8tilføjet af

svært! hvorfor?

Hvorfor har jeg så svært ved at sige til min kæreste, at jeg elsker ham - for det gør jeg virkelig! Jeg har tit lyst til at sige det til ham, men jeg kan ikke få ordene over mine læber. Det er er som om ordene vil komme til at lyde kunstige. Alvoren i dem er ligesom blevet udvasket af at have hørt dem for mange gange i dårlige amerikanske film. Jeg savner virkelig en måde, hvorpå jeg kan gøre det klart for min kæreste, hvor højt jeg elsker ham.
tilføjet af

Hmm ...

.... måske har du generelt et problem med at udtrykke dine inderste følelser verbalt ?
Kan du udtrykke dig fysisk, eller på anden måde istedet ?
Tal med din kæreste om det ....måske er han forstående, hvis han mærker din kærlighed på andre måder ?
tilføjet af

..hmm..

..har du tænkt over, at de ord måske ikke er udvaskede af for mange amerikanske film?!!! Måske det ikke er ordene der ar udvaskede for dig, men dig der har det akavet med at skulle sige dem?! Så må du jo have gang i kreativiteten - og ikke mindst afslappetheden overfor det at elske din kæreste. :-) Bare husk på, at et budskab har en afsender og en modtager.. Og begge parter skal helst forstå meningen af det der kommunikeres.. Så hvis din kreativitet bliver alt for stor er det ikke sikkert budskabet når korrekt frem til ham. Alle ved nu engang hvad "de tre ord" betyder... Og jeg tror vi alle er klar over hvornår det blot er ord, eller hvornår der er mening bag.. hvilket jo selvfølgelig er det vigtigste!!!
Men god vind med fantasien og kreativiteten.. din kæreste vil nok under alle omstændigheder sætte pris på dine tilkendegivelser! :-)
Knus fra Tulle
tilføjet af

Overflødige ord !

Man behøver ikke sætte ord på sin kærlighed...hvis du elsker din kæreste som du selvfølgelig gør, så ved han det via dine handlinger og den kærlighed du gi´r ham.
Det er mere ægte at vise det, end at bare sige det.
Vh..Piat
tilføjet af

pletskud

nemlig ja hvorfor gå og sige det tidlig og sent det er jo det samme med dem der har så travlt med at sige unskyld for en handling de gør flere gang daglig (prutter bander o.l.)det har heller ikke den samme effekt
tilføjet af

akse

Hvis man skal sætte sig ned og lege terapi med alting så bliver livet da for kedeligt!
"...jeg har virkelig svært ved at fortælle dig at jeg elsker dig..." bvadr der faldt den ligesom allerede til jorden. Så er kærligheden ikke længere fin og let og luftig.
Man skal passe så frygtelig meget på at "jeg elsker dig" aldrig bliver en trivialitet. Der er ingen grund til at sige det, det vigtigste er at vise det på alle andre måder. Jeg synes også at de smukkeste kærlighedsforhold, er dem hvor man behøver at fortælle hinanden hele tiden hvor højt man elsker hinanden. Det skal man bare vide. Det andet kommer let til at virke som et eller andet krampagtigt forsøg på at holde fast i noget som ikke der mere.
Du behøver ikke at fortælle det. I kan sikkert allrede selv mærke det begge to ved jeres kemi.
tilføjet af

Ja, og...

personligt, så syntes jeg faktisk også, at det betyder endnu mere at blive anet på kinden eller få et kys på panden. Det er hengivenhed.
Min kæreste siger det hver gang vi afslutter en telefonsamtale, hver gang han skal kører et sted hen, hver gang vi skal sove og hver gang.... ja, jeg kunne blive ved. Det er næsten blevet en vane bare at sige " jeg elsker også dig" uden man rigtig lægger følelser i og er helt med i det man siger. Ikke fordi jeg ikke elsker ham, for det gør jeg virkelig, men netop fordi jeg synes det er for tit. Jeg vil hellere have et kæmpe knus.
Vh
Krammelotte
tilføjet af

Det er iorden

Det er iorden at det kan være svært, at sige "jeg elsker dig". Det kan godt være du føler at det er som at se en dårlig film fra Hollywood. Det eneste jeg kan sige......
fortæl,sig, råb det, hvis du virklig er elsker ham og han elsker dig så fortjener han og høre det. Tro mig han såååå glad og du vil få rigtig godt med dig selv, lad vær med at være bange. De bedste ønsker ANDRSNOWICH......
tilføjet af

Heyhey

det er vel meget individuelt hvordan man ser på ordene, jeg elsker dig.. jeg kan heller ikke lide at sige det. men det tror jeg nu er fordi der aldrig er nogen der har saft det til mig. så det virker helt forkert, og virkelig mærkeligt. jeg har det mere med at vise det, og det tror jeg på en måde siger mere.. jeg vil også tusind gange hellere have et knus end de tre ord..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.