3tilføjet af

Superlægen med røntgensyn

En ung mand måtte gå yderligere 3 dage med brækket ryg efter konsultation hos rutineret rygkirug på skadestuen. Hans røntgen-syn havde fortalt, at intet var brækket.
-
Hallo - Endnu engang svigter vores hospitalssystem. Hvorlænge skal vi finde os i det?
http://ekstrabladet.dk/112/article230950.ece
tilføjet af

Jamen, det går jo ufatteligt godt!

Vidste du ikke, at det hedder velfærd og glæd dig til at du en dag kan købe undersøgelser og behandling som en tilvalgsydelse i sundhedssystemet;o)
Det er desværre ikke først gang jeg møder den slags ligegyldighed. En jeg kender faldt ned ad en trappe og blev kørt på skadestuen, efter 10 timers ventetid og en kort undersøgelse, blev hun sendt sent hjem uden røngtenundersøgelse eller noget. Fik kun 4 panodil med i en lille pose.
Hun lå i sin seng i et døgn og kunne hverken gå eller stå. Hun kontaktede egen læge, der ikke ville køre på hjemmebesøg og bad hende vente 1 time og kontakte lægevagten. Efter 3 henvendelser til lægevagten med timers mellemrum, blev de så trætte af hende, at lægevagten kørte ud for at give hende en stesolid. Da han kom, konstaterede han blå mærker på 1/3 del af kroppen og muligt brud på håndled, flere ribben og ankel. Hun blev indlagt med det samme og det viste sig at være den rigtige diagnose...
Hvad søren sker der for vores sundhedsystem? ...mee
tilføjet af

Bare rolig

Det er Dr. Schnittenfroh der skal operere dem. Men han kan først operere dem når han har drukket snaps.
tilføjet af

Ak ja

Det er desværre efterhånden mere reglen end undtagelsen i Danmark. Der sker årligt mere end 5.000 dødsfald på hospitalerne grundet fejl i behandling og i udstyr.
Skal man købe noget, skal de være en sundhedsforsikring, således man kan få den mest kvalificerede behandling, uanset om den findes i eller udenfor landets grænser.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.