15tilføjet af

statistisk set

Min mand gennem 20år rejser fra mig, og han flytter sammen med en arbejdskollega som er 15 år yngre en både ham og jeg. Vi har haft et rigtig godt ægteskab også iflg. ham, han kan ikke give nogen grund til at han var utro. Vi er blevet enige om ikke at blive skilt i første omgang og se tiden lidt an( også et stort ønske fra hans side). Jeg vil gerne at han kommer tilbage og han vil også gerne komme tilbage hvis, deres forhold ikke kan funger,men han er nød til at prøve siger han. Han er forelsket i hende, men han siger han også elsker mig(kan man det). Han har på det seksuelle plan ikke kunnet noget her hjemme( siden han var i seng med hende første gang) og heller ikke ved hende og det er 1½ år siden, hvilket er et stort problem for ham, han siger også at hun har sagt det ikke betyder noget, men det gør det vel på sigt, når hun ikke er mere end 31-32år.
Hvor tit kommer ægtepar sammen igen efter brud?
tilføjet af

panikalder

Han er squ i panikalderen, din mand. Han tror, han bliver lykkelig ved at skifte dig ud med en yngre model. Jeg tror og håber, han bliver skuffet, for det bliver svært at holde gejsten oppe, når hverdagen melder sig. Han skal lige prøve sig ad, for måske at vende tilbage til dig. Du er godt nok forstående hvis du tager ham tilbage igen. Jeg ville spørge ham direkte, om han tager dig tilbage, når du en dag skal afprøve dig selv med en yngre mand med fladere mave og måske flere hår på hovedet (hvis det er tilfældet). Lad være med at tigge om hans kærlighed, det er for ydmygende, men det er naturligvis op til dig, hvad du vil stille op med ham.
god vind fremover!
tilføjet af

Til ulykkelig kone

Nu synes jeg ikke du må være naiv, han vil både blæse og have mel i munden. Og rigtig dejligt for ham at vide, når han nu er flyttet til elskerinden, at går det ikke, så står hans tidligere kone parat med åbne arme og byder ham velkommen tilbage. Fy for en mand.
Men kan du affinde dig med det, kan vi andre jo være ligeglade!!
tilføjet af

undskyld, men du er lidt dum

man står sgu ikke og venter på en mand som ikke kan en skid i sengen og som oven i det er forelsket i en anden.
Ud og se dig omkring.. livet er ikke en ensporet vej.
*Og hvilken mand gider have en dørmåtte til kone ?
tag dig lige sammen og kridt banen op.
god vind fremover.
tilføjet af

Du er da en vatnisse!

Det eneste rigtige du kan gøre er, at smække døren i hans åsyn når han ringer på og beder om at komme ind igen!
Gå dog ud og find dig en yngre elsker og lev livet. Har du været sammen med sådan en slatten mandsperson, må du have masser til gode. Luk øjnene op og kik dig om - livet sluttede ikke ved hans sortie.
tilføjet af

ja måske

Det kan godt være jeg er både dum og naiv, men jeg elsker ham stadig( jeg ved det lyder utrolig,men det gør jeg) og kan ikke bare glemme ham.
tilføjet af

Er han da ikke flyttet endnu

Havde vi ikke den her sag op for en 10 dage siden - eller lidt mere?
tilføjet af

jo jeg skrev også

Jo, jeg skrev også for ca. 10 dage siden og nej han er ikke flyttet endnu. Nu er elskerindens hus/dobbeltseng ellers ledig, da hendes mand er flyttet.Jeg ved ikke hvorfor min ikke er flyttet jeg tror ikke han tør tage springet
tilføjet af

Han holder ikke i længden

Jeg kender en mand som i en alder
af 48 år, fandt en kvinde på 28 år.
Det holdt kun i 3 måneder, så kunne
han ikke længere leverer varen.
Manden er bare kommet i panikalderen, som
en anden læser skriver.
Hvad en kvinde på 32 år ser i en 15 ældre
mand, er virkelig en gåde. Det kan være at
han har en fed pension og en god løn.
tilføjet af

Fat mod

Jeg har fuld forståelse for at du stadig elsker ham, men hvis jeg var dig, og han ikke kunne finde ud af at tage springet, så ville jeg tage det for ham...
Det må naturligvis være utroligt hårdt for dig, at skulle indstille dig på pludseligt at skulle leve alene efter mange års ægteskab. Men spørg dig selv, om du virkelig ville kunne leve med, at han kom tilbage. Ville du kunne leve med visheden om, at du kun var det næstbedste? Enhver, mand som kvinde, fortjener bedre!
Lige meget hvor sort tingene ser ud, så findes der lys forude!

For din egen skyld skal du sepereres nu. Først fra seperationsdatoen vil jeres aktiver og passiver gøres op. Lever du i håbet om at han kommer tilbage, risikerer du, at du er med til at finansiere hans etablering hos hende. Og ved nyforelskede personer er der, statisktisk set, en tendens til overforbrug. Vær sikker på at du ikke er med til at betale dyre gaver til hende.
Per 1. januar kommer der nye regler med hensyn til deling af pensionsopsparinger. Så hvis det på nogen måde er muligt, så forsøg at blive sepereret inden. Så skal I nemlig dele jeres pensionsopsparinger. Statisktisk set er det nemlig kvinder, der kommer til at trække det korteste strå der.
Når du har gjort det, så forkæl dig selv med at tage ud til den nærmeste skønhedssalon. Få en dejlig ansigsmassage og få masseret dine trætte skulre. Bagefter så tag ud og køb en ny trøje og en taske.
Kør hjem med den dejlige følelse af velvære, og fortæl din mand, at du er for god til at lade dig træde på. Sig at du har haft nogle dejlige år med ham, men at det er slut nu, og at du kan klare dig selv.....
Håb om et godt og lykkeligt 2007 herfra
tilføjet af

Det ville jeg ikke acceptere

Tankeeksperiment :
Min kone præsterer ikke en skid på lagnerne, kommer og fortæller hun flytter, fordi hun har fundet en anden, hvor hun er ligeså slatten som med mig. "jeg kan jo komme igen, hvis det ikke går" ????
Jeg ville hjælpe med at få pakket hendes kommode i en fandens fart, så jeg kunne komme igang med dating, så jeg kunne få en, der er mere gods i.
Ud med den torsk, du er alt for vattet. Hvad er det der gør, at du syntes du skal finde dig i hans egoisme ?
tilføjet af

lige mine ord!

- og selv om du stadig elsker ham, så stil krav til ham, men først og fremmest: ud med ham og få seperationspapirerne underskrevet inden 31.12.
Har du nogen sinde stillet krav?
tilføjet af

ja jeg har

Ja jeg har stillet masser af krav. Jeg er ikke en vatnisse,der aldrig siger fra eller til. Jeg har også et job der kræver at jeg tør tage ansvar og det er jeg også vandt til privat at kunne/gøre.Det er bare lige nu over for ham jeg kan ikke, jeg elsker ham og kan ikke overskue at han ikke skal være en del af mit og vores liv. Jeg ved også alt det dårlige jeg gør mod mig selv ved at være sådan som jeg er lige nu.
tilføjet af

fortæl mig lige nogle ting

jeg vil meget gerne vide, hvad der er så fantastisk ved ham❓
den måde han behandler dig på ?
vil du være så venlig at lave en positiv/negativ liste.. så jeg kan se at den positive side overskygger den negative ?
måske du skulle lære at tænke anderledes om ham :-)
er du bange for at være alene❓er det fordi du mister status❓fordi facaen krakelere udadtil...
jeg synes du skal kigge dybt i dig selv.. og finde ud af - hvorfor du finder dig i hans væremåde og ønsker at beholde ham.
Jeg vil gerne vide, hvorfor du vil beholde ham :-)
:-) jeg mener det godt.
vh anonym
tilføjet af

Jeg synes IKKE i har ret til-

at kalde hende for en vatnisse, eller sige hun er vattet. At hun elsker sin mand,og har gjort det gennem 20 år, er jo bare fantastisk, men jeg forstår ikke hvorfor I ikke kan se det fra hendes synspunkt. Hun elsker stadig sin mand, og hvis noget er ægte kærlighed, så tror jeg simpelthen ikke på at man "bare" kan smide det væk/ud.
Ville I måske ikke selv kæmpe for den person I elsker? Eller ville I bare tænke "godt jeg kom af med ham/hende" For ville det så være rigtig kærlighed?
tilføjet af

du har ret, Tullee

og jeg forstår den ulykkeliges følelser bedre end nogen. Men, i denne situation, hvor manden har valgt at gøre som han gør, - måske fordi han tror/ved at hans kone faktisk vil finde sig i alt i håbet om hans tilbagevenden - her må hun 'træde i karakter' og vise ham hun har en grænse.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.