15tilføjet af

Hurra for Frankrig

De har mod til at sige fra overfor islam-fascismen:
http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/article233167.ece
Og husk hvad Pia sagde: Tyrkiet skal ALDRIG blive medlem af EU!
tilføjet af

Ikke kun Pia...

mener at eu skal droppe ethvert forsøg på at indlemme tyrkiet i eu.
Hovedparten f befolkningerne i medlemslandene mener heller ikke at tyrkiet har noget gøre i eu. Jeg mener der var en meningsmåling i tyskland, som viste 80% imod optagelsen.
Med en sådan "folkelig" opakning, eller snarere nedbakning, burde de respektive landes regeringer stoppe et hvert forsøg på optagelse ag tyrkiet.
Tyrkiet selv viser da heller ikke de store tiltag til at gøre sig parat til optagelsen, så måske venter begge parter bare på at den anden siger nej. Hvad ingen ønser at gøre, da det er at tabe ansigt.
Jeg synes derimod det er ret pinagtigt at det kun er Pia herhjemme, som ¨åbenlyst er imod optagelsen, når de fleste politikere er ret kede af en eventuel optagelse, da de jo godt kan regne ud det vil give seriøse problemer.
tilføjet af

Chirac er for en gangs skyld fornuftig

Tyrkiet skal anerkende deres ansvar for den makabre etniske udrensning på armenere under første verdenskrig forud for en eventuel optagelse i EU.
Folkedrabet er en videnskabslig kendsgerning. Men som altid stikker den islamiske struds hovedet i jorden og benægter kendsgerningerne.
Hvis de vil være en del af den civiliserede verden, må de vise det helhjertet med positiv og troværdig handling.
Utroligt at tæppehandleren nu vil lave handelsboykot mod frankrig.
Lærer de nogensinde hvad ægte demokrati og helhjertet internationalt samarbejde kræver af en nation ?
tilføjet af

LØGN

Tyrkiet kan ikke indrømme noget der ikke er sket!!
tror i virklig at en hel nation på 70 millioner kollektivt lyver ?
det er alle fra politikere til landmænd der ikke anerkender det!
hold jer jeres beskidte fingre fra mit TYRKIET og kom ikke på ferie med jeres usle 20euro på lommen.
NE MUTLU TURKUM DIYENE!!
tilføjet af

Du taler mod bedrevidende

Du bestrider fakta fordi du ikke vil indrømme Tyrkiets sataniske forbrydelser mod menneskeheden.
Forbrydelsene er dokumenteret.
Muhammeddanere siger at deres religion tillader dem at lyve over for ikke myhammeddanere.
EU bør ophøve den franske lov til EU lov.
tilføjet af

Mange afledningsmanøvrer

http://www.6thcolumnagainstjihad.com/Graphics/YourPbmIsObv2.JPG
Strudsen stikker hovedet i jorden, den er trods alt renlig.
tilføjet af

Hvorfor skulle I ikke det?

Det er jo et bevisligt faktum at over en milliard mennesker ligger under for en kollektiv løgn, nemlig islam.
tilføjet af

Det er jo også nemmere...........

........at lade andre tage skraldet. Kan man ovenikøbet sole sig i opposition, og i sit stille sind fryde sig over at Pia får alle huggene er meget jo vundet.
tilføjet af

Skattefar

Mange af de herboende muhamedanske tyrkere er bange for at hvis Tyrkiet bliver medlem af EU, kan de ikke gemme deres sorte penge i korrupte tyrkiske banker mere!
tilføjet af

hvorfor kun tyrkiet?

Jeg har haft en del interrese om hvad der er sket i tyrkiet. Som en tyrker tror jeg på at der er sket et folkedrab. Jeg er ikke stolt af det, men.. Frankrig, England, Østrig Tyskland..osv... hvor mange lande har fået stillet samme krav om optagelse til EU? er tyrkerne det eneste land som har begået folkedrab..Give me a fucking break!
Det er ikke 10 år siden der var systematisk masakre og udrydelse i midten af europa hvor alle bare vendte deres hoved. plus, hvis man roder historien i gennem er det "meget tydelidt " at det vestlige lande absolut fører inden for masakre og folkedrab... og ja Islam, det kan godt være det er noget crap...Men er kristendommen ikke ogse ligeså fucked?
Der findes 2 typer mennesker..Dem som er dumme og dem som er MEGET dumme!
tilføjet af

Hejsa

jeg er lige vendt hjem fra Tyrkiet efter en 6 måneders lang rejse.. utroligt så dumme vi er... Jeg tror lige vi skal lære ting bedre at kende inden vi udtaler os, så det ikke lyder helt ude i skoven. Ta' en tur til Tyrkiet og find ud af at du bare er til grin! måske ikke et perfekt land, men det billede vi har passer overhovedet ikke..
tilføjet af

Du har ret i en ting

Islam er noget crap.
Mental LSD for lavtstående åndsamøber.
Tyskland har faktisk taget meget kraftig afstand fra 2 verdenskrig.
tilføjet af

hehhah

Du har faktisk ret min perker ven🙂Der er sgu ingen på denne klode der ermer skyldig en andre
tilføjet af

ja, men

ja det er rigtigt, men det er ikke det samme som er sket i tyrkiet (eller ottoman imperiet), det har nærmest været en mini borgerkrig hvor senere speciele styrker er blevet brugt osv... og flere hundrede tusinde mennesker dør af kulde, sygdom mens det er på flugt... Det er noget lort, og sådan er det! ....Men man har sgu ikke lavet sæbe af folk! Der har aldrig været folkelig opbakning på samme måde som i Tyrskland. Det var en syg diktatorisk regering som ogse har været fucked up mod sit eget folk. Men igen, get engang, de har ikke haft problemer med vesten. europa var fucking ligeglad fordi på det tidspunkt havde flere lande gode relationer med dem, ting som det ikke ville skade for nogle armener. noget lignende Saddam og Irak. Og en ting til... Du kender ikke en skid til islam, andet en det der bliver vist til dig. islam er det samme crap som kristendommen er, bare pakket ind i noget arabisk kultur... religioner er projektioner af det menneskelige idealer som senere fucker up på grund af magt og kontrol, og der er rigtigt meget til fælles i det religioner både med hensyn til magt/kontrol, og den paradigme det stammer fra. Kig lidt anderledes på tingende, måske bliver du lidt mer klogere af det.
tilføjet af

türkiyem

hvis du hellere vil bo i tyrkiet så tag dog afsted
tilføjet af

så må vi

håbe du får en god tur hjem, der er pladser nok i charterflyene til kamel land.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.