5tilføjet af

SOL: Ombrydning af tekst

Hej [sol]
Er det ikke snart på tide, I får styr på ombrydning af tekst?
Det er møg-irriterende at I så tit fejler med højremargin, så dele af indlæggene er gemt under reklamesøjlen i højre kant af skærmen. Og de KAN ikke vises med "indexeret" visning.
Jeg bruger meget at vise indlæg "indexeret" så jeg ser alle indlæg en smule forskudt i forhold til det indlæg, de er svar på.
Hvis der så er en "spoiler" der skriver f.eks 100 tegn uden mellemrum, så kan [sol] ikke finde ud af at ombryde teksten - på ALLE indlæg i den tråd - og så er tråden reelt ødelagt - så er jeg nødt til at skifte til "trådet" visning for at kunne læse indlæggene.
Det er ikke en "ny" fejl. Den har været her i de 5 år jeg har kigget med, men der er åbenbart ingen tegn på bedring.
tilføjet af

Mange fejl

Mange fejl hos SOL men den du beskriver har jeg nu aldrig oplevet. Mon ikke det er din indstilling på din computer der er noget galt med?
tilføjet af

Interessant :-)

F.eks. denne tråd:
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6&conference=206&posting=1663779
blev ødelagt i min "index"-visning, da Mjølner skrev sit svar til Rodvad.
Hvordan ser den tråd ud hos dig ?
Jeg bruger da nonstandard fontstørrels, men i det store og hele har jeg ikke problemer, medmindre der kommer sådan et "langt" indlæg uden mellemrum.
tilføjet af

Linket

Den tråd du linker til er hele vejen ned synlig og læselig hos mig helt uden problemer, jeg kan følge den hele vejen til enden med dens forgreninger uden problemer
tilføjet af

Egenskaber ?

Og du viser den i "index"-visning ?
Min skærm-opløsning er 1280 * 1024, og jeg har ikke fuld skærm visning på browseren (IE7) - jeg bruger ca. 80 % af skærmstørrelsen til browser-vinduet.
Hvordan ser det ud hos dig ?
tilføjet af

Min kontrahend

tabte vist interessen i går [:|]
Men jeg prøver lige at se, om jeg kan provokere problemet frem 😉
************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************
Så skulle den ged være barberet - eller sagt på en anden måde, så burde [sol]a tekstformattering være gået ud i den grønne skov 😃
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.