16tilføjet af

sort rengøring

se nu forskellen igen i udsendelsen Sort Rengøring som blev sendt torsdag aften på tv2. Igen lavede de skide arabere sort arbejde, snød og bedragede myndigheder. Det kan måske være fristende, men typisk for de feje skiderikker, da de så blev taget på fersk gerning ville de ikke indrømme en skid, feje køtere, er til at brække sig over. Jeg ville endda kunne have fået en smule respekt hvis de da ville indrømem, men NEJ, det gør de ikke. Send dem hjem hver gang de bliver taget i sådan undergravende arbejde.
tilføjet af

desværre

har du vist helt ret. Det ser ikke ud til at folk fra de arabiske lande kan foretage sig noget ærligt. Synd, det går ud over alle deres landsmænd, også de få uskyldige er vel findes. Det er en skammelig opførsel de udviser, hvor er den arabiske stolthed?
tilføjet af

Vi kunne også

bare smide alle dem der ansvarlige for ansættelse af sort arbejde!
Hver 3 dansker går ind for sort arbejde... der vil ikke være så mange dansker tilbage i Danmark hvis vi skulle smide dem hver gang de blev taget i sort arbejde... Man skal ikke smide med sten når man selv bor i et glashus
tilføjet af

Smid 1/3 af danskerne ud af landet, ...

...fordi de køber sort arbejde.
Det var en god idé, jeg er også ved at være træt af al den myldretidstrafik.
tilføjet af

måske er

jeg naiv - men tror nogen selv på, at f.eks. Magasin du Nord er vidende om at det rengøringsfirma de har ansat, benytter sort arbejdskraft?
tilføjet af

myldretidstrafik -

ja det er jo kedeligt med den myldretidstrafik - men endnu mere kedeligt at der er grund til trafikken.
tilføjet af

Nej, nej...

... de stiller da ikke spørgsmål, om hvorfor den rengøring de køber er så utrolig billig.
Det kunne de jo blive sprugt om i Byretten.
tilføjet af

slut med sort rengøring

Hvis alle lod være med at modtage et tilbud
fra virksomheder, der er ejet af folk med
mellemenøstlig bagrund, så var noget af poblemet løst.
tilføjet af

, eller jysk ejede virksomheder

Der ovre i Trailer-land (Jylland), der er de vist ikke så glade for moms.
tilføjet af

Smid 1/3 mere ud...

...fordi de laver sort arbejde, går over for rødt, tager stoffer, laver indbrud osv. osv. Men det er heldigt for dem at der er så meget fokus på indvandrere i øjeblikket, så kan de kriminelle danskere udføre deres forbrydelser i al ro og mag.
tilføjet af

danskerne har ikke andre lande at ta HJEM til

danskerne har ikke andre lande at ta hjem til
DET HAR ARABERNE
de er opdraget til at snyde og det ændrer sig aldrig
de underminerer vort velfungerende land
de ødelægger alt godt og leverer kun vold og svindel
tilføjet af

ingen vil ha dem tilbage

Ja, men deres eget land vil ikke have dem tilbage, de griner deres røv i laser og siger endeligt et dumt land der vil huse, dem, men mange grødhoveder kan sgu ikke få ind i deres hoveder at der er problemer med dem, det er for mig da mærkeligt at det er folk med Islamsk baggrund, der laver så meget ballade og lort, tyveri, snydt og meget mere, og det undre mig at folk er så naive og bare siger det laver da ikke noget, jo, de gør og det kan dokumenteres gang på gang. så lad være med at benægte det, det er kun folk der er Landsforrædder der gør det.
tilføjet af

enig ud med Dem

araber kriminalitet!
Men de vil ikke indrømme det, selv hvoran kameraet.
Fy for satan.
tilføjet af

det er

underligt, når nogen her beklager sig over fremmedes opførsel og kriminalitet i DK, bliver man straks slået oven i hovedet med, det gør danskere jo selv. Underligt argument. At noget andet og er ulovligt, gør jo ikke det første lovligt.Underligt.
tilføjet af

Uvidende mennesker

Jeg har ondt af jer danskere som sluger mediernes dårlige omtale af indvandrere. Tror i at indvandrerne nyder at gøre rent efter jeres lort, efter i har været ude at skide. I tror dette er jeres land. Jeg er født og opvokset her i Danmark, jeg er lige så meget dansk som i er. Men jeg synes det er syndt at alle danskere bliver kaldt racister pågrund af folk som jer, for der er virkelig også søde danskere.skam jer.
tilføjet af

hvad??

Du er meget uviden kammerat! De fleste danske firmaer har med sort arbejde at gøre.... VÅGN DOG OP!! Personligt kender jeg MANGE danskere der arbejder sort!! you name it.. tandlæger, rengøring folk osv.....
SÅ STOP DEN FREMMEDHADSKE attitude
tilføjet af

flot

Det har du ret i... ;-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.