13tilføjet af

Ryger er egocentreret

Hvorfor kan rygerne ikke sætte sig i andres sted. Jeg mener at rygerne også skal være her, men de skal lige huske på at det skal vi andre også!
Jeg skal altid tage hensyn til dem, med jeg har efter hånden svært ved at se at de også tager hensyn til mig og andre ikke ryger.
Hvad mener I?
tilføjet af

enig

jeg er enig med dig vi fylder efter hånden for meget hvis jeg skal sige min mening og vi får lov til det, ellers skaber vi os... måske skulle vi tage og sammen nu alle vi ryger! Vi må vise hensyn så alle kan være her.
tilføjet af

ikast

Jeg kender problemet fra Ikast Seminariet, hvor jeg studerer. Efter hver pause kommer de ildelugtene ryger tilbage fra rygerummet med et stykke tyggegummi i munden og tror at vi ikke kan lugte noget... stakkels unger tænker jeg bare.
tilføjet af

og stakkels ikke ryger

siger jeg bare
tilføjet af

VI RYGER HVOR OG HVORNÅR...

... DET PASSER OS. JEG VIL IKKE TAGE HENSYN TIL NOGEN
tilføjet af

Faktisk jer

Det er faktisk jer der fylder mere, og os rygere er fylder mindre !!!!
Tidligere kunne man ryge alle steder, nu er vi begrænset på mange områder, her kan nævnes
Fly
Busser
Hospitaler
Lufthavn
Mange offentlige bygninger
Arbejdspladser
Det er ikke et problem for os, men det virker som om jo flere begrænsninger der kommer, jo mere brokker i ikke rygere jer.
tilføjet af

ja...

ryg du bare hvor du har lyst, det viser bare at debatten er relevant
tilføjet af

det er et problem for mig

at jeg ikke må ryge mere hvor jeg lyster
tilføjet af

Problem

Det kommer du til at leve med, ligesom ikke rygeren kommer til at leve med os rygere...
Vi skal være her allesammen, og vi må alle lide under det......
Jeg selv tager altid hensyn, spørger altid pænt om det er tilladt at ryge osv.... men når jeg så endelig har fundet et sted (med højt til loftet) og skal nyde en smøg, gider jeg altså ikke høre på en eller anden dum bemærkning om min rygning.....
tilføjet af

det er ulækkert!!!

Jeg er meget ked af, at der findes cigarretter i denne verden. De forurener vores luft, dræber alt for mange mennesker og lugter forfærdeligt!!! Jeg får deciderede vejrtrækningsproblemer i nærheden af en rygende cigaret, og derfor er jeg vred og ked af, at rygere ikke holder deres kræft-pinde inden for hjemmets fire vægge!!! På busstoppesteder og stationer er det altid mig, der pænt må gå ud fra læ-skuret for at trække vejret, mens rygerne sidder inde i varmen med deres røg. Det er dem, der har et afhængighedsproblem, og mig, der må betale.....Jeg synes, det er et kæmpe problem!!! Jeg kender så mange mennesker, der har mistet familiemedlemmer p.g.a. rygerlunger og lungekræfft, og jeg har selv lige mistet min morfar af samme grund. Det er sørgeligt, og jeg ønsker af hele mit hjerte, at folk stopper med at ryge!!!! Desuden dør ikke-rygere oftere og oftere af passiv rygning, og det er IKKE deres eget valg!!! Det har rygerne taget for dem!!! Det er meget oppe i medierne, og det hele er jo bevist, så jeg forstår simpelthen ikke hvordan folk kan ryge!!! De ser åbenbart ikke tv???
Med venlig hilsen
IKKE-rygeren
tilføjet af

det kan du da

hjeme hos dig selv
tilføjet af

nej du er for dum

hvad nu hvis der er nogen i din familie der har små børn der lider af astma og de ikke kan være I DIT HJEM PÅ GRUND AF DIN RØG er du så stadig ligeglad for dem vil du jo heller ikke tage hensyn til vel
tilføjet af

Os rygere

Jeg formoder at du er ryger. Jeg er i gang med at forsøge at "oprette, lave, danne" en forening for os rygere. Det kunne være dette var noget for dig. Hvis dette er tilfældet så oreinter venligst alle de rygere du kender. Kik på http://www.sufra.dk/rygere
tilføjet af

Rygning

Jeg er i gang med, på forsøgs basis at "oprette, lave, danne" en forening for os rygere. Se om det er noget for dig.
http://www.sufra.dk/rygere
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.