3tilføjet af

Tøsehygge!

Vi er 4 par! Drengene har altid kendt hinanden, men os piger er så blevet sat sammen efter vi er blevet kærester med de forskellige fyre!
Vi plejer at ses et par gange om året, hvor vi spiser sammen og som regelt går ud og bowler. Dette har hidtil fungeret fint.....men, sidste gang var vi piger knap så opsat på at konkurerer og bowle!
Nu har jeg fundet ud af at det er på tide at vi skal ses igen! Men denne gang tror jeg at vi skal dele os op! Drengene skal stadig ud og bowle. Men hva skal vi?!?
Havde forestillet mig at vi måske kunne mødes senere og gå ud og spise sammen alle sammen! Men hvad skal vi piger inden?!
Det skal måske lige siges at vi ikke er verdens bedste veninder! Altså det vil sige, vi kan sagtens hygge os sammen og snakker godt sammen. Men vi er ikke så tætte!
Håber i har nogle super gode foreslag?!?
Knus!
tilføjet af

biograf eller ...

i kunne da smutte en tur i biografen...se om der en film i alle gerne vil se.
Eller hvad med at tage ud og...shoppe. Se det er noget alle kvinder kan finde ud af..Tag en lille tur ind og kikke på tøj, sko og så videre...
eller i kunne helt droppe alt om at gå ud og spise og i stedet kunne i 4 tøser samles hos en og lave mad til jer alle...tage en flaske vin med ud i køkkenet og lav en rigtig god middag.. evt. lidt finere madlavning ( hummer feks hvis i kan lide det)
Held og lykke..håber du kunne bruge ideerne..
/
tilføjet af

alt

Jo i skal da lære hinande bedre at kende🙂hehe.
I kunne feks tage på cafe og snakke den rigtige danske tøsesnak! eller tage hjem til en af jer og se film og snakke osv. Spise pizza. osv osv osv.. du ved hvad i kan lave. tage ud og danse sammen.
Hyg jer
tilføjet af

Serverer for jer

hjesa, jeg serverer gerne en lækker middag for jer mens jeg kun er iført et meget lille serveringsforklæde eller evt. slet ingenting.
det vil have den virkning at I får en middag med vin osv. og noget at more jer over sammen hvilket burde ryste jer tættere sammen på sigt.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.