2tilføjet af

Slap eller ??? og for hurtigt ??

Kære piger,
jeg er en pige på sytten år, og har et lille problem, jeg har aldrig haft problemer med at være slap, men har haft fast kæreste i et år nu, og vi har rigitg rigtig meget sex, og med tiden er jeg bare blevet slap synes jeg !, min kæreste brokker sig ikk, han synes det er fint, selv om han indrømmer jeg ikke er ligeså stram som da vi begyndte at være sammen, jeg ved godt man kan lave knibe øvelser, laver dem os, men syns ikke det hjælper ???
så der en ting til: hva gør vi, han kan ikke holde sig og kommer altid med det samme, og det er lidt trist, for mig ihvertfald...
knus lille lærke
tilføjet af

alder

hvor gammel er din kæreste?
Det kan være din kæreste skulle spørge nogle mænd tilråds om hans problem??
tilføjet af

Igen efter 20-30 minutter og/eller

Når din kæreste kommer hurtigt, får han måske også lyst igen hurtigt, så vær selv aktiv efter en lille lur eller 20-30 minutter, anden og evt. tredie gang holder han nok længere. Lad ham sige til og trække sig ud nogle sekunder/minutter, når han er tæt på at komme, i pausen kan han jo koncentrere sig om dig og glemme sig selv lidt.
Der er masser af vejledning i bøgerne om lige præcis det problem med at komme hurtigt, både danske og østerlandske. Prøv biblioteket.
Slaphed: Det er da godt at bruge musklerne bevidst undervejs, nærmest en måde at kommunikere på. At slappe helt af hele tiden er da kedeligt. Lysten får også musklerne til at stramme, evt. via at stimulere klitoris og bruge et par fingre lige indenfor i skeden først. I nogle faser er det vist også almindeligt at slappe helt af i skeden f.eks. lige før orgasme.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.