5tilføjet af

Somalere

Her er en link til en norsk avis. Historien handler om en somalisk far, der vil dræbe sin 1-årige sønn!
http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=226723
tilføjet af

Du er for meget

SÅDAN EN FAR SOM HAM SKAL LIDE RESTEN AF LIVET for hvad han har gjort. han fortjener ikke engang døden, for han skal lide.
MEN MÅSKE SKULLE DU SELV OVERVEJE AT SMUTTE HJEM TIL HVOR DU KOMMER FRA HVIS DET ER SÅDAN NOGLE TANKER DU TROR ALLE UDELÆNDINGE HAR. FOR HVIS DU TROR DET, SÅ VED DU IKKE NOGET!!! UDE FRA ALLE DINE INDELÆG KAN JEG SE AT DU ER RACIST. MEN DU NÅR IKKE LANGT. TRO MIG! FOR HAVDE JEG MØDT SÅDAN EN SOM DIG, VED JEG IKKE HVAD JEG KUNNE FINDE PÅ.
AT BEDØMME UD FRA HUD OG FARVE.. HA.. DU ER SUNKET FOR LAVT. VI LEVER I ÅR 2004. SÅ TAG OG VÅGN OP.. ELLER SMUT HJEM IGEN!!!
tilføjet af

somaler

sandheden er ilde hørt.
tilføjet af

Hva???

Hvorfor har jeg sunket så lavt? Faktum er at Somalere er muslimer. Jeg er ikke imot Somalere fordi de er svarte. Du sier at du har læst mine innlegg og funnet ut at jeg er rasist. Jeg er IKKE rasist, bare imot Islam og muslimer. Uansett hudfarge. Typisk sosialister og muslimer å robe rasisme. Og hva tror du at du kunne gjøre om du hadde møtt meg?
tilføjet af

get a life

Om hvad jeg kunne gøre hvis jeg havde mødt dig.. måske starte med at lukke din beskitte ig uvidende mund til... og dernæst... det får du at se hvis du vil mødes... forklare dig og give dig et bedre indsigt til hvad islam er. du dummer dig igen.. hvorfor msulimer? er det måske alle muslimer som er sådan.. hvad med pædofile kristne... det er sgu langt værre.. hmm, men nej de er jo ikke mørkhåret.. smut du bare hjem og læ dig ned før du kommer til skade..
tilføjet af

normann

Normann du har min fulde opbakning, Twin er bare for naiv at høre på. Muslimerne vil os ikke noget godt, de er kun ude på at få verdensherredømmet
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.