ******klapper også i mine små hænder******. 80)
tilføjet af

Man kan

.....aldrig nogensinde tage sig en hændelse som den for nær. Hvis vi ikke gjorde det, ville der ikke vare ret meget håb for menneskeslægtet vel. Jeg ved ikke om du så mit digt. Jeg forventer ikke begejstrende klapsalver, det er bare min måde at udtrykke mig på når jeg trænger til at komme af med frustrationer. Tak for dit svar.
Sender kram med posten! 80)
tilføjet af

Jeg har også ....

....nogle frustrationer, som jeg kører af på, hvem som helst som forsøger at få en seriøs debat op og stå.
Det er, fordi jeg ikke rigtigt, kan finde ud af have nogle holdninger, der rækker meget ud over min egen næsetip.
tilføjet af

Så godt dit digt !

Og det var rigtig sødt ...... du har ret,- man MÅ involvere sig på en eller anden måde .....men det hårdt når man læser så grumme hitorier som den igår ..... mit hjerte bløder simpelthen med drengen og hans efterladte familie.
Ved ikke hvordan jeg nogensinde ville komme videre, hvis det var min søn eller datter .....
Mange debathilsner .... :o)
tilføjet af

Pyt med

...det. På et eller andet tidspunkt finder du noget som du ikke kan lade være med at engagere dig i. Det er der som vi får dine holdninger at se. Bare kom ud med! Intet kan være så slemt som noget af det jeg lukkede ud igår!! Go get them girl! 80)
tilføjet af

Tak!

Har også prøvet på at sætte mig ind i hvordan jeg ville reagere, men hele fornæmmelsen er så overvældende at jeg bliver nødt til at skubbe det væk. Man kan ikke sætte sig ind i andre menneskers følelser og sorg, uden at have oplevet det selv. Gud forbyde at vi nogensinde kommer i den situation. 80)
tilføjet af

Deltog ikke

i debatten igår, men har længe villet sige at jeg synes dine briller klæder dig!
tilføjet af

Nu er jeg

....desværre over den alder hvor man tror på julemanden, men hvor var det dog en sød kompliment!! De briller har også kostet en formue. Julen kommer tidlig i år va´.
Kærlige hilsner "Kajsa"
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.