76tilføjet af

Sommer og sol.. MEN!!!

Hvad sker der lige for folk. Det er jo fint nok at vi alle tager sommertøjet på, men ligefrem gå i bar overkrop ned af Strøget i København eller sidde på en fortovsrestaurant med bar overkrop, der sætter jeg grænsen. Har folk (typisk mænd ) slet ingen selv-kritik?? Det er da almindelig god opdragelse ikke at sidde/gå halv-nøgen ( bar overkrop ) på sådanne offentlige steder! Hvis man vil gå sådan rundt kan man gøre det på stranden eller hjemme i haven/ stuen, ikke midt i byen eller på en restaurant!!!!
tilføjet af

Patter i Brugsen..

Det er en sjovt en du tager fat i der...Som kvinde burde man jo gyse henrykt, hver gang en solbrun strandløve viste sin bringe i offentligt forum. Men lige som dig, bliver jeg også nærmest utilpas, hvis det er i butikker, på caféer og lignende. Værst er det i sommerhusområder, når kvinder finder det passende at købe ind i Brugsen - topløse...Kald mig snerpet, jeg er ligeglad, men jeg tænder altså slet ikke på et par hængepatter over pålægsdisken.
Jeg tager også mig selv i at se meget smukke mænd sidde i bar overkrop på de fine caféer - og tænke: "Ja, jeg har set dig, og nej - du bliver faktisk ulækker i mine øjne, ved at sidde der for blot at blive set.."
Det er så tydeligt, at det ødelægger fornøjelsen.
tilføjet af

Halvnøgne mænd

Jeg er fuldstændig enig! I dag er der stor ståhej omkring at unge piger går med korte bluser og lavtaljede bukser, så deres maver er synligt bare og man kan se deres tatoo i lænden. Dette er OK! Tænk bare på i 20'erne, da kjolerne gik fra gulvlang til knælang! Tiderne ændrer sig.
Men når det drejer sig om mænd, gælder åbenbart andre regler. De vader rundt alle steder med bar overkrop. Og de er ikke lige kønne alle sammen. Det er bare for klamt at sidde på en cafe og så kommer der en halvfed, blævrende, bleg mand og sætter sig ved bordet ved siden af. Eller samme mand læner sig ind over kød-montren i Brugsen - så er jeg gået ud af forretningen. Det er simpelthen en form for overgreb på andre menneskers personlige sfære.
Så kære mænd behold t-shirten på, når du færdes på gader og stræder og andre offentlige steder. Og tænk lidt på hvilke signaler du udsender - også overfor børn! Smid bare kludene på stranden (hvor man på forhånd ved at der færdes nøgne og halvnøgne mennesker af begge køn) og hjemme i din have. Og juster lige din selvkritik!
Jeg er absolut ikke sart eller snerpet, jeg vil bare så gerne selv bestemme, hvornår jeg kunne tænke mig at se på en bar mandekrop!!!
tilføjet af

for meget

Jeg kan kun gi jer ret, det er for meget med bar overkrop i offentligheden. Nu jeg rimelig ung (18år) men det er jo ikke så længe siden jeg gik på efterskole og der var det meget normalt at gå i bar overkrop hvis det var varmt uden for. Men ikke i spisesalen og timerne og sån... så egentlig har jeg ikke sån tænkt over at det kunne blive for meget. Men her den anden dag på shell tanken (jeg arbejder der) kom en mand ind i bar overkrop og sku ha en fransk hotdog...??? Det stussede jeg lige lidt over. Det er første gang jeg så en mand med bar overkrop på shell... jeg havde set små drenge i shorts og sandaler men det er noget andet når de er hel små sys jeg.
Jeg sys måske bare at alle de blære røve som har pumpet deres krop så flot, skulle tage ud på stranden og vise sig frem. Jeg er sikker på at de kvinder som virkelig har lyst til at se pæne overkroppe tager derud og ikke ind i bymidten for at finde dem! og er det fordi I har det varmt, så lad være med at spænde musklerne for at se hårde ud... eller prøv med en kold sodavand...
tilføjet af

Og...??

Og...!? Jeg forstår ikke, at man ikke bare kan vær SÅ ligeglad med sådan noget...?! Hvis folk har lyst til at gøre det..så lad dem da det!!
tilføjet af

enig

Er det ikke fuldkommen lige gyldig. I ved sgu da alle sammen hvordan menneske kroppen ser ud, så det burde ikke være så stor en overraskelse. Jeg kan godt forstå de bare patter i superbrugsen. Men at tage trøjen af på strøget.....? Det ville jeg da også gøre hvis jeg var fyr. Og om de er fede eller ej. Hey, lad dem da. Jeg syntes faktisk det er cool.
tilføjet af

rigtigt.

mænd bør gå med sorte sko og strømper, lange tygge bukser, samt skjorte/slips og en passende jakke.
kvinder bør iføre sig en burka, så er problemet løst.
tilføjet af

Du godeste !

Så snerpet troed jeg ikke nogen i dagens Danmark var..lige med undtagelse af dem som går med tørklæde og Burka...
Har du aldrig været uden for landet grænser og set hvodan sommermenensker går klædt / afklædt..solen er til for alle, også mænd med lidt mave..
tilføjet af

DU har ret!

Det er da fuldstændig hul i hovedet at koge over p.g.a. sådanne bagateller... lad dog mændene gøre som de har lyst til...hvis de virkelig har lyst til at gå ud og vise deres nypumpede overkroppe frem, så lad dem! De bestemmer vel over deres egen krop. Og de er måske også temmelig ligeglade med, hvad nogle enkelte mener, hvis bare de kan komme til at vise sig for nogle små naive nips!
Bliv ved med at ha jeres holdninger, men lad mændene bestemme over deres egen krop!
tilføjet af

hvad sker der for jer...

Det er sgu da forkert og umoralsk at pådutte andre mennesker ens egen nøgenhed, specielt når vi er i det offentlige rum hvor disse ting ikke forventes at være.
tilføjet af

ikke snerpet snarere

Kære mikkeline
Jeg mener ikke at det er snerpet, mere et udtryk for at folk måske burde være en smule mere selvkritiske.
Det gælder jo ikke kun at sidde i bar overkrop, men også hvad man tager på af tøj i det daglige.
Bare fordi man har kæreste eller bliver gift behøver man jo ikke være ligeglad med sit udseende vel ?
Jeg kan godt forstå hvis der ikke er økonomi til at være med på de sidste nye tiltag indenfor mode industrien, men derfor behøver man jo ikke gå topløs i supermarked eller sidde på en fortovs cafe uden t-shirt.
hvis man alligevel skal vise noget, hvorfor så ikke smide det hele og måske endda ende hos politiet for blufærdighedskrænkelse.
Adam og eva kostumet tilbage...og dog har vi ikke set elendighed nok ?
tilføjet af

Åh nej dog...

Hvad fanden er det lige der sker for dig? Umoralsk? (hedder det egentlig ikke amoralsk? whatever...) Nu må du satme til at tage dig sammen. Hvis du ikke kan klare at se en bar overkrop, så er der et eller andet helt galt.
tilføjet af

Idioti

Du kan da være helt og aldeles ligeglad med om folk er selvkritiske, og hvilket tøj de tager på. Hvis du ikke mener de har en krop der bør vises frem, så er det sådan set dit problem, ikke deres.
Og hvem fanden siger de er ligeglade med deres udseende, og hvad har det med dig at gøre? De skal vel ikke se godt ud for DIN skyld?
Utroligt så tåbelig man kan være.
tilføjet af

Helt enig

Enig ...bar mave og overkrop hører stranden til. Ihvertfald hverken på bar, cafe, strøget eller ...
tilføjet af

både og.....

jeg synes at det her ''emne'' kan være svært at tage fat på... jeg synes at det både kan være klamt og usmægeligt at mænd sidder halvnøgne MEN samtidig synes jeg ikke man skal blande sig i andre folks valg af tøj.. det komme også lidt an på hvor du er.... restauranter på strøget hvor du sidder udenfor synes jeg det er fint at du sidder afslappet, sommerlig og med lækre solbriller på for det er der på en måde stil over....hvis mændene ikke er for gamle synes jeg det er fint nok.en mand i en lille bar, pub, café eller restaurant uden over tøj¨på synes jeg virker usmageligt. samtidig er det også lidt klamt at sidde og ''udsmykke'' sig sådan.. måske skal man bare vælge tøj udfra hvad man skal, hvordan man vil se ud og hvor man skal hen??..! .. ....det er jo heller ikke sådan at man ikke måde være halv nøgen nogen steder.! det kan man jo sagtens gøre på stranden eller i ens egen (eller vens/venindes) have.. måske skulle vi bare lade folk helt selv bestemme tøj - eller hvad? så længe folk ikke går over stregen synes jeg at vi skal lade være med at blande os i andre folks valg af tøj...!
tilføjet af

bar mave

har lige skulle købe en flæskesteg til aftensmaden, men av jeg kom til at tage fat i maveskindet på en flæsketyk tysker.

vorherrebevares, ynkeligt emne?
tilføjet af

Halååååååå

Er du over 65 eller ???
Ved ikke lige hvad der er gået galt i din opdragelse, men vi lever altså i år 2004 og en bar overkrop er jo ret lækker at se på selv inde på strøget !
tilføjet af

Dagens Danmark

Altså nu lever vi jo i et samfund som man så stolt siger herskes af ytringsfrihed, men at du klager over så sølle et "problem", som bare maver, åbenbart er i dine øjne fatter jeg ikke. Vi lever i en verden som er præget af hungersnød, krige og sygdom, og så klager du over nogle mænd som nyder den kedelige sommer vi har haft ved at turde vise deres maver frem? Jeg fatter simpelt hen ikke mennesket i dagens Danmark...
tilføjet af

Pli har ingen alder

Fordi man er under 65 år (jeg tror nu ikke det er essensen i denne debat), behøver man jo ikke tilsidesætte god opdragelse og pli og så i øvrigt ikke optræde egoistisk.
"Jeg gør sgu hvad det passer mig og hvis I andre ikke kan tage mig som jeg er, må I sgu gå andre steder hen"-holdningen. En holdning der desvære er meget udbredt i 2004.
I din optræden overfor omverdenen bør du tage hensyn til andre mennesker. Give andre mennesker et valg overfor om de vil imødekomme dig. Dette valg giver du ikke andre ved at optræde med føromtalte holdning.
Af andre eksempler kan nævnes rygning og at du hele tiden skal tænke på at du er rolle-model overfor den kommende generation (vores børn). Tænk også på det næste gang du f.eks. går overfor rødt lys i et fodgængerfelt!
Og - nej jeg er IKKE over 65 ! Men jeg er lykkeligvis godt opdraget og har pli og etik i højsæde i min fremtæden og min omgåelse med andre mennesker.
tilføjet af

Du kan brokke dig ligeså meget du vil

Det er ikke noget du kan lave om på sån du lige så næmt acceptere det. Det er kommet for at blive
tilføjet af

blufærdigheds krænkelse

Der er da stadig et begreb der hedder blufærdigheds krænkelse. Og en topløs kvinde der render rundt andre steder end på stranden, hvor man kan forvente at møde en topløs, er for mig at se blufærdigheds krænkende.
Hvis jeg gik ind på en café for at drikke en kop kaffe og der ved bordet ved siden af sad en topløs kvinde ville jeg bestemt føle mig utilpas, og hvis jeg havde mindre børn med ville jeg betragte det som blufærdigheds krænkelse over for dem.
Men hvor går grænsen for blufærdigheds krænkelse? Er det kun det der befinder sig neden for navlen?
tilføjet af

Jo..

Lad os bare få Adam Og Eva kustymet frem..hellere en bar overkrop end en falmet T-shirt.
Vi kan hurtigt blive eninge om at mange ikke er særlig kritiske, hverken med påklædningen eller alm. forfængelighed...fedme er blevet et stor problem, men kiloerne kan alligevel ikke camoufleres så meget at det går vores øje forbi..så hellere end fed brun mave, end en hvid fed mave.
tilføjet af

Krænket eller ej.

Dine børn skal du nok ikke bekymre dig så meget for..det var det første de så efter de kom til verden, så for dem er der IKKE NOGET der er mere naturligt, det er bare MAD.
Det er nok dig selv som har problemet, det kan jeg tildels forstå, det ikke jeg ikke til på barer eller restauranter...men det kunne nu ikke gi´ mig proptrækkerkrøller.
Jeg vil gerne betro jer..at jeg er 56 år.
tilføjet af

På strøget??

Øhh... må også lige komme med en kommentar... hvad forventer du egentlig af mennesker? At folk hygger sig og nyder solen på strøget er da virkelig virkelig en naturlig ting! Også i bar overkrop! Og hvem siger at de slemme mænd med bare maver ikke er turister!?! Lad da folk nyde sommeren!
Kan sagtens forstå din holdning omkring beklædning på cafe'er og supermarkeder, men lads os stoppe der...
Denne debat får i hvert fald ikke mig til at tage trøjen på igen, selvom jeg går på strøget!
tilføjet af

Nemli´ ja

Overdrivelse kommer til udtryk som eksemplet med bare patter i Superbrugsen, MEN!!! Lad dog de lækre hanløver vise deres smukke ydre frem:)! Det er da en af charmerne ved sommeren; at folk går mindre påklædt! Jeg synes det er frisk og fint at se på. Vi er jo et af de smukkeste folkefærd i Verden ikk'?
tilføjet af

Du er nok for selv-fed

jeg tror ung gut på 23 er lidt for selv-fed og egocentreret til at bekymre sig om omverdenen og de normer vi har i samfundet. Han er åbenbart total kold i r.... om han blufærdigheds-krænker eller ej. Sørgeligt - og han tilhører endda den generation der skal "overtage" Danmark. Uhadada...
tilføjet af

Hvad så med piger uden tøj???

Jeg hører bu også til en af dem der også mener at man bør bære tøj blandt andre og da især fremmede mennesker. Der er en i denne debat der skret " har mænd da ingen selvkritik" til det vil jeg gerne rejse spørgsmålet har kvinder?? For jeg syntes dda desværre at det er dagligt at jeg ser piger stort set uden en trevl på kroppen og meget tit at det piger der bestemt ikke kan bare en påklædning uden bh og med et stykke med bart. Til jer - prøv lige at kig jer i spejlet gider i!!
tilføjet af

Sødeste ven...

Om andre folk har lyst til at imødekomme dig, er helt og holdent op til dem. Hvis folk ikke kan lide dig som du er og hvis du bliver nød til at opfører dig på en bestemt måde for at kunne omgåes dem, er de da ikke værd at samle på.
Jeg er enig med dig i at man skal respektere andre mennesker, men det gør man altså også selvom man går i bar mave:)!
God sommer. Camilla.
tilføjet af

Ulækkert

Nej, det skulle koste en bøde at gå med bar overkrop. Jeg er total ligeglad med om det er varmt og man sveder, eller man bare vil vise sin klamme overkrop, bar overkrop er ulækkert.
tilføjet af

Jeg er topenig

Ja! du har ret. Det skader ikke med lidt respekt.
Hvorfor skal man promovere sig selv?.
Til fordel for hvem dog?.
Velkommen i klubben!.
tilføjet af

hver ting til sin tid

jeg kan godt forstå fold der render i bar overkrop og bikinioverdele i kiosker ved stranden, på campingpladser og lignende men kan virkelig ikke se ideén med det midt inde i byen.
jeg arbejder i et telemarketing firma inde i byen og tidligere på dagen valser der en eller anden fyr (gæst) ind i firmaet med åben skjorte...hvad fanden skal det til for???
tilføjet af

mere bar overkrop

Jeg synes det er helt okay at mænd går med bare overkrop på strøget eller sidder på fortovscafé, det er så lækkert at vi kvinder kan få lov til at gå og savle over en fast mande torso (ølmaverne vil jeg godt være fri for at se på, man bliver søsyg)
tilføjet af

Jeg tror

HAN HAR HAFT DET VARMT..hvad tror du selv....??
tilføjet af

hold da kæft hvor er i latterlige

hold da kæft hvor er i latterlige det er da et frit land vi lever i man har da lov til at gå i hvad man vil det ser da bare godt ud hvis der kommer en mand gående med bar overkrop det er da godt nok et latterligt debat
tilføjet af

Hvem bestemmer ???

Vi har alle forskellig smag. Jeg er en af de piger med en del kilo for meget, og små toppe. Og tro mig...mænd i alle aldre sender dejlige blikke. Så hvorfor skulle jeg ikke gå i det tøj som JEG har lyst til ?? Hvorfor generer min beklædning dig ?? Kan du ikke være ligeglad ?? Skulle jeg hellere gå i tøj, jeg ikke havde det godt med, for at behage dig ??
Mænd med og uden bar overkrop. Det er vel deres egen sag...ligesom min beklædning er min sag. Hvis det falder i smag...så kig. Og ellers så kig en anden vej. Jeg har ikke lyst til at se på "gamle flommefede" mænd, hverken med eller uden tøj på...så for mig har det ingen betydning.
tilføjet af

Du er jo en gammel mand

Du er jo ve og være oppe i alderen, så er det nok derfor...
Men seriøs, hvorfor fanden, blander du dig i det, hvis du/I IKKE kan li og se på det, så glo den anden vej!!!!!
Jeg vil da væde en halv million med at hvis du så en rå lækker tøs på gaden med bare patter ville du da sys det er fedt....!!!!!!
Og JA, det går mange halv nøgne mennesker rundt på camping pladser, hvis i ik ka li det, så la være me og tar sådan nogen steder hen..... For satan mand, I er for meget......
tilføjet af

HVAD MENER DU!!!!

Jeg regner med at du mener mænd, altså det er da iorden at kvinder går med bikinitop, men ikke bar overkrop. Mht. til mændene syntes jeg bare at det er lækkert at de føler sig så hjemme i Danmark at de går med bar overkrop og så er det for det meste heller ikke noget dårligt syn for os kvinder(og mænd). Og hvis de overvægtige går med bar overkrop syntes jeg bare at det er modigt og godt at de har så meget selvtillid. Jeg respekterer helt klart din mening, men jeg forstår altså ikke helt problemet. I udlandene går de fleste mænd med bar overkrop og jeg syntes bare at det er herligt at selvom man er hjemme, stopper ferien og friheden ikke helt.
tilføjet af

Det mest væsentlige emne nogensinde!

Ville bare lige dele min glæde over at læse alle jeres begavede indlæg for og imod. Emnet er det mest væsentlige siden kronprinsens bryllup og det siger meget om denne debat, at det netop er her man finder et så relevant emne behandlet først.
Godt gået!
tilføjet af

hvor er de klamme

jeg synes det er for meget, fordi jeg er muslimer, det gør man bare ikke. når man er ude hvor folk kan se nøgen. det kan jeg ikke lide, fuck de danskere. hvor er de ulækker.
tilføjet af

Jeg vil gi´ dig ret !

Det kan absolut godt blive for meget ...... der er desværre nogle mennesker som ikke ved hvor grænsen går,- og at vi alle skal være her .... på en behagelig måde. Så er der selvfølgelig også dem som godt kan li´ at vise sig frem .... af en eller anden årsag,- og dermed ikke ved hvad ordet "hensyn" vil sige !
Det er som på stranden ..... selvom det ikke er en nudiststrand man ligger på,- så vimser det rundt med nøgne mennesker ........
tilføjet af

Hvor er du en hykler

jeg fatter dig simpelthen ikke, og i mine øjne er du noget af en hykler. du vil gerne se på hel/halv nøgne mænd på stranden, men du bliver forarget over at en mand tager trøjen af på strøget. tag dig dog sammen.
tilføjet af

TOTAL ENIG

Jeg er helt enig med dig, det er da bare med at nyd en pæn mande krop/ eller bare en mande krop ENDELIG! Jeg en selv kvinde og syntes at det er total klamt når en eller anden kælling selv tror at hun er smart og viser sig offentligt i en meget lille bikinitop eller for den sags skyld ingen ting.... Så til dig TOTAL ENIG...
tilføjet af

Sved og mørke aftener....

Jeg vil give dig ret i at der er en del mænd der ikke ejer skyggen af situationsfornemmelse....tilsynladende!
Der er en del unge og ældre der tro de stadig er 20 som har hevet jern og andre ting de mørke vinteraftener mens vi andre hyggede os 'med en dejlig pige..*s' og de føler ligesom de nu om sommeren har deres ret til at poserer foran tøserne for ligesom at stive deres ego af eller måske kan de ikke være til for dem selv og synes de er gud gave til kvinderne i en radius af 500 meter..
Og så er der de mænd der synes der store ølmave er et kunstværk som de gavmildt giver os andre retten til at beundre......
Begge dele synes jeg er at gå lidt over stegen og da jeg var 20 i 1988 havde jeg hvad man idag må betegne som en atletisk krop pga mit meget høje aktivitetsniveau men kunne aldrig finde på at gå i bar overkrop andre steder end på stranden!! På den anden side er det jo ikke 80'erne vi lever i mere og selvom det tiltider virker en smulle latterligt, er det sådan der udtrykkes en del af sexualiteten i dag bland unge!!
Det ville da være sjovt hvis pigerne gjorde det samme, men så ville der nok blive nogen kvinder der blev meget stødte i deres kvindelighed og kvindekamp....osv osv!!.... Det sidste er til de piger der synes det er HEEELT fint med bare overkroppe (på mænd)!!
tilføjet af

Anstændig opførsel

Hvis folk vil gå med bar overkrop offentlig,så lad dem gøre det.Hvem kan blive foravet over det?En flot mandeoverkrop er ikke af vejen,ligesådan at mænd kikker på flotte bryster.Hvor ligger forskellen henne.?
tilføjet af

Debat-sprog

Her på Sol er der ofte gode emner til debat, men jeg finder det trist, at ikke alle der er en del af debatten, bruger en sober tone.
Jeg kan derfor kun opfordre til at komme med seriøse og velbegavede indlæg målrettet selve debatten.
Vi har alle lov til at have en mening, så der er ingen grund til at "angribe" en person, der har en anden mening.
tilføjet af

Hvem er der har problemet???

Dem der går i hvad tøj de end har lyst til eller den der bliver forarget over det? Jeg mener helt klart det sidste nævnte!
Der er ytringsfrihed i Danmark, men det skal ikke være blufærdighedskrænkende! Spørgsmålet er så bare hvornår det er det??
Er det blufærdighedskrænkende når mænd render rundt i badebukser og kvinderne i små bikinier og g-strings???
Kunne se i et at de andre indlæg at man havde oplevet en topløs dame med patterene hængende ind over kølediskene. Det syntes jeg ikke er acceptabelt, men at sidde udenfor i det dejlige (af og til) sommervejr med en top/bikini for kvindernes vedkommende og bar overkrop for mændenes kan jeg ikke se som et problem!
Hvis du har et problem med det må du sku se den anden vej!

God sommer til alle!
Lisa
tilføjet af

heldigvis et frit land...

hvad sker der når man kan blive så harm over så lidt. Det eneste der er at sige til de bare overkroppe på strøget er at så længe at det er så lidt, så er det sgu heldigvis ikke et fundamentalistisk styre, hvor alle er ensrettede og hjernevaskede til at opføre sig pænt og ordentligt - ifølge jeres normer... længe leve den personlige frihed
tilføjet af

Hold da helt .... Hvor er det langt ude!!!

Det er da utroligt hvad der kan brokkes over.. bliver der brokket over!
Jeg er selv mand, men er da fuld stændig ligeglad om mænd går rundt i bar over krop eller ej... der er mange folk og påklædninger jeg godt kunne undvære at se på! så som kvinder med deres yver halt ud af trøjen, eller kvinder som ikke burde have strammen bukser på eller hvad med dem som går med bar mave? Uanset hvad så må folk sq selv om hvad de har på eller mangel derpå!
Hvis man har et problem med at se HUD så kan man jo rejse til et muslimsk land og gemme sig under en sten! ;-)
Men er det ikke typisk kvinder... brokke - brokke - brokke!!!
tilføjet af

Tsk tsk tsk

Typisk kvinder.... sjovt nok er det en mand der har bragt dette emne til debat!
Og jeg kan i særdeleshed tilslutte mig denne mands mening!
Mange mænd tror, at når kvinder ytrer deres mening, så brokker de sig. Lad os benytte samme regler.
tilføjet af

Jeg vil fremhæve...

... at jeg er kvinde og forsvarer friheden til selv at bestemme hvordan man går klædt eller afklædt...men jeg er også naturist og gik helt i bar popo døgnet rundt, men det skåner jeg altså mine medborgere for..jeg må tage til stranden og dyrke min kultur..
Men jeg syntes helt klart, at der er en del snerperi i denne sag..
Også fra mændenes side..
Vh..EN Quinde
tilføjet af

hver ting til sin tid...

Selvfølgelig kan folk opføre sig som de har lyst til. Men når man befinder sig i det offentlige rum er man nødt til at tage hensyn til moral og etik. Man skal ikke tvinge folk til at se på nøgenhed når man er et sted hvor dette ikke forventes at være. Det er IKKE op til dig eller mig at bestemme hvordan andre skal ha' det med den ting. Så derfor er man nødt til at vise hensyn visse offentlige steder.
Jeg ville personlig ikke bryde mig om at se en pige med bare bryster på f.eks en restaurant eller i et stor-magasin...
tilføjet af

HØRT!!!

..og så er det også lidt svært at tage folk alvorlig der "underskriver" sig som anonym eller lign.
Lav en profil på SOLdebat og stå ved din mening...
tilføjet af

Det er kun fordi de vil vise sig frem!

Hej... jeg arbejder selv som ekspedient i en spar butik.. og jeg sys det er så klamt når mænd kommer ind med bar over krop... sig mig hvor går grænsen??
tilføjet af

Det er sq da ikke klamt..

Det ville måske være lidt klamt hvis det var en dame der sad med bare patter på en fortovs café, men mænd med bar overkrop synes jeg ik er klamt...
tilføjet af

Man kan vel kun trække på smilebåndet....

Jeg er vel ikke den eneste, der er træt af moral og etik? Følg dit hjerte og vær´ ligeglad med indlæg som disse!
Ellers god sommer til alle.....
tilføjet af

flov??

Det er da i orden at gå ned gennem byen i bar overkrop...! jeg kan godt se hvad du mener, hvis det er alle mennesker (også de der har en dårlig krop) der gør det..! Men et eller andet tyder på at du har et problem med dig selv, siden at du har brug for at komme med sådane en udtalelse...!!! er du flov over din egen krop?? Det virker sådan!!!
go sommer til de der går med bar overkrop :)
Don C
tilføjet af

Præcis

Der bør i hvert fald være en aldersgrænse for bare patter... (:
Ja, jeg synes, at du har ret. Kan man ikke nøjes med at være halvnøgen hjemme i haven eller på stranden?
tilføjet af

Enig med Kennet

Lad os nu ikke gøre det til en national "krig".
tilføjet af

Bikin i den lokale brugs

" Citat 'Anonym"Jeg hører bu også til en af dem der også mener at man bør bære tøj blandt andre og da især fremmede mennesker. Der er en i denne debat der skret " har mænd da ingen selvkritik" til det vil jeg gerne rejse spørgsmålet har kvinder?? For jeg syntes dda desværre at det er dagligt at jeg ser piger stort set uden en trevl på kroppen og meget tit at det piger der bestemt ikke kan bare en påklædning uden bh og med et stykke med bart. Til jer - prøv lige at kig jer i spejlet gider i!!
Ud fra det første indlæg,handlede det ikke om mænd i stramme ,små og lign. t-shirts,men mænd med bar overkrop.
Sammenligningen i min øjne er en kvinde i bar overkrop (måske med en lille bikinioverdel ?;-)) nede i den lokale brugs.Se,det er mangel på selvkritik...
tilføjet af

Oh et tankestrejf

Det slår mig jo lige at du selv har kommenteret selv samme indlæg..Måske du selv mener at du er mindrebemidlet i den mentale del af dit korpus.
tilføjet af

Lækker ølvom

Citat: "Ved ikke lige hvad der er gået galt i din opdragelse, men vi lever altså i år 2004 og en bar overkrop er jo ret lækker at se på selv inde på strøget !"
Det der med lækkert,det kommer altså liiige an på om manden er i besiddelse af et vaskebræt eller en ølvom!;-)
tilføjet af

Arhhhj -altså

Jeg bliver altså nødt til at kommentere dette indlæg. Nøgne kroppe på strøget, brugsen og barer hører altså bare ikke til de steder. Hvorfor har vi ikke længere nogen etik eller dresskodeks? - Jeg elsker at se på nøgne piger og nøgne kroppe, men det skal være der hvor det hører til. Ikke på jobbet, strøget eller i butikker. Der er det nogle andre mennesker jeg forventer at møde. Jeg holder meget af at forestille mig hvordan en pige ser ud uden sin top eller bh. Hvis hun er splitternøgen/topløs på strøget, eller andre steder, fiser min erotiske varmluftballon helt til jorden og ligner bare en overgemt regnfrakke fra en grøn koncert;-) - Med hensyn til mænd med store ølmaver som er ulækre... Jeg har været på stranden i dag. Set flotte piger i bikinier og små lavtaljede bukser og en lille top som mangler 1.20 cm i at nå deres bukser.- Lækkert - Hmmm... så desværre også unge piger i præcis samme dress som lige skulle passere to michelindæk inden der igen var den direkte vej til de må lavtaljede bukser.
Jeg begriber simpelt hen ikke hvorfor indpakningen er blevet væk. Tænk jer at give en flot gave til den i elsker uden indpakning. Det er da ofte indpakningen der er det mest pirrende ved et flot indhold. Hvis jeg kommer hjem fra job og min kæreste er klæd flot og lækkert på, har jeg meget lyst til at pakke hende ud. Hvis jeg kom hjem og hun var nøgen??? - ville jeg tro/håbe hun var på vej i bad. Hver ting til sin tid. Også nøgenhed - men den hører i hvert tilfælde ikke hjemme på strøget og på barer i byerne. Så jeg er helt enig med dig "rubbels"
Hilsen en "gammel"
tilføjet af

Sjovt nok.

Din kommentar er lig 20-30 andres kommentarer...der er ikke noget nyt i det du skriver.. må bare sidde og smile ovalt over, at der er mange småborgerlige individer, for hvem der ikke kan se nuancer..næ der er sort og hvidt..røv kedeligt..en alenlang række med kommemtarer..og desværre er der kun få der skiller sig ud..du kunne godt ha´ sparet krudtet, når du heller ike har noget nyt under solen
tilføjet af

dannelse...

tja, så kan jeg jo glæde mig over, at der falder flere og flere fra af din slag... (måske groft sagt, men du har jo allerede konstateret at jeg ingen pli og dannelse har...)
Og til din bemærkning om, at jeg derfor er egocentreret og selvfed, kan jeg kun ryste på hovedet over!
Ærgerligt at folk er så snæversynet...
tilføjet af

Sved i frugt og grønt

På en eller anden måde, virker det enormt ulækkert og uhygienisk, når folk går rundt i supermarkeder topløse/bar overkrop. Jeg arbejder selv i et supermarked og ja, det er bare en smule "vulgært" et eller andet sted, at folk ikke kan dække sig bare en smule til, når de er sammen med så mange mennesker i en sådan hverdagssituation. Desuden ret ulækkert, at der står store svedige mænd og piller ved alle frugterne i frugtoggrønt afdelingen. Ja undskyld mig, men jeg gider altså ikke have andres sved på mine ting. Og det kan godt være at hænder er langt mere beskidte end sved egentlig er, men jeg er godt nok ligeglad. Føj.
I mange udlande, er det jo faktisk også forbudt at handle topløs både som mand og dame, så hvorfor ikke indføre det her.
tilføjet af

Det suger!

Men det er dog også forkert at sige: "Lad dog de lækre hanløver vise deres smukke ydre frem" Hvorfor har de mere ret til at smide tøjet, fremfor mindre heldigt udrustede mænd? Jeg synes det er yderst ulækkert, når folk vælter ind i én på strøget, så man bliver tværet ind i deres kropsvæsker. På stranden, i haven, i parken, i hjemmet. Fandme ikke hvor der er så mange mennesker.
Tøj har en god effekt - det suger!
tilføjet af

hey hey

hvis man synes en slank person har ret til at afklæde sig offentlige steder, er det vel også i orden med en person med ølmave... så vil man kigge på lækker bar overkrop må man også tage ølmave med. synes selv ikke det er nogen problem. er også af den holdning man da bare kan kigge den anden vej hvis det genere så gevaldig meget... selv om der er visse undtagelser. man er nødt til at se sig om engang før man smider trøjen..
tilføjet af

Ja, ja

Så prøv dog selv at komme med et intellektuelt input...Hvad er formålet i en debat ved bare at sige vi andre er "dummme" fordi vi har en mening/holdning/etik om tingene. Det er jo lidt for nemt bare at sige at vi er dumme...Faktisk tror jeg at mange mennesker som har holdninger og etik har en større livskvalitet end dem som bare siger at: "Alting er bare pisse ligemeget" - den dag det virkelig forholder sig sådan, forsvinder fundamentet vel for vores nutidige og fremtidige livsform. Jeg vil ikke kaste mudder med dig, men jeg tror stadigvæk på det bedste i mennesker - også selv om du prøver at overbevise mig om noget andet. Go´ søndag trods alt
Mini
tilføjet af

helt ærligt

tag jeg dog sammen... Mennesket er skabt med en krop, og intet er mere naturligt!! Glo den anden vej hvis i for traumer over det, men i mine øjne viser det bare at solen endelig er kommet til Danmark, og vi kan få lidt ibiza style til Danmark.... ??
tilføjet af

Adam og Eva

Nu skal vi jo ikke glemme a vi alle er født nøgne - bar fordi eva spiste a frugten betyder det jo ikk a nogle ikke kan gå nøgne rundt, men self, de skal jo helst være lækre!! Gamle koner med hænge patter gider jeg sgu ikke at se på.. fy for satan..
tilføjet af

Helt ærligt!!!

Skal vi ikke bare allesammen blive enige om at så længe der er folk i Danmark der lader en så naturlig ting som nøgenhed gå dem på nerverne, så er der noget galt med samfundet!!! Giv mig en debat om vigtigere ting-som folk i Sudan der ikke har råd til tøj-de bliver NØDT til at gå halvnøgne rundt!
Bare en lille perspektivering, jeg er en pige og er FULDSTÆNDIG ligeglad med om de folk jeg møder på gader og stræder er nøgne eller ej, fede eller ej og gamle eller ej! I bund og grund handler det jo også bare om at vi smider tøjet når det er varmt-bare fordi man går på strøget behøver varmen ikke være mindre, vel:)
tilføjet af

Hvid...

Og hvad er der så galt med at være hvid må jeg spørge???Vi er altså,hvilket du åbenbart ikke er klar over, nogle albinoer som ikke kan blive brune...Derfor vil jeg foretrække den hvide(sunde)hud frem for den brune(og skoldede)...Tak!
tilføjet af

taber

jeg her ikke noget i mod at kvinder gør det (hvis de ikke har hænge patter og det der med mænd som gør det er alså meget normal (jeg bor selv i esbjerg og der er der sku mange der gør det som unge så gamle
tilføjet af

....

Det vil jeg så heller ik.... men man kan jo ik forvente andet når man er på campingplads.... jeg har seriøs ik noget imod at fyre der går med bare maver....
tilføjet af

Har du ?

Hvor meget nyt var der i din kommentar, linselus?
tilføjet af

Det var da pudsigt...

Hej muslim
Det var da pudsigt som du umiddelbart minder ganske meget om en bruger herinde, som er kendt for sine højreorienterede og racistiske holdninger. Ligheden slog mig virkelig.
Hvis man er interresseret i at tilsmudse en bestemt befolkningsgruppe er det da også ret smart at udgive sig for at være en repræsentant for denne gruppe og under det dække lufte racistiske holdninger om danskere og det danske samfund.
Clever, clever.
Du fik lige med at du er muslim og at det er derfor du hader danskere. Så ka vi andre jo lige lægge to og to sammen og tænke "Ja, se de er racister...de er som vi har troet hele tiden!"
Jeg vælger at lade tvivlen komme dig til gode.
Men du ved jo selv hvem du er. Ikk?
tilføjet af

Hvad snakker I om?

Hallo? Hva' snakker I om?
Hva' er der nu glat med unge fyre/mænd går rundt i bar overkrop?
Det er da deres liv!
Det er dém der får kretikken og ikk' jer vel?
Hvad med jer selv?
Tænk over det...
I går måske også rundt i bluser og uden i tænker rigtigt over det, er de MEGET nedringget!
Dét kan da også støde folk..
Måske er 1 af grundene til I ikk' vil have de gør det er fordi I måske selv er små fede/grimme?
Hra´? Der fik jeg jer!
I syn's garenteret selv I er grimme..eller lign.
for hvis I syn's I så godt ud, ville I kigge LANGT efter den unge fyr/mand..
Måske enda spørge om hans fon nr.!?! Hvem ved?
Hvad er det der er SÅ frygteligt ved det?
Jeg syn's det er lækkert!
OG flot! At de tør det!

Desuden har de ikk' noget vi ikk' allerede har set!
De er som gud sakbte dem..
Hvad er det frygtelige i dét?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.