8tilføjet af

Permanent SOL debat

Kære SOL brugere,
Dette er den sidste faste torsdag, hvor vi vil sidde og besvare indlæg i denne kategori. Fremover er debatten permanent. Vi vil løbende følge med i debatten og besvarelser vil ikke være forbeholdt om torsdagen.
Dette er et af flere forslag der er kommet i denne debatkategori. Vores hensigt med SOL debat var at inddrage brugerne i forbedringen af SOL generelt. Der er kommet rigtig mange gode ideer. Nogle har vi i sommerperioden allerede taget hånd om.

SOL DEBAT
For det første er "SOL debat" permanent. Vi er ligeledes glade for, at garvede brugere hjælper nye med de spørgsmål de måtte have.
DEBATKATEGORIER
Vi har fornyet oversigten over debatkategorier. Der er oprettet oversigt over aktuelle og nyeste debatkategorier. Vi har forbedret oversigten over debatkategorier ved at skrive hovedkategorierne med fed. Vi arbejder på at lave et sitemap.
LÆNGERE LISTER
Listen med nyeste debatter på debat.sol.dk er gjort længere.
FEJL
Der er blevet rettet småfejl på debatten. Blandt andet fejlen vedrørende profiler der sluttede med en bindestreg.
Det er højt prioriteret, at SOL er online døgnet rundt. Vi er klar over forskellige tekniske problemstillinger og gør en indsats for at sikre et stabilt og sikkert SOL. Vi kan godt forstå Jeres frustration – vi synes heller ikke det er fedt. [*indsæt skummende smiley*]

DET GØR VI IKKE
Der har været ønsker om at oprette lukkede fora for brugere med profil. Der har været ønsker om at begrænse antallet af profiler til én pr person.
Vi vil ikke arbejde videre med nogen af delene. Når vi afvejer fordele og ulemper med vores ressourceforbrug for at få det implementeret, så har vi skønnet at ovenstående tiltag vil have en mere gavnlig effekt på debatten på SOL.

DET VIL VI BLIVE BEDRE TIL
Nye moderatorer er blevet ansat og vi vil fortsat arbejde hen imod større konsistens og konsekvens i moderation af debatten.
Når det er sagt, så synes jeg også det er vigtigt at holde tungen lige i munden.
Det kan sammenlignes med en fodboldkamp. Nogle gange vil der være behov for at dommeren maner til besindighed efter et frispark og udveksler et par ord med de implicerede. Andre gange giver han et gult kort. Og andre gange igen har det været en velspillet kamp, hvor dommeren ikke føler et større behov for at træde i karakter.

FREMTID
Med mindre vi løber ind i uventede tekniske problemer vil vi inden for den nærmeste fremtid kunne præsentere nye tiltag på debatten. Nogle bliver bedre til at stave og hvis jeg siger, at vores designer har undersøgt muligheden for at udvide brugernes mulighed for at udtrykke sig, så er jeg sikkert kommet til at afsløre for meget ;-)
På lang sigt vil vi arbejde på et internt beskedsystem med alt hvad dertil hører - måske er der for længe til at kunne tale om noget sikkert (sæt ikke næsen højere end vi selv gør😉
Det er et stort ønske, at debattråde med nyeste indlæg flyttes op øverst. Vi har gjort et par forsøg, men det er desværre ikke en feature vi har kunnet implementere ved at lave få ændringer i programmeringen. Men det er fortsat noget vi vil arbejde hen imod. Det samme gælder udtræk af liste over debatter med flest indlæg, nøjagtig som vi laver udtræk på debatter med flest visninger.

På vegne af redaktionen vil jeg ønske en fortsat god og inspirerende debat!
Scherz
tilføjet af

Jamen

I har jo min adr.hvis det er en staveplade I vil sende ;-))
tilføjet af

profiler-

Hvad er problemet med profiler, der slutter med en bindestreg?
Mit profilnavn 'jette-' har været inaktivt den sidste uge. Har det noget at gøre med bindestregen?
Jeg synes i længe om at svare, ihvertfald mig.
Vh jette-
tilføjet af

Svar pr email

Giv mig 14 minutter, så har du en email :-)
tilføjet af

udemærket

det lyder som fornuftige tiltag.
godt arbejde :)
mh Jacob
tilføjet af

Hvad hjælper det, hvis hun ikke kan logge ind?

- øhhh altså?
tilføjet af

Tak for at du spurgte! Vh jette-

:-)
tilføjet af

Det er vældig fint

- med alle Jeres tiltag og visioner, men gud hvor ville jeg ønske, man kunne sidder her lidt afslappet om aftenen og synes det var sjovt i stedet for at man går herfra, fordi man får spjat af, hvordan systemet kører.
- Brugen af F5 virker iaften sådan, at man hveranden gang bliver smidt ud på en Eniroside.
- Ville det da ikke være en god ide at give det første prioritet at systemet kører inden alt det andet?
- Og så kig lige på den til Jette- !! Var det en tanketorsk?
Med venlig hilsen
Dulkis
tilføjet af

14 minutter???

Du har haft 8 timer... Hvor bliver hjælpen/svaret af. Det er nok mest smart at sende det til min private e-mail, som jeg ved i har. Så please - tag jer lidt sammen! 14 min......
Vh jette tankestreg.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.