10tilføjet af

Sms beskederne afslørede ham..

Har siddet og læst en hel del breve her på siden, prøver at få svar på hvorfor dette lige skulle ramme mig, og vores perfekte forhold..
Jeg opdagede at min kæreste var mig utro til den årlige firma julefrokost her i weekenden..
Hvorfor... Jeg undrer mig stadig over hvor jeg fik den fornemmelse fra til at tjekke hans mobil, men den kom altså, og vups.... så faldt min verden i grus... Min første tanke var at det ikke skulle være os mere, men efter lange og gode samtaler med min veninde og min mor, kom jeg til at tænke lidt over tingene. Jeg er godt klar over at det vil tage noget tid at opbygge troen på ham igen, men på den anden side syntes jeg også at det er for let bare at smutte, eller at han smutter... Jeg syntes at man har noget at kæmpe for, når vi begge har været tilfredse med vores forhold.. Nu er der sikkert nogen der tænker, der må da være noget galt i forholdet, siden sådan noget kan ske.Og det har vi snakket om, og ingen af os kan pege fingre af det, vi syntes begge at det er det perfekte forhold, og vi aldrig har haft et andet der har været bedre. Men jeg er altså af den overbevisning at sådan noget bare kan ske, uden at der er nogen grund til det. Hvem har ikke prøvet at stå nede i byen, og blive smigret hvis nogen kommer med et komplement til en, og så er det da nemt at lade sig rive med, især hvis man er skide stiv... Ved godt det ikke er nogen undskyldning. Men jeg tror de fleste af os har prøvet det. Jeg har selvfølgelig tænkt og tænkt, men er kommet frem til at jeg godt kan tilgive ham. Han tænker stadig, og for jer der ikke kender ham, vil i sikkert tænke, hvad fanden har han brug for at tænke over... Men han er bange for sig selv, og bange for at såre mig igen, nu når han ikke kan finde nogen grund til at han har gjort det denne gang...
Ved ikke rigtig om dette brev har givet nogen mening, men det hjælper bare at få skrevet noget ned..
Hilsen
Den triste..


tilføjet af

Har selv været der

Da min kæreste og jeg havde været sammen i et par år var han utro til en julefrokost. Han benægtede først men min intution var stærk og jeg troede ham ikke. Vi gik hver til sit men fandt sammen igen og var begge enige om vi var skabt for hinanden. Havde aldrig haft det sådan med andre , følelsesmæssigt, seksueltm.m. Året efter var han til julefrokost på samme arbejdsplads og var utro igen-med samme kvinde- benægtede det dog ikke denne gang. Vi gik fra hinanden igen og fandt sammen igen. Han skiftede arbejdsplads men det sidder stadig i mig og jeg tror aldrig jeg helt vil glemme det. Jeg hader julefrokoster! Hvad fanden skal de gøre godt for? Man drikker sig stang bacardi og glemmer at tage hensyn til andre mennesker. For den kvinde min kæreste bollede var klar over at jeg eksisterede. Så både han og hun var kolde i r... over hvad jeg måtte igennem pga deres tilfældige lyster. Ja, som du kan se er jeg ikke ovre det endnu. Og ja, jeg tjekker ham stadig når jeg kan komme afsted med det. Jeg har følt mig total idiotisk over at tilgive ham, andre har svært ved at forstå at jeg ku. Ved ikke engang om jeg helt har tilgivet, jeg har ikke glemt det. Men prøv om du kan! Ved ikke om du kan bruge det her til noget....
tilføjet af

tak for svaret

Hej..
Tak for dit svar, mænd er nogle underlige væsener, men man holder jo af dem. Jeg har bestemt mig for at tilgive, har som du heller aldrig haft det så godt med en anden før. Nu får vi se hvad enden på det hele bliver, vi skal snakke i aften, jeg frygter bare at det han har gjort har skræmt ham selv så meget at han ikke tør fortsætte, af frygt for at gøre det igen, hans problem er at han ikke ved hvorfor han har gjort det, han er sikker på der er en grund, jeg selv tror bare godt det kan ske, uden en grund. Måske lyder jeg naiv !!! Men jeg håber på det bedste.
Jeg ville måske også være en af dem der bare ville sige SKRID fra ham, hvis ikke jeg selv havde prøvet det, så jeg forstår dig så udmærket godt. Det er også sundt at kæmpe for noget, alt for mange flytter fra hinanden og bliver skilt, fordi de ikke kæmper.. Modgang gør jo som bekendt stærk.. Så keep going..
Ha' det godt og god jul..
Hilsen
Den triste.
tilføjet af

hvad hvis det sker igen??

hej
det er dejligt at høre at i begge mener at i har noget som er værd at kæmpe for, at du kan og vil tilgive ham og at han er oprigtig ked af det som er sket... Dog vil tanken altid nage i mine tanker... hvad nu hvis det sker igen, hvad nu hvis han igen bliver smidret af en anden dejlig kvinde og ups et kys bliver til flere og udvikler sig til sex og pludselig er han tryg hos en anden kvinde, de har nu hus og børn sammen og du er alene og ensom og tænker hvorfor... hvorfor? Dog kan jeg kun give dig ret alt for mange giver for let op og kæmper ikke for det gode i livet, nogle mænd kun er utro én gang måske har du vundet i lotte og det netop er din mand som er mellem de få.
god jul
buller
tilføjet af

ved hvordan du har det

Jeg har selv stået i den situation.. forskellen er bare at det har været mig, der har været den "utro"... jeg havde en rigtig dejlig kæreste som jeg var virkrlig glad for... men så en dag skulle jeg hjem til min søsters kæreste, og nu var det sån at min søsters kærestes lillebror var min x.. jeg vidste at han ville tale m mig om noed, og et eller andet sted så vidste jeg oz godt hvad det var... men jeg tog alligevel med.. hans samtale gik ud på at han savnede mig og ville have mig tilbage... og dum som jeg var slog jeg op med min daværende kæreste(vi gik på efterskole sammen)... men som tiden gik begyndte jeg at kysse rundt med den anden x igen... og til sidst så skiftede jeg i mellem dem begge.. og der var også en overgang hvor jeg var sammen med dem begge åpå en gang, fordi jeg ikke vidste hvem jeg ville have...
til sidst så besluttede jeg mig for at blive hos ham fra efterskolen... men var ham alligevel utro.. og hver gang jeg var ham utro og fortalte ham det, tilgav han mig... til sidst havde jeg det sån at jeg kunne gøre hvad jeg ville: han tilgav mig alligevel..
derfor sys jeg oz at det i orden at du tilgiver ham... men hvis han bliver ved m at være dig utro skal du ikk tilgive ham for så tror jeg han får den samme følelse: "jeg kan gøre hvad jeg vil, for min kæreste elsker mig og hun tilgiver mig uanset hvad jeg laver"
håber du finder ud af det...
/<nuZ mig på 17
tilføjet af

den indre logik er ok

du har ret i det hele ..............
Og barskt er det - men glæd dig over, at derved mærker vi livet og opdager at intet er givet - og intet et automatisk vedholdende - der er virkelig menneskelig format over at kunne forstå og tilgive ................
tilføjet af

måske kun en gang

Hej
For et og et halvt år siden var min mand mig utro.
Jeg har/havde det rigtig skidt da jeg opdagede det.
Måden jeg opdagede det på var, små søde sm´s er.
Vi snakkede sammen og blev enige om at vi skulle prøve at få tingende til at fungere, men ak
Efter et halvt år, fandt jeg i vores bil i indstrument brættet op til flere telefon nummer til hende i udlandet samt telekort.
Jeg snakkede igen med min mand og han benægtede at han havde opsøgt hende, men hvorfor så alle de nummmer til hendes mobil i udlandet???????????
Og nu er den der igen, ja for jeg er blevet en rigtig snuser i han mail, mobilbeskeder samt opkald både ind og ud.
Jeg føler mig rigtig beskidt men også at jeg aldrig vil kunne stole på ham igen.
Forleden fandt jeg hendes nummer igen bare inde på gratis smser.
Jeg kan ikke forstå mig selv, hvorfor bliver jeg?????????
Hvorfor skrider jeg ikke bare
Verden er fuld af mænd, der ved, hvordan de skal behandle en kvind.
Det endste jeg kan mærke på mig selv er at jeg bliver mere og mere følses kold for hverdag der gå.
Hans forsvar var, at hun havde ringet til ham, og han var bange for min reaktion. :)
Hvorfor skriver jeg dette ved jeg ikke, men jeg finder måske en løsning på et eller andet tidspunkt.
Denne gang har jeg bedt ham. kontakte
hende og bede hende om at stoppe sine opkald til ham.
Han siger han elsker mig. kan jeg stole på ham, det ved jeg ikke, havde jeg bare kunne kikke ud i fremtiden.
Løsningen kommer nok, problemer er til for at blive løst.
hilsen
Pald
tilføjet af

kærlighed gør blind...

kærlighed gør blind..som man siger.
Jeg tror ik helt på jeres perfekte forhold, måske nok fra din side , men hans kniver lidt...han har brug for at tænke lidt...osv...er muligt at han ikke bevidst ved hvorfor han tænker over jeres forhold, eller så vil han blot skåne dig for smerten..eller han selv for balladen..
Han kan umuligt være fuldt tilfreds i jeres forhold, hvis han kan gøre det som han har gjordt....fuld eller ej.
Kan være en langsom undskyldning han arbejder på og gir dig hen ad vejen....,ved at han "tænker "over det.Især det med at han siger at han er bange for at sorge dig igen, hvis i såfald det skulle ske igen...hvis han så inderligt ikke ønsker at sorge dig igen, så vil han jo tilbyde dig at beherske sit drikkerri til fester i fremtiden!Så let er det, og hvis han ikke kan leve med det så er han ik det værd! I forhold tænker man altid på hinanden..
Jeg var ikke blevet hos ham, hvis han var min.Det er dog min holdning.Kan være jeg tager fejl.
Er svært for os her ude at give dig råd og meninger da der jo altid er "flere brikker i spillet" osv.
Du er den der skal træffe valget, og er bedst til det!
Alt held fremover
Kram lotte
tilføjet af

SMS-Tjaaaa.....

Kære Den Triste.
Ved du hvad?!!!
Hvis din fyr ikke kan bestemme sig for hvad han vil med sit/dit liv, så tror jeg desværre at han synes det er ret spændende, med lidt "fremmed".
Jeg er gift på 9. år med en kvinde som jeg aldrig har stolet på. Det lyder også mærkeligt, men det 1. sidespring havde hun for 5 år siden og det sidste for 2 uger siden. Kan dette tilgives???
jeg er selv i tvivl, for som jeg sagde 1. gang--
En gang utro-altid utro. Jeg er igen,igen blevet lovet at det aldrig sker mere, men alle disse løgne er næsten bare for meget. Vi har 2 børn sammen. Det er også en dårlig undskyldning for at blive i et ulykkeligt forhold, så pas på, for hvis du når så langt er konsekvenserne næsten uoverskuelige.Jeg håber at du kan dette til lidt ekstra omtanke, for et engangsknald kan jeg ikke se hvad man kan bruge til, ud over at såre sin partner helt vilt.
Stone
tilføjet af

det kan ske igen

hej triste...
jeg har selv prøvet det med at ens kæreste har været utro, det er mange år siden, men her for godt 1½ år siden gjorde han det igen, man bliver utoligt såret og man ved ikke hvad man skal gøre af sig selv. vi havde også det perfekte forhold, men det kan stadig gå galt. du skal ikke gå i håb om at det aldrig sker mere for det kan og sker måske igen næste år når der er julefrokost igen.
tilføjet af

Ved hvordan du har det...

Hej Triste !!
jeg ved hvordan du har det... har selv været møllen igennem for ½ år siden. vi har været sammen i 14 år, har 2 børn sammen samt en forretning. man tror bare ikke det vil ske og det gør så forbandet ondt. havde som du besluttet at gøre det forbi, men blev overtalt af en veninde til at give det en chance, det er trods alt mange år hvor det har været fedt... men hold da helt op hvor er det svært at stole på ham igen, man checker og checker og føler sig som ren politi, men på den anden side hvem siger at det ikke sker igen ?? jeg håber at du kan finde troen på ham igen, og at han ikke skuffer dig IGEN, for så kan i helt sikkert få det rigtig godt sammen igen.
Alt mulig held og lykke fra mig.
Knus
Anita
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.