14tilføjet af

Større lyst end partneren

Jeg har været sammen med min kæreste i næsten 2.år. Vi ses desværre ikke så ofte som vi gerne ville. Gennemsnitlig er det vel en gang om ugen. Når vi ses har jeg naturligvis også lyst til sex med hende. Problemet er, at jeg har større lyst end hende og jeg har ofte lyst når hun ikke har.
Eksempel:
Hun elsker at ligge i ske, det gør vi så. Der ligger hun så dejlig som hun er, med hendes røv mod mit underliv. Jeg får rejsning og forsøger at give hende lyst, hvilket hun også ofte har eller får. Nogle gange har hun ikke lyst til sex og det respekter jeg naturligvis.
Men hvis hun ikke har og jeg ikke kan give hende lyst, så vender jeg mig væk, netop fordi min lyst bliver for stor, så bliver hun sur. Jeg forklarer hende at jeg ikke kan ligge sådan fordi hun giver mig en umættelig lyst til sex. Jeg foreslår hende så, at nu hvor hun ikke har lyst til sex, at hun giver mig udløsning med hånden eller munden, så kan jeg igen ligge sådan som hun gerne vil.
Vi kan også have sovet sammen og vi vågner, hun skal snart afsted igen. Jeg har stadig lyst til hende og til sex og der vil gå lang tid inden jeg ser hende igen. Jeg spørger om hun har lyst eller forsøger at give hende lyst. Det har hun jo ikke altid, så spørger jeg om hun så ikke vil give mig udløsning men hånden eller munden.
Det skal siges at hun tidligere har givet mig udløsning med hånden i en sådan situation, men hun fortæller at det kun var fordi hun følte sig presset til det.
Det er jo bestemt ikke min meningen at presse hende.
Jeg ser selv sådan på det, at hvis min kæreste var vildt horny og jeg ikke selv havde lyst, ville jeg da gerne afhjælpe lysten med oralsex eller andet.
Jeg vil gerne høre jeres synspunkt, er det urimeligt af mig at bede "forlange" min kærste om dette !
Hvad gør i selv i situationen, hvor partneren har lyst og du ikke selv har !
tilføjet af

A-Z

Hvis hun føler sig presset, så er der noget galt med den
måde du dyrker sex med hende.
Husker du at varme hende godt op, ved at kæle, kysse og
nusse med hende, og slikke og kysse hendes erogene
zoner. Det tager ca. 30-45 minutter, når du også skal
varme missen op. Hvis du ikke gør det, så kan det være
en meget ubehagelig oplevelse for hende.
tilføjet af

Det forstår jeg og

Du har helt ret. Hvis hun føler sig presset er det ikke helt ok.
Ha, jeg ved altså godt hvad forspil og det at give hende lyst er og handler om.
Det er ikke det der er problemet, det er at jeg nogle gange har lyst hvor hun ikke har. Det at jeg savner hendes forståelse for dette og naturligvis nogle gange gerne ville, at hun netop skulle afhjælpe dette
tilføjet af

Så skulle...

du måske selv klare det ude på toilettet, for
det kan de fleste finde ud af.
tilføjet af

Noget galt...

Du siger at i ses sjældent... I er kærester... Du har naturligt nok lyst til hende, men det har hun ikke - Når i endelig ses..
Hvad med at konfrontere hende med, hvad hun i virkeligheden føler for dig? Om det er fornuftsbetonet/ ren tryghed hun søger, eller??? Hvis det er tilfældet, brude hun osse acceptere DINE behov, og tilfredsstille dig... Eller er det kun mandens opgave at tilfredsstille kvinden? Nej vel... Sex er en nydelse uden lige, som man dyrker sammen, fordi man kan li´det og fordi man tænder på hinanden..... Det er ikke et job, eller en handelsvare...
For mig at se, er det et dybt uharmonisk forhold...
tilføjet af

????

Synes at du lyder til at være vildt klam!! Ikke noget at sige til at hun ik tænder på dig..
tilføjet af

Vend dig væk..

Hvis du har lyst og hun ikke har - er du i din gode ret til at vende dig væk - alt andet er da selvpineri. Hvis hun bliver sur over det - er det hendes eget problem. Hun bliver sikkert også sur, hvis du går ud og river den af på toilettet, men igen - det må hun selv om. Det er åndssvag at foreslå hende, at give dig udløsning med hånd og mund, for det er stadig sex - og det er det hun ikke gider. Gør det selv, når hun ikke har lyst, så må hun jo være sur, hvis hun gider bruge krudt på det. Du er en mand, der elsker hende, begærer hende og det er smukt. Hun burde være smigret over, at hun har den effekt på dig. At hun ikke altid har lyst er OK, men hvis i kun ses en gang om ugen og hun ikke så tit har lyst, så synes jeg da det lyder lidt problematisk. Jeg kunne forstå, hvis i boede sammen og du ville hver dag...men en gang om ugen...det er altså ikke meget...med mindre i er over 30 og har været sammen i mange år...
tilføjet af

Dårligt forhold

jeg ville ikke købe aktier i jeres forhold, der er noget helt vildt galt, hvis hun virkelig holdt af dig, ville hun med største fornøjelse give dig udløsning, det er sikkert ikke noget som behøver at tage ret mange minutter, men det lader ikke til at hun gider at røre ved dig, derfor tror jeg ikke jeres forhold bliver ret gammelt.
tilføjet af

BINGO

Jeg vil give dig ret, men desværre tror jeg ikke at det er det eneste tilfælde, der er nok en del der har det sådan, for kvinder er ret ofte lidt underlige.
Og så herrestegud, jeg kan ikke se at de 5 min skulle skade hende, hvor ofte ofrer vi os ikke for kvinderne
Hej
tilføjet af

klar det dog selv!

Har du ingen hænder????
Alle - mænd som kvinder onanerer... også i et fast forhold :0)
tilføjet af

æv bæv..

Hej dig..
Jeg ved godt hvordan det er at være din kæreste, tror jeg da i hvert fald.. Du siger jo at i ikke ses så tit. Men når i ses vil du gerne dyrke sex, forståeligt nok. Men har du tænkt på om din kæreste føler at det er alt hvad du tager hende for?? Jeg siger ikke at jeg har ret, men det kan være en mulighed.. Husk at bekræfte hende med andet end sex.. Hilsen Malou.
tilføjet af

Kom ud af det forhold.....

Kan du så se at komme videre i dit liv. Kom ud af det forhold, det bliver aldrig bedre, tværtimod.
Find dig en mere ligeværdig pige eller forbered dig på, at du kommer til at tigge hver gang, med følger af dårlig samvittighed og det der er værre.
Pøj Pøj
tilføjet af

..ligger der noget bag dit behov du ikke er klar over?

... jeg ved at det måske lyder uretfærdigt, og jeg negligerer ikke dit problem... som jeg i virkeligheden tror er "Jeres" problem. Men du siger at hun giver dig en umættelig lyst til sex... Du kunne måske overveje hvad det er du egentlig har lyst til? Her er det oplagte svar:SEX, for pokker!!! Men nogle gange kan sex godt være det tættest liggende behov, og dermed det der giver øjeblikstilfredsstillelse. Hvad kunne der ligge bag dit tilsyneladende behov for praktisk talt at "bo" oppe i hende? Kunne det være frygt for at blive afvist (du vender dig væk når du ikke kan skabe lyst hos hende), besvær med at respektere andres grænser el. lign...?
Bare et input..
MVH Tulle
tilføjet af

For lidt sex

Jeg har levet i 9 år med en mand, der næsten aldrig havde lyst.Det første år tænkte jeg, nå men så må træne, jeg trænede som sindsyg, tabte mig. men stadig ingen videre interesse. Jeg elsker frækt undertøj og et langt fortspil, men han sagde bare" skat du ligner jo et juletræ" Det var hårdt i mange år, skal lige sige at han var sød og kærlig, men sex havde han ikke tid til, han forklarede at han havde sin forretning i sine tanker og kunne derfor ikke slå andre tanker væk. Når vi lå i ske,pillede han og sørgrede for at jeg blev tilfredsstillet med hans hånd, fint nok, men hvor jeg helt ærlig bare trængte til en stiv ... og blive bekræftiget. det endte også med at jeg det sidste års tid af vores samliv opsøgte at blive bekræftiget, jeg startede med en ven, at dyrke sex på toiletter, da han heller ikke fik noget der hjemme. Det var os godt nok, men jeg havde jo dårlig samvitighed bagefter.Min kæreste og jeg endte med at gå fra hinanden, meget svært, men jeg kunne ikke bære mer ikke at blive bekræftiget. Jeg mødte en fyr, som var helt vild med mig, han sagde bare de rigtige ting og så endte det med at vi begyndte at elske i hans lejlighed og alle vejne. Det var så god og hed sex, jeg blev helt tændt af hans enorme lyst som jeg ikke havde prøvet i årevis, så fedt, men fyren er ikke en af guds bedste børn, derfor kan vi ikke blive kærester. Jeg er sikker på at bliver man ikke bekræftet sexuelt, ender det med at man søger ud i byen, man bliver jo syg af at undvære sex. Fortæl din kæreste at det er et stort problem for dig, at hun ikke vil give noget af sig selv. Lov mig tal om det over en god middag, lad det ikke køre så langt.!
tilføjet af

jeg forstaar dig SAA godt

... da jeg har samme problem. Vores situation er dog omvendt da det er min kaereste som sjaeldent har lyst. Vi har vaeret sammen i fire aar. Han bruger som regel den med at han er meget under pres paa arbejdet og derfor har meget lidt energi - fra mandag til soendag. Vi har maaske sex en gang om maaneden hoejest - og tit ogsaa kun med haanden. Det er ikke nemt naar man selv er saa glad for det. Og for mig er sex ikke kun sex men ogsaa foelelser, oemhed, lidenskab... alt dette er meget svaert at give afkald paa. Det er ikke fordi han ikke synes at jeg er fraek eller dejlig - han er da kaerlig nok. Det er bare ikke det samme med et klap i maasen som en himmelsk orgasme. Tja... og jeg er helt enig i at man nok paa et tidspunkt desvaerre bliver mere og mere fristet til at soege det ude i byen. Jeg kan da selv maerke at jeg gaar og overvejer om det er iorden at det er en af grundene til at forlade ham - jeg maa saa sige at der da ogsaa er andre ting som ikke laengere stemmer for mig saa som at han aldrig gider at lave noget, vil sidde foran fjerneren hver aften. Sex er saadan en dejlig ting og meget vigtigt i et parforhold! Jeg ved bare ikke om jeg kan forestille mig et helt langt liv med en partner som ikke har brug for sex...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.